Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. T.DorikaA

T.DorikaA Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni.Aktiváltam a vadaskertet de nem találom sehol. Hol keressem? Már megtaláltam.

Utoljára szerkesztett: 20.1.18
  2. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia Kékmadár1 , nagyon köszönöm a gyors segítségedet, írtam, jelenleg ismét várakozom egy e-mail-re , bizonyosan megoldódik a probléma.

3. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!

A bal oldali menüben az állatok között a minden fülön keresd!

4. Fenyvesi1010

Sziasztok , szép estét, felvettem a supporttal a kapcsolatot, kaptam egy e-mailt, hol tart a kérelmem feldolgozása, azonban ezt a megerősítő kóddal sem tudom ellenőrizni, valamiért nem enged be, 105 FA-t rendeltem délelőtt, még mindig nincs.
    Szeretnék még rendelni, de már nem merek. Nem tudom , meddig kell várjak esetlegesen a jóváírásig. A segítséget köszönöm előre is. Most tényleg tanácstalan lettem. ID: 21909199 farm: Fenyvesi1010

5. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Amikor bemásolod a kódot figyelj rá ne maradjon szóköz az elején sem. Legtöbbször ez a hiba fordul elő ha nem fogadja el a kódot.
    Mivel mások is jeleztek SMS rendeléssel problémát nem merném ajánlani az ismételt próbát. Ha van lehetőséged válasz másik fizetési módot.

Fenyvesi1010 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. Fenyvesi1010

Kedves Kékmadár1, nagyon köszönöm a türelmedet és segítő válaszodat, ahogyan bemásoltam nem lehetett szóköz, , mert belinkeltem , azaz bemásoltam a kódot a supportnak. Ennek ellenére sem engedett . Már tényleg nem tudom, nagyon szeretnék FA-t , ha tehetem, rendelek, most nagy szükségem lett volna rá, de nem merek a saját pénzemmel tovább rendelni. Várok holnapig, remélhetőleg helyre áll , ahogyan mások is jeleztek ilyen jellegű problémát. Köszönettel: Fenyvesi1010

7. Kékmadár1

Próbálj meg a farmról belépni. A banki oldalon az ablak tetején a supporthoz és a saját ügyek lehetőséget választatva.
    A kapott levelet így is olvashatod.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/probléma-a-fizetéssel-a-payment-support.766/#post-40617

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  8. sanka1957

sanka1957 Aktív író

Sziasztok!
    Brosty gyára mire jó?

9. Kékmadár1

10. sanka1957

sanka1957 Aktív író

Ja,az az épület neve mint postahivatal stb...Most esett le Köszi

11. mr.jimmi

mr.jimmi Junior szaki

szia ,sajt eventen belül a postán levő party pörgetésből 5x200 pórzós kalliandráért csökkentettem az érési időt ,kellet volna 5xpartypörgetést adnia de nem adta meg utána még egyszer próbálkoztam csak azt adta meg.összesen 3372 db virágom volt mikor az első ötöt csökkentettem azt el is pörgettem, az után már 5x nem adta meg, csak egyszer viszont a virágot elvette..
    segítségedet köszönöm..
    ID: 25008402

12. Fenyvesi1010

Kedves Kékmadár1, megpróbáltam így is, mellette köszönöm szíves segítségedet, a support levele számomra arról szól, hogy a kérelem feldolgozása folyamatban van. Mást nem írtak. Pontosan ugyan erről szól a kapott e-mail is. Sajnos nem lettem okosabb. Csak remélem, holnapra helyre áll. Így rendelni több FA-t nem merek. Jó éjt kívánok, sajnálom, hogy ennyi gondot okoztam. Köszönettel: Fenyvesi1010

13. böszike50

böszike50 Junior szaki

Sziasztok Nem tudom, lehet, hogy csak nálam van így az event növény kész, koromból eladó is van, a nagyító viszont nem jön, pedig már hosszú érésű növényt ültetek, és abból is csak három keverést ad, így sosem leszek kész.

14. Kékmadár1

Szia!
    Fogsz kapni még levelet érdemi válasszal a supportól. Elolvasni majd szintén úgy tudod majd mint az elsőt. Ugyanazokat az adatokat kell majd megadni.
    Tegnap nem csak neked volt problémád az SMS rendeléssel. Mások is jelentettek problémát. A későesti órákban viszont 2 gazda is jelezte hogy már sikeres volt a rendelése. Kijelenteni nem merem hogy nálad is minden rendben van. De talán megpróbálhatsz egy újabb rendelést elküldeni.

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  15. Kékmadár1

Szia!
    Kérdésed nem ide való. Inkább taktikai gond, mint segítségkérés.
    Javaslom olvasd az eventcsevegőt A gazdák ott sok taktikai tanácsot leírtak hogyan lehet a felröppenők számát növelni.

Kattints a zöld feliratra az olvasáshoz.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-nagy-sajtos-rejtély-eventcsevegő.16004/

16. Kékmadár1

Szia!
    Az ellenőrzés alapján nem a megfelelő sajtra kattintottál az általad hiányolt alkalmakkor. Nem a postán a partipörgetést hanem a városban tapasztalatpontot váltottad ki.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  17. KotroczAnna

KotroczAnna Utánpótlás-írogató

Nálam se jön a nagyító pedig más minden kész.

18. Kékmadár1

Szia!
    A "nálam se" szavaid alapján biztosan olvastad a fentebbi válaszom. Neked is a csevegőt tudom ajánlani olvasásra.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  19. Kékmadár1

-ágianyu33- kedveli ezt.
  20. mdi1

mdi1 Törekvő

Szeretném megkérdezni, hogy a party pörgetések száma korlátozott-e, és ha igen, mennyi a maximum.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.