Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Sziasztok! Tegnap délelőtt kérdeztem, hogy mi tartozik bele a prémium tagságba és még nem kaptam rá választ. Nem emlékszem, hogy az új elem benne a fürge malom vagy a munkások, mert anno mind a kettőt megvettem. Egyúttal kérdezném még, hogy lesz-e továbbra is munkások havi előfizetés. Megköszönném, ha válaszolnátok.

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Az event tesztelése során is így működött, több nemzetiség is kérvényezte, sajnos sikertelenül.

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Prémiumtagság részletes ismertetőjét itt tudod elolvasni.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-új-prémium-rendszer.14921/

Turbómalom került bele most újdonságként, munkások nem tartoznak a prémium előfizetésbe.
    Természetesen minden mini akció ugyanúgy továbbra is elérhető mindenki számára időszakosan, ebben változás nem történt.

újfarm53 és krisztabanya kedveli ezt.
  4. phobos8

phobos8 Fórum-zöldfülű

Szia Tamás! segítenél, hogy hol kell beállítást csinálnom ahhoz, hogy megjelenjenek a rókák etetésre? köszönöm

KÖSZÖNÖM MÁR MEGTALÁLTAM!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.2.18
  5. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Az egérmuskétásokat az alábbi kép 3. keretezett ablakában lévő pipa berakásával tudod megjeleníteni és kiszolgálni.

1: Event ablak megnyitásához szükséges ikon. (Bízzunk a legjobban, hogy ez játékban is marad)
    2: Árvácskaköltemény (malomtermék) mennyiségünk.
    3: Mini karakterek ki és bekapcsolására szolgáló jelölő négyzet
    4: Kosár vásárlási lehetőség
    5: Haladás jelző sáv.

6. phobos8

phobos8 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen, de közben már megtaláltam !!

7. imi7611

imi7611 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Azt lehet tudni, miért nem tudom megvásárolni a retro kitehetőket. Azt írja, hogy már megvásároltam, de szerintem nem.

8. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

nem tudom, hogy a bombasztikus csomagot megvettem-e már korábban? utána lehet ennek nézni?

9. piros53

piros53 Fórumlakó

szia segits légyszives
    megvettem a felhőt és a Multitaszting csomagot viszont a többi felhöre valót nem tudom megvásárolni mert nem kinálja fel a bank
    id:1567580 köszönöm

10. imi7611

imi7611 Törzsjátékos

Én is erre várom a választ. Nem is merem megvenni a felhőt, amig a kitehetőket nem tudom megvásárolni.

-Csiki- kedveli ezt.
  11. .dina1.

.dina1. Törekvő

Szia!Én is a felhőt meg a Multitaszting kitehetőt megvettem. A másik kettőt nem tudom meg venni. id:32851680 .dina1. Köszönöm

-Csiki- kedveli ezt.
  12. -Csiki-

-Csiki- Törzsjátékos

Az ajándékcsomagos kitehetőt nem kínálja fel csak a taszkingot.
    Még nem vettem semmit majd ha megjelenik ez a kitehető is.

13. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok !

A probléma nálam is ugyan az. Megvettem a Multitaszking zseni csomagot, ki is raktam a dekort és szerettem volna még megvenni a Bombasztikus ajándékcsomag, de azt már nem engedi az oldal. Még jó hogy nem előbb a felhőt vettem meg, mert akkor ott maradna üresen.
    http://www.kephost.com/image/JAKf

Köszönöm, ha érdemi választ kapok.

Utoljára szerkesztett: 24.2.18
    imi7611 és -Csiki- kedveli ezt.
  14. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Id szám és farmnév szükséges az ellenőrzéshez!

15. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

12081232

16. Angyalszárny

Sziasztok!
    A problémát jeleztük a központ felé, várunk a válaszra és a javításra!

-Csiki- kedveli ezt.
  17. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Köszönöm, akkor nincs mit tenni, mi is várunk türelmesen :)

-Csiki- és .dina1. kedveli ezt.
  18. Angyalszárny

Szia!
    Kérlek mozgass át minden dekor elemet a farmodon illetve ellenőrizd a menüt is, ha megvásároltad valamelyik helyen megtalálod!

lompi01 kedveli ezt.
  19. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Sziasztok, már annyi az információ, hogy nem értem, kérlek segítsetek. Megvettem az aranyeső felhősort, hozzá a multi....akármit - ok ezt 40 aratás után tudom rárakni. Volt varázskalapom, azt ráraktam, de!!! nem találok ingrid tanítványt és bombasztikus akármit és nem engedi megvenni. Mit csinálok rosszul????? ID 52502380 Jucus Köszi

újfarm53 kedveli ezt.
  20. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az aranyeső felhősorra később kihelyezhető régebbi tárgyak is megvásárolhatók. Nem az eventórás kijelzésben lelhetők fel.

Hanem:

Gazdabolt - kombájn ikon Alapfelszerelés - szezonális árucikk fül alatt található a 3 csomag (Varázskalap-csomag/ Ingrid tanítványa-csomag/ Bombasztikus ajándékcsomag)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.