Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nincs ilyen gyűjtemény.

Ugyanis véletlenszerű dolgoknak nincsen írott listája.
    Ennyi olvasható a Természetgyógyászat ismertetőjében a turmixokról:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/természetgyógyászat.7139/#post-707491

2. -Lock-15

-Lock-15 Fórum-zöldfülű

Ha rálépek egy terület fölé, jobbra fönn megjelenik egy sárga sáv, a közepén egy zöld csík. Ez mutatja az érési idő alakulását. Ere gondoltam. Akár vizezem, akár nem, mindig ugyanabban az állapotban indul, pedig - mondjuk - a salátánál érzékelhető a különbség. Pl. most zabolt ültettem, ennél 9 percet jelent a víz, ez látszik a zöld sávon.
    Ja, miért kell nekem mindig biztonsági kódokat beírni egy hsznél vagy válasznál? Más farmon ilyet nem láttam.

3. mamarygen

Nekem a számítógép jobb sarkában az óra kijelzője (másodperc mutatót nézem) mutatja a gyorsabb haladást, ha a zsászát vizezem.

60 másodperc helyett 48 másodperc alatt érik be ez a növény vizezve.

4. -Lock-15

-Lock-15 Fórum-zöldfülű

Ne haragudj, olyat hol látsz? nekem összesen egy óra van, az is a zöld csíkos szalagban, de az csak stilizált, mindig 5:10'-et mutat. Mindegy, a 12 mp nem kardinális, csak a hülye pitszkálós fejem. Lehet, hogy amiatt, mert az egyik régebbi találkozóra meghirdetett anyagban benne foglaltatott, hogy harcot indítanak a zsázsa 0-percesítése érdekében :)
    Még mindig kérdés, miért kell ezen a farmonbiztonsági kódot beírnom? (Rechaptcha)

5. mamarygen

Nálam van másodpercmutatós óra is. :)
    óra kijelzője.png

A farmbiztonsági kód egy idő után elmarad, de ezt ki kell várnod.

Legyél kérlek türelmes.

6. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy gépi aratásnál a felhősoron nem lehet beállítani valahol, hogy bizonyos felhősorokat ne arasson le, hanem csak én kézi aratással? Mert akkor jobban ki lehetne használni az adott előnyeit. Bocs, ha butaságot kérdeztem, de megköszönném, ha válaszolnátok.

7. mamarygen

Szia!

Lehet csoportosítani felhőket.

Pl. A kedvencek csoportba azokat jelöld, kis zöld zászlóval, amely felhősorokat bármikor arathatónak tartasz.
    Ezt a kedvenc kategóriát akár géppel kattinthatod, amikor csak látsz ott beérett sorokat.

Azokat a felhősorokat, amelyeknek különleges hatását alkalmanként szeretnéd használni, hagyd a saját részlegükben.
    Ezek aktiválását csak kézzel aratva intézd mindig.
    Csak azokat kattintsd le, amelyikre szükséged van. Idővel begyakorlod majd, ha követed a tanácsokat az aktuális tevékenységekhez.

Paszulypatrónus működésének ismertetője- a link utolsó 4 hozzászólásában olvashatod:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-munkások-aratógép-vetőgép-állatgondozó.6882/

krisztabanya kedveli ezt.
  8. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Szia mamarygen :)
    Nagyon szépen köszönöm a segítségedet.
    Legyenek szépek a napjaid.
    Üdv: dalmata10

9. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Na, ez röhej. 3x áthúztam gyorsan az egészen, mert azt hittem, a leírás végén kell keresnem a turmixot. Most kiderült, szinte a legelején van :(
    Egyébként ezt kerestem - titkos reményem volt, hogy eventgazra ható dolgot is ki lehet keverni. De sajnos azt nem.
    Köszi!

10. gumicsizma26

gumicsizma26 Aktív író

sziasztok,segitseget szeretnek kerni,hogy hol talahatom meg a nemesitesrol szolo leirast? Mert sokat szoktam olvasgatni forumokon,olvasom,hogy sokan 0 perceznek,mint pl a mostani eventnel.Koszonom ha valaki belinkelne az ismertetot

11. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

A növénynemesítéssel és az üvegházzal kapcsolatos dolgokat megtalálod az alábbi linken.
    Kattints a zöld feliratra.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/n%C3%B6v%C3%A9nynemes%C3%ADt%C3%A9s-%C3%A9s-az-%C3%BCvegh%C3%A1zak.6862/

gumicsizma26 kedveli ezt.
  12. gumicsizma26

gumicsizma26 Aktív író

13. kucu1491

kucu1491 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Lehet rossz helyen járok a kérdésemmel... Meg tudná nekem mondani valaki, hogy hol tudok a Bahamára ólakat venni? A szentélyben aktiváltam amennyit tudtam, viszont szeretnék még több ólat. Köszi a segítséget.

14. mamarygen

Szia!

A szobrok kiváltása a szentélyben történik.

Amely szobrokkal már rendelkezel, akkor az azoknak megfelelő ól vagy fa vagy növény a szigeti piros kosaras menüből meg is vásárolható.

Láss neki, sok sikert kívánok! :)

-ágianyu33- és mebajah kedveli ezt.
  15. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A farmkeret bal oldalán találhatók a bónusz rekeszek. 1 Gyémánt, 2 arany, és 4 ezüst rekesz van. Ide kerülnek be a felhasznált bónuszok. Akár a mesterségek völgyéből akár az éléskamra polcáról is elérhetők a termékek.

Második kérdésedre válasz: Ha több egyforma terméket használsz egyszerre az idő adódik össze nem a bónuszuk szorozódik.

Kattints a zöld feliratra az ismertető olvasásához. Bónusz rendszer működése (Buff)

A különböző bónuszok hatásairól itt olvashatsz: Bónuszlexikon

fénylő. kedveli ezt.
  16. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok Kedves Moderátorok, a gondom az , kb. 15 perce rendeltem SMS-ben 105 FA-t, / 762 HUF / , a pénzt levonta nálam, de a farmomon nem jelenik meg, többször frissítettem. Ha tudna valaki segíteni, előre is köszönöm. ID: 21909199 farm: Fenyvesi1010

17. Kékmadár1

Szia!
    Előfordul hogy késik a megrendelt farmarany. Kérlek várj egy pár órát. Időnként frissítsd a játékot.

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  18. Fenyvesi1010

Szia Kékmadár1, köszönöm válaszod, várok még, frissítek is, ezidáig, ha rendeltem, azonnal megjelent. Most lehet késik, nem tudom.

19. Fenyvesi1010

Sziasztok, elnézést ismét , mint korábban írtam, ma délelőtt 105 FA-t vásároltam SMS-ben , / HUF 762.- / , de ezidáig sem érkezett meg. Vártam türelmesen, de most sincs. Többször frissítettem, e- mail fiókomban is kerestem, ott sincs üzenet.
    Az összeget a telefonomról azonban leemelte és visszaérkező üzenetem: köszönjük, hogy a Bigpointnál vásároltam.
    Most kérdezném, esetlegesen a supporttal vegyem fel a kapcsolatot? A segítséget előre is köszönöm.
    ID: 21909199 farm: Fenyvesi1010

20. Kékmadár1

Kérlek írj a pénzügyes payment supportnak. Probléma a megrendeléssel opciót válaszd. Írd le pontosan mi a problémád.
    Válasza a regisztrációs e-mail címedre érkezik majd.

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.