Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sipianyu

sipianyu Aktív író

Sziasztok ! az lenne a kérdésem, hogy a rémséges ólakat nem lehetne kitenni a teliholdas területekre ? Elvégre teliholdas növények kellettek a megépítésükhöz !

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Amit írsz, az igaz, de ezek az ólak azon a maroknyi területen nem igazán gazdaságosak.(Terményt/terményeket állítanak elő, amelyek a farmos besorolású termények számát gyarapítják!)

A játék készítői azt a döntést hozták, hogy csak az újabb megszerezhetőségű ólak (állatok előállítására szolgáló ólak) működhetnek a Teliholdas területeken.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-telihold-event.3019/

3. sipianyu

sipianyu Aktív író

köszönöm, pedig milyen jól mutatna :)

4. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Sziasztok, lenne egy kérdésem. A prémben az automatikus faarató a teliholdas fákat nem aratja le? Mármint azt látom, hogy nem aratja le, de nem is kellene?

Imi* kedveli ezt.
  5. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A prémium tagság automatikus faaratója a teliholdas területen nem hat.
    Ez egy időszakosan nyitott terület és az arató csak 1 hét zárást képes kezelni.
    Ennek ismeretében ez a lehetőség ki lett zárva.

CoraQueen kedveli ezt.
  6. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

értem, köszönöm

Imi* kedveli ezt.
  7. .Macskusz.

.Macskusz. Fórumszaki

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy a Mézgafához hogyan lehet hozzájutni, mert egyik eddigi titokzatos csomagban sem látom. Farmáruda kínálatában sincs, a fás válogatásban sem volt még soha benne, és cserenapkor sem lehetett cserélni. Viszont két elég régi gazdakörihez is hiányzik, a piacon pedig horror ára van.

8. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A Mézgafa jelenleg nem beszerezhető! Egy alkalommal volt megszerezhető 2017 júniusában a fás válogatás alkalmával!

Utoljára szerkesztett: 4.3.18
  9. Dika1216

Dika1216 Fórum-zöldfülű

10. hagnes534

hagnes534 Fórum mestere

Köszi a választ. Esetleg valami hír arról, hogy mikor lesz újra megszerezhető? Esetleg a farmáruda kínálatába, vagy event nyereményként jó lenne hozzájutni.

11. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Erről nincs információnk!

12. Csokiturmix

Csokiturmix Járnitanuló

Sziasztok
    Az lenne a kérdésem, ha én egy aprócska kis farmos vagyok, akkor , hogyan tudnék Dinnyevarázslatot szerezni?

13. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

Sziasztok kedves farmtársaim. Nem tudom, hogy kinek mi a hozzáállása, de én nem engedném az 1, 2, 5, 10 db trágyák kitevését. Én úgy gondolom, hogy az a többi játékos szemen köpése, hogy oldalakon keresztül ilyen kevés trágyát raknak ki. Pláne akkor amikor ilyen 2 event van, ami "zabálja" a trágyát.

14. Wellwisher

Szia!

A dinnyevarázslatot a 2017. 06.13-06.20. között megrendezett Dinnyedili nevű eventben lehetett megszerezni.
    A Dinnyedili felhősor jutalma a dinnyevarázslat, ez a termék nem piacképes.
    Az event teljes leírása az alábbi kinkről érhető el:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/dinnyedili.15181/#post-711230

Dinnyedili felhősor
    Lezárási idő:
    18:00
    Jutalom:
    • szint x 50 CSP
    • szint x 150 TP
    • 1 x dinnyevarázslat
    • TP bónusz barkácsolt ólaknál 25% 2 óra időtartamra. (Normál bónuszok közé kerül)
    Besorolása: Tárgyak sorai
    Tematikus felhősor:eventen nyerhető dekorok helyezhetőek fel rá.: Tudományos megfigyelés, Praktikus tréfa, A labor király

Dinnyevarázslat

• Pajta/éléskamra fül alatt megtalálható
    • Termés bónusz +1 Egyéb termény esetén 2 óra időtartamra csak a farmos területen (bahán nem hat)
    • Bónusz helye: arany
    • NEM piacképes

15. Lengyel95

Lengyel95 Junior szaki

Szia! Jelenleg málnát nemesítek. 3bónusz van ami jelenleg nem elérhető számomra még: felröppenőolló, koránérő termés,felröppenő robotkéz. Tudnál valami tanácsot adni , hogy ezeket a bónuszokat , hogyan tudnám minél gyorsabban elérni?3napja minden egyes nemesítésem sikertelen. Kis üvegházban szoktam általában nemesíteni. Lehet ez a baj ?

16. Wellwisher

Szia!

A hozzászólásod nem segítségkérés.
    Kérlek, hogy valamelyik ötletes topikban írd le.
    Itt találod ezeket:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/továbbfejlesztési-és-egyéb-ötletek.290/

sipianyu és -ágianyu33- kedveli ezt.
  17. Snoop077

Snoop077 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Miért nem tudom 5 millától többért eladni? /Asztalos Elefánt/ miért nem engedi? pedig tíz fölött van az ára akárhányszor láttam!!!

18. Wellwisher

Szia!

Igazán jó tanács nincs arra, hogy hogyan tudnád a leggyorsabban elérni a várt bónuszokat.
    A nemesítéshez nincs jobb tanácsom, mint hogy minden felajánlott bónuszt érdemes elfogadni.
    Megpróbálhatod, hogy egy-egy nemesítést nem kis üvegházban indítasz, hanem közepesben, vagy nagyban és szupertrágyával, vagy farmarannyal gyorsíthatod a növények beérését. Továbbá néha más növényt teszel az üvegházba, majd visszatérsz az eredeti célodhoz.
    A türelem előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét.

Kuzdern kedveli ezt.
  19. Wellwisher

Szia!

A piaci árak akkor emelkednek, ha egy adott áruból van kínálat.
    Az asztalos elefántból kevés kerül a piacra, így nem tud az ára emelkedni.
    Az én piacomon jelenleg 4634144,66 CSP-ért tehető ki ez az elefánt.
    Érdemes várnod az eladással, talán a későbbiekben magasabb áron is el tudod adni.

20. Snoop077

Snoop077 Utánpótlás-írogató

Rosszul fejeztem ki akkor másképp mondom!A fejlesztési sorrendben az Asztalos Elefánt a 7. nézd meg bármelyik állatnál hogy a 7. tízmilla felett van és akkor is ha csak egy darab van belőle!! az elefántoknál van így egyedül hogy nem enged nagyobb árat a többinél igen!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.