Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Sajnos pont ez a gond, hogy azt írják írjam a jelszó helyére a kódot, de a fizetési oldalon nincs is hely jelszónak.Bocsi , mégegyszer megnéztem, a kupon részhez kell hozzáadni, olyan meg végképp nincs.

Utoljára szerkesztett: 27.1.18
  2. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép estét mindenkinek!Sajnos nekem is az sms rendeléssel van gondom,írtam a Supportba!Kaptam egy válasz emailt,és még nem érkezett meg a jóvá írás!Szerettem volna venni event ajándékot,hogy kevesebb növényt keljen be adnom,hogy haladjak egy kicsit!Talán a hétvége miatt lassabb az intézkedés,és türelemmel várok!:sleepy:.további szép hétvégét,és jó játékot kívánok!szöszi50 ID24825308:)

Kukackukac kedveli ezt.
  3. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Ha emlékeim nem csalnak, volt olyan fórum, hogy "Fejlődési taktikák v praktikák" vagy valami hasonló. Keresem de nem találom, vagy elnéztem valamit.
    Melyik az a topik, amelyikben haladási ötleteket csíphetek el v kérdezhetek? Köszönöm a segítséget.

4. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

libuskafarm és mebajah kedveli ezt.
  5. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Angyalszárny kedveli ezt.
  6. vekony1

vekony1 Haladó

Lehet,hogy nem jó helyre írok,de megvettem a Csövek és Pinata kosarat,de nem találom az 5 szülinapi meglepetést amit nem is tudom mi?? segítséget köszönöm.

7. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

Az 5db szülinapi meglepetést a pajtában találod az ""Egyéb"" fülre kattintva.
    Nem 5db kitehetőt kaptunk, hanem a pinyáta eventhez tartozó különleges kelléket.
    Ha emlékszel, ezek kellettek ahhoz, hogy a növények beadásakor ne 2 hanem 3 lépésenként haladjon a karakterünk.
    Ezt keresd a pajtában:

Születésnapi meglepetések (különleges kellék)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. Scheila

Scheila Utánpótlás-írogató

Nem tudom hol kérdezhetném meg, de a fürge malom mikor lesz elérhető? A februári naptárban sem találom! Miért nem elérhető bármikor?
    Köszönöm a választ előre is: Scheila ID: 48947567

9. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ez a lehetőség havonta visszatérő mini-akció.

A központ döntésén múlik, mikor kerül a játékba.

Javaslom, kísérd figyelemmel a hivatalos közleményeket. Ott időben megjelenik a hír.

10. Scheila

Scheila Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors választ, bocs az előbbiért, de nem vagyok túl jó ebben. Értem, hogy a központ dönt és minden hónapban van elvileg, de miért nincs feltüntetve akkor februárban?

11. mamarygen

Ma még január 29-e van. Januárban már volt ilyen akció!

Majd az akció február hónapban várható, de ezt a hivatalos közleményekben olvashatjuk.

A mini-akciók nem szerepelnek a havi kalendáriumban, az előrejelzésben.

mebajah kedveli ezt.
  12. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

Sziasztok!
    A Frissitő wellness gazdaköri 5. feladatába beadtam a terméseket, de nem találom az afrikai ezüst fát. Ki- és beléptem, de semmi eredmény.
    Tudnátok tanácsot adni? Köszönöm szépen.

13. mamarygen

Szia!

Add meg kérlek a farmnevedet és az ID-számot, azok segítségével tudunk csak utánanézni a feladat teljesítésének, a nyereménynek.

A dzsungel királya gazdaköri feladatban van Afrikai ezüstfa nyeremény.

A frissítő wellness küldetésben Tiki-fa a nyeremény.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/page-6#post-743275

mebajah kedveli ezt.
  14. gyemant1

gyemant1 Aktív író

Szia! Van egy új felhő? Nem találom a leírását! Köszönöm. Üdv.

15. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan melyik felhőre gondolsz?

16. Leila0316

Leila0316 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Mit jelent, ha a szomszédom nevénél csillag van a barátlistán??? Képet nem tudok csatolni :p

Köszönöm ha válaszolsz :)

17. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

18. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Dzsungel királya gazdaköri feladat 5. részén a gyémánt fokozatot 2018-01-29 22:07:19-kor teljesítetted, és rendben elérhető nálad az afrikai ezüstfa.
    Farmon vagy a bahamán keresed a fát?

mebajah kedveli ezt.
  19. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

Bahamán kerestem, bocsánat. Nem tudom miért, de eszembe sem jutott, hogy farmos lehet.
    Köszönöm a segitséget.

20. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Szintet lépett a szomszédod, ha átveszed a szintlépésért járó pontokat a csillag el fog tűnni!

mebajah kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.