Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. fakír1020

fakír1020 Kivételes tehetség

Jó reggelt.Szeretném meg kérdezni ha van számlám de kártyám nincs,tudok valahogy farmaranyat vásárolni?Köszönöm

2. durnieva

durnieva Fórummogul

sziasztok ID406201183vettem volna szupitápot az aranyat levonta de a tápot nem adta meg másik farmon meg nem lehet beadni az event dolgokat küszönöm a segitséget

3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Milyen módon, hol vettél szupertápot? Az eventóránál szupertrágya akció van nem szupertáp.

A másik farm adatai is kellenek az ellenőrzéshez. És hogy pontosan melyik feladatba mit/miket nem tudsz beadni.

4. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Ha nincs bankkártyád utalással nem lehet fizetni. De van más lehetőség is. Kattints a zöld írásokra, és olvasd el az ismertetőket
    SMS-es rendelés Paysafecard

fakír1020 kedveli ezt.
  5. fakír1020

fakír1020 Kivételes tehetség

Köszönöm!

6. durnieva

durnieva Fórummogul

ID40620183a piros kosárból vettem vőlna szupitápot nem is egyszer talán háromszor a másik farmon meg oldodott

7. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Az ellenőrzés azt mutatja a farmodon minden rendben, kérlek egy takarítás után próbáld újra!

8. durnieva

durnieva Fórummogul

ID40620183takaritittam és levonta a husz FA.t de tápot megint nem adott szoval jó drága lesz ez a event nem reklamálnák he minden rendbe lenne mert az én döntésem mennyit szánok rá de nem igy köszönöm

9. Angyalszárny

Szia!
    Ha szupertrágyát vásárolsz akkor nem fogsz szupertápot kapni, kérlek figyelmesen vásárolj, legközelebb!

Utoljára szerkesztett: 7.1.18
  10. Kókusztej

Kókusztej Törekvő

Sziasztok!
    Remélem jó helyre írok. Olyan kérdésem lenne, hogy a vadaskert fejlesztéséhez szükséges fúrót felröppenő formájában is meg lehet szerezni, vagy csak akkor mikor a barkácscucc válogatás mini event van?
    Válaszotokat előre is köszönöm :)

11. Angyalszárny

Szia!
    A fejlesztéshez szükséges fúró különleges felreppenő csak a raktárházak aratásakor reppenhet fel! Türelmesen kell rá várni, ritka felreppenőről van szó!

mebajah kedveli ezt.
  12. Kókusztej

Kókusztej Törekvő

Szia!
    Régóta játszom, de ez az információ eddig elkerülte a figyelmem! Nagyon szépen köszönöm a segítségedet. További szép napot! :inlove:

mebajah és Angyalszárny kedveli ezt.
  13. erzsimama60

erzsimama60 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!!!azt szeretném kérdezni hogy:a farmom magyar de Ausztriában élek igy a telefonom és a bankszámlám is Osztrák!!! hogy tudok akkor venni aranyat vagy aratomunkásokat????köszönöm!!!

14. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Mivel Ausztriában élsz, az osztrák-német nyelvű oldalon kell a banki vásárláshoz az adatokat, a kínálatot áttekinteni.
    Az ottani árképzésnek megfelelően tudsz csak vásárolni.

Tekintsd át, melyik fizetési forma a kedvezőbb számodra, van-e mobiltelefonos vásárlási lehetőség stb... milyen bankkártyás lehetőségek állnak a rendelkezésedre.

15. erzsimama60

Szia!!!már probáltam a német oldalon is de csak Ft-ért van minden ajánlat!!!!és nem tudok vásárolni!!!!

16. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

A banki oldalon a régebbi kártya adataidat (magyar) töröld először.
    Az állapot és felmondás kapcsoló használata szükséges ehhez.
    Ha a törlés megtörtént, akkor lépj ki a játékból, majd térj vissza a farmra, a banki oldalra.

A rendelkezésedre álló csomagokból jelöld azt, amit szeretnél. Majd a fizetési oldalon add meg az osztrák kártyád adatait.

Ez egy forint-eurós átváltással történő vásárlás lesz számodra. (A forintnak megfelelő eurót fognak vonni tőled.)

Egy következő vásárlásnál már az eurós értékek egyből láthatók lesznek. Átvált a geoIP a valós tartózkodási helyedre.

Amennyiben valamiért mégsem sikerül a vásárlásod, akkor viszont a német supporttól kell geo-Ip váltást kérned.

mebajah kedveli ezt.
  17. erzsimama60

Köszönöm szépen!!!!megprobálom!!!!

18. farmer1026

farmer1026 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Tudom, hogy a fúrógép ritka felröppenő és csak a vadaskert és társai adják, de az normális, hogy legalább három hónapja nem kaptam egyet sem. Szinte folyamatosan kint vannak ezek a házak, a manufaktúrában szarvasgomba érik, ami elég hosszú érésű és nem kapok fúrógépet. Van valakinek valami tanácsa, vagy valami praktika ami elősegíti a hozzájutást ?

19. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Mint minden normál felröppenőnél, ezt is nagyon sok mindennel be lehet folyásolni, sok mindenre kell figyelni, csak annyi, hogy le van szűkítve, csak raktárházakból röppenhet fel.

Ez egy help topic, taktikai tanácsokért Kérlek keress fel egy csevegőt a Törzsasztalon.

farmer1026 kedveli ezt.
  20. agimontain

agimontain Járnitanuló

Segítséget kérek. Átutalásos fizetéssel vásároltam több esetben. Nem volt semmi gond...eddig. Most a bank átutalta a 6690 Ft, és az 1798 Ft-ot. Viszont a bigpoint nem oldotta fel ezt a 2 összeget, zárolta a számlámon. A Bank nem tudja feloldani ezt a két összeget, csak a bigpoint. Kerestem, de nem találtam a panaszok között ilyen címkét. Adjanak tanácsot mégis hol tudom ezt a zárolást feloldatni.? Köszönettel

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.