Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Üdv!
    Nem tudom,hogy biztos jó helyre írom-e,de már többször felfigyeltem és többek közt most is,hogy a Hírek felületén található olyan,hogy Szupertárgya szuper áron!:oops:
    Nem zavaró,hogy nem mindegy,hogy Szuper trágya vagy a Szuper tárgyak vannak Szuper áron? :music::p

2. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

Igazad van, a Hírek felületén tényleg rosszul van írva. Az eventórára kattintva viszont már helyesen van leírva a szupertrágya.
    Köszönjük a jelzést, természetesen továbbítjuk a megfelelő helyre.
    Egyébként nem tudom, hogy ez mennyire zavaró másoknak, nekem pl. fel sem tűnt. :)
    Szerencsére ez nem olyan hiba ami félreértésekre ad okot, de igazad van, rend a lelke mindennek!
    Ha nem is most, de reméljük a legközelebbi akciónál már rendesen lesz kiírva a hírek felületén is.

osztrak12 és mebajah kedveli ezt.
  3. mahal

mahal Aktív író

A hziuzos eventnél az alap cukorkagyárat hol épithetem fel, mert az ólépitésnél nincs ilyen?

4. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Még nem tudod megépíteni a műhelyben. Arra csak az event után lesz lehetőséged.

Most az eventhez tartozó 2. feladat ezüst része ad 2db. cukorkagyárat.

A számozás balról jobbra értendő
    Eventismertető:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-hiúz-rejteke.15912/#post-804153

5. szabokukac

szabokukac Fórumlakó

sziasztok. a kerek keréken kipörgettem egy elegáns béka főnyereményt. szeretném megkérdezni mi ez és hol találom?
    szabokukac ID: 11275958

6. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Szia
    Az Elegáns béka a béka egyik tenyésztett változata, a tenyésztett állatok között találod.

osztrak12 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. szabokukac

szabokukac Fórumlakó

Köszönöm erre nem gondoltam volna ...

osztrak12 kedveli ezt.
  8. indigo54

indigo54 Aktív író

Megcsin áltam a 2.feladatot, de nem adott semmi ilyet. Hol keressem, ha mégis kaptam csak nem jelölte???

9. Kékmadár1

Szia!
    Köszönöm a türelmedet!
    A 15. szinttől érhető el az ólválogatás.

10. indigo54

indigo54 Aktív író

Köszi és bocsi megtaláltam.

11. zilahi70

zilahi70 Fórum-zöldfülű

sziasztok! kaptam 115 farmaranyat,nem tudom,hogy hogyan. nem emlékszem hogy vásároltam volna! kérlek nézzetek utána. elöre is köszönöm!
    zilahi70ID: 49650585

12. Kékmadár1

Szia!
    2018-01-06 11:29:07-kor vásároltad a farmaranyat.
    A regisztrációs e-mail címedre kapsz értesítést a vásárlásról. Ott tudod ellenőrizni magad is.

13. olah54

olah54 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni.Bosszant,hogy az utóbbi időben nem kapom meg a paszuly-paszulyra kitehető tárgyakat.
    Az Adventi naptáron nem tudtam két ablakot megnyitni,mert nem engedte a játék.Végig csináltan az újévi eventet,de itt sem kaptam meg sem a paszulyt,sem a tárgyakat.
    Köszönöm.

14. Kékmadár1

.
    Szia!
    Az adventi naptárban nem kaptunk felhősort. Sajnos már véget is ért egy hete. Nincs is lehetőség semmiféle pótlásra a ki nem nyitott zoknik miatt.
    Az újévi buli eventet ha végigcsináltad meg is kaptad a felhősort és a rá való tárgyakat. kérlek alaposan vizsgáld át a farmodat. Biztosan ott vannak a tárgyak és a felhő is megvan. A tárgyak keresésekor minden területet nézz át, és a szabad felhasználású felhősorokról se feledkezz meg.
    Ha valamit mégsem találsz. Farmnevet és ID számot kérnék az ellenőrzéshez.

mebajah kedveli ezt.
  15. akhilleusz20

akhilleusz20 Haladó

Sziasztok Modik!
    Sajna nem tudok rájönni hogyan lehet képet beilleszteni az aláírásba
    Lehet hogy elsiklottam valami felett
    de ott ahol a kép hozzáadása van ott valami URL-t kér
    Azt tudom hogy max 500*200-as lehet, a fórum szabályzatban ezt megtaláltam
    De sehol sem találom hogy hogyan csináljam
    Előre is köszi a tájékoztatást

16. galambostubi

galambostubi Fórum-zöldfülű

Sziasztok Moderátorok!A segítségetek szeretném kérni .Az ólválogatáson sikerült megszereznem az oroszlánólat,és a csigaólat is,de csak az oroszlánólat találtam meg.A csigaólat nem találom.Megnéztem mindkét raktárban.Megnéznétek ti is,lehet,hogy tévedtem.Előre is köszönöm.Farmnév:galambostubi ID szám:52053955

17. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A bannert az aláírásban lehet beilleszteni a profil oldalról.

Persze fel kell tölteni egy képmegosztó oldalra a kiválasztott, megszerkesztett képet a méreteket figyelembe véve.

Ehhez a beillesztéshez is a kép ikont kell használni a felső sorból ... a dobozba a feltöltött kép linkjét illesztjük, majd lehetőség szerint középre igazítjuk.

Van egy leírás is, csak az ismertetőben kell kikutatni. :)

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-fórum-felépítése-és-használata.6864/#post-416162

18. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia Benefactor!
    Azért jeleztem a hibát,mert ahányszor belépek a Farmera-ba,annyiszor oly jót mosolygok ezen és hagyjuk meg,hogy Én jó magam is kerestem szuper tárgyakat és szuper trágyát dobott ki a Hírek ezen oldala.:D
    Amúgy nem zavart már,hisz nem mostanában kezdődött ez a hiba,de Én értelmezve olvasok.xD
    Nem kötözködésből jeleztem most,csak már 1 párszor neki álltam,de aztán más bejegyzéseket olvasva,ez elmaradt.
    Köszönöm válaszod!

19. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az ólválogatásban csak jelölted a csigafészket, hogy ebből is szeretnél kapni.

Sajnos nem ezt az ólat kaptad.

Az ellenőrzés eredménye: egy farkasbarlangot és két sárga fejlesztésű vakondólat sorolt számodra a rendszer a válogatásból.

mebajah és -ágianyu33- kedveli ezt.
  20. galambostubi

galambostubi Fórum-zöldfülű

Köszönöm.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.