Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A központ kérése módosult a határidő, mint olvastad.

Van egy utóirat is, él a reményhal ...

Bízz kérlek, és ne add fel a haladást! :)

-ágianyu33- és Tigrislady kedveli ezt.
  3. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Szia!

Köszi... nem találtam a panaszkönyvet, igazából odaszántam volna. Majd meglátom, mi lesz. Szép estét.

4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

5. mamarygen

Tigrislady kedveli ezt.
  6. mamarygen

Szia!

A fórummotor működésével hozható kapcsolatba ez a "változás".

Mivel a fórum egy bérelt szolgáltatás keretében működik, a válaszhoz több időre van szükségünk.

Megértésedet kérem!

Ninett79 kedveli ezt.
  7. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Értem , akkor várok tovább. :) További szép estét! :)

8. lauri2004

lauri2004 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nem rég vége volt a
    Valentinnapi játéknak. Bevál
    tottam a pénzt facsemetékre,szupertrágyára és nem találom sehol. Többször kiléptem,frissítettem és a fák nem jelentek meg sehol. Ilyenkor mi a teendő még?
    Köszönöm a segítséget lauri2004 ID:14018453

9. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

Szia :) A szupertrágya mennyiséget tudod ellenőrizni ha az egeret ráhúzod bármely farmterület víztartályára, ott ki írja mennyi van! a titok fákat érdemes megnézned a baha terület fás menü részében is!

10. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Hello!

A prémmel kapcsolatban van pár kérdésem. A prém kezelésénél azt írja, hogy automatikusan meghosszabbodik, ha nem mondom le. De itt a fórumon olvastam, hogy volt közte szünet, meg nem lehetett újra csinálni, amíg le nem jár, szóval most akkor hogy van?
    És mit jelent, hogy automatikusan hosszabbodik? Bankkártyával fizettem be, a hónap közepén, akkor most majd március közepén, a határidő napján automatikusan levonja a kártyámról a pénzt, ha nem mondom le?
    És mi van, ha mégis lemondom, és egy ideig nem leszek prém tag, aztán később megint befizetem. Amiket elmentettem a farm visszarendezővel, az elveszik, vagy megmarad, ha pár nap vagy pár hét után leszek újra prémtag?

11. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Ha van mentett banki adatod akkor a lejárat után - pár órával meghosszabbításra kerül!
    A mentett farm visszarendező kép a tapasztalatok alapján megmarad!

CoraQueen kedveli ezt.
  12. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Sziasztok! Meg szeretném kérdezni, hogy a prémium gazda tagsága pontosan mivel jár, mert mint ha ebben változott volna valami. Ha volna erről egy link vagy megírnátok, hogy mi tartozik bele megköszönném.

13. gréta201105

gréta201105 Fórumszaki

sziasztok! ID 24761323 vagyok. SMS rendelést adtam le a 0690888200 -re telefonon visszajelzésként közölték, hogy ilyen telefon szám nincs. nem történt a városi banknál elírás, máskor mindig rendben lebonyolítottam, nem hiányzik még egy szám?

14. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Ha ezt a telefonszámot használtad, annak működnie kell!

15. kásrek

kásrek Fórum-zöldfülű

Szia!A fákat töröltem a farmomról mert át akarom rendezni őket,köztük volt a varázsfa is és kiakartam tenni de nem találom a varázsfát.Létezik az ,hogy végleg töröltem,? A többi fa meg van de ezek hiányoznak.Válaszod köszönöm.

16. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A varázsfa alapvetően nem fa, hanem dekor elem. A váza ikon alatt kerested már a dekorok között?

17. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

sziasztok! azt szeretném megkérdezni a Renzó zsetonokat le kell vásárolni vagy az új kínálatban is felhasználható? elnézést ha rossz helyre írtam. köszönöm.

18. mamarygen

Szia!

Nem kell felvásárolni semmi olyat a Bazárból, amit nem tudsz hasznosítani.

A belépők is, a zsetonok is megmaradnak a következő alkalomra.
    Csak a Bazár kínálata fog megváltozni. :)

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/renzo-valdemár-vándor-vidámpark.16341/

19. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

20. -pipi-

-pipi- Fórum-zöldfülű

szia segits légyszíves
    az egér muskétás ablakát nem lehet összehúzni és hiába csukom be terület váltásnál megint ki van nyitva igy minden váltásnál be kell csuknom mert nem látni az alatta levö területet
    az a kérdésem hogy lehet becsukni úgy hogy csak akkor nyiljon ki amikor én szeretném
    válaszod elöre is köszönöm

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.