Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csokiturmix

Csokiturmix Járnitanuló

Szia
    Próbálok rájönni, hogy ti moderátorok direkt vagytok ennyire értetlenek, vagy én teszem fel rosszul a kérdést???????
    Tudom melyik felhősor adja - de nekem nincs ilyenem, és nem is ezt kérdeztem!!!
    Szép dolog, hogy ide tudtok másolni - felesleges - dolgokat, de könyörgöm: EGYSZER az életben arra válaszoljatok, amit kérdez az ember....
    Hála és köszönet.

2. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Sajnálom, ha a válaszom nem volt megfelelő a számodra.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. Szőkebácsi

Szőkebácsi Fórum ismerője

A Dinnyevarázslat nem küldhető napi ajándékként - csak jelzem.

Olvasgass a dinamikus piac működéséről, hogyan működik a kereslet-kínálat elve a piacon, és ez miként növeli, vagy csökkenti 1-1 áru piaci árát :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.3.18
  4. Wellwisher

Köszönöm, javítottam...

5. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Kedves Csokiturmix!
    Írod, hogy aprócska farm vagy, de képben vagy azzal is, hogy melyik felhő adja. Azaz, feltételezhetően van nagyfarmod is.
    A moderátorok nem értetlenek. Tudnak olvasni, értenek a játékhoz és nem csak másolni tudnak. De te ezt pontosan tudod, ugye Szőkebácsi?
    Mindent tudsz: felhő adja, de küldeni nem lehet. Te magad válaszoltál magadnak. Mi is a kérdésed még?

Jut eszembe: hányszor kaptál már pontos és szabatos választ a kérdéseidre?

"Szép dolog, hogy ide tudtok másolni - felesleges - dolgokat, de könyörgöm: EGYSZER az életben arra válaszoljatok, amit kérdez az ember...." Ezt a mondatodat pedig az összes kollégám nevében kikérem magunknak!

cass0129 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. sipianyu

sipianyu Junior szaki

Sziasztok! az lenne a kérdésem, hogy a gazdakörben a Vásárlóknál visszaesnek a szintek, ha egy ideig nem adok el nekik semmit ? szinte minden nap benézek, s ha olyan van amiből kevés van nekem is akkor nem adok el! Így van ahol még mindig az egyes szintet mutatja !

7. Wellwisher

Szia!

Gondolom a Tanyaházban a megrendelőkre gondolsz.
    Igen, a szintek a folyamatos kiszolgálással nőnek, hiszen amikor beadsz egy kért terméket, akkor az elégedettségi szintjét is növeled a megrendelődnek.
    A tanyaházi megrendelőkről itt találsz információkat:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/gazdakör-megrendelők.10904/

8. sipianyu

sipianyu Junior szaki

igen arra, köszönöm !

9. Szőkebácsi

Kedves BEKO :)
    Tudom jól, mennyit melózol - respektállak is érte.
    Hidd el, nem követem már a farmot napi - de még heti vagy havi szinten sem, hiába a rossz hírem. Ergo rengeteg dologról fogalmam sincsen - és jelen pillanatban továbbra sem kaptam rendes választ. TUDNI, hogy mi adja, és, hogy napi ajándékként nem lehet küldeni, nem feltétlen meríti ki a lehetőségek tárházát a játékban.

Kikérned ki is kell, mint vezető moderátornak - attól még Te is érzed a kritika jogosságát. Elmúltak azok az idők, mikor a moderátorok napra készek voltak a játékból, arról már nem is beszélve, hogy némelyik helyesen írni sem tud.

Hidd el, nem célom a moderátorok kritizálása, csak a ritka alkalmakkor mikor valamit kérdezek úgy érzem, csak mellébeszélést kapok, és ilyenkor szakad a cérna. Elnézést, ha ezzel Téged megsértettelek volna.

Végszóként: Ez és ez a felhősor adja, ha ez nincs neked meg, akkor sajnos nem tudsz szerezni Dinnyevarázslatot sehonnan.
    DE - olyat nem ír le egy moderátor, hogy küldje valaki napi ajándékként!!!!!!!

Maradok tisztelettel és megbecsüléssel feléd: Szőkebácsi

10. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!

"Elmúltak azok az idők, mikor a moderátorok napra készek voltak a játékból"
    Nem ezek az idők múltak el, hanem azok, amikor követni lehetett a játékot. Minden tiszteletem az elődeinké, de biztos vagyok benne, hogy a mostani helyzetben ők is vétenének hibát. Talán olvastad, írtam egyszer valahol, hogy kezdem úgy érezni, hogy főállásban sem lehetne már követni a mostani információ özönt, nem önkéntesként, szabadidőben.

Látod, ha ezzel indítod, hogy két dolgot tudsz a dinnyevarázslatról, hogy mi adja és azt, hogy nem küldhető, de segítséget kérsz az ügyben, hogy hogy juthass hozzá, akkor a kollégám más szemszögből nézte volna a kérdést. Egy kezdőnek válaszolta meg az alapinfót: felhő adja.
    Ha ez az infó neked nem elég, akkor folytathattad volna a kérdezősködést olyan stílusban is, ahogy velem beszélgetsz. De minősíteni a teljes moderátor gárdát egy olyan válasz miatt, ami egyébként pontos volt és a kérdésre megfelelő válasz volt, nem volt éppen úriemberhez méltó.

A kollégám küldhetőségre vonatkozó válasza valóban elhamarkodott volt, ez igaz, de javította. Soha nagyobb hibát ne vétsen!
    Ha van egy kicsi időd, olvasd vissza Wellwi kollégám válaszait! Láthatod, hogy az egyik legígéretesebb újoncunk tudás, stílus és helyesírás tekintetében is. Úgy gondolom, hogy ezt is jó, ha leszögezzük.
    -----
    Akkor vissza a kályhához, hiszen mi eddig is minden alkalommal szót értettünk egymással.
    Gondolkodjunk közösen a dinnyevarázslatról!
    Termékről beszélünk, amit felhő ad, nem küldhető napi ajándékként, nem lehet az "ipari parkban" előállítani, piacon nem vásárolható.
    Ezt tudjuk róla. ---> Azt jelenti, hogy jelen pillanatban kisfarm nem tud szerezni.
    Szólj, ha kifelejtettem valami lehetőséget még!

Az, hogy ez lesz-e valaha event ajándék, nem látható előre.

Köszönöm, hogy beszélgettünk és tisztáztuk a helyzetet mindkét oldalról!

Rozi472, GYuGYu1003 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  11. Szőkebácsi

Ezért imádlak
    :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

csopke1 és BackOffice kedveli ezt.
  12. hatalom25

hatalom25 Utánpótlás-írogató

Kedves Mamarygen! Nem tudom hogyan lehet akkor olyan kérdést feltenni,amire nincs topic,ha nem lehet nyitni sehol semmilyen,mert büntetést von maga után. Át olvastam a szabályzatokat és rengeteg topicot. És sok jót találtam,de olyan szabályt nem,ami tiltaná,hogy értelmes kérdést feltegyek.Mint amilyenre a kedves kollégát válaszolt és köszönöm is szépen neki is és neked is a segítséged.Viszont be tartom innenstől kezdve mind azon szabályokat,amiket olvastam..És köszönök minden segítséget...

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.3.18
  13. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A fórum felosztásában látsz egy olyan fontos alfórumrészt, aminek a neve Segítség.

Ezen alfórumban 3 csoportban tagoltak a témák.

Mindegyik témakörben van egy olyan topic, amiben a nem tematikus témák kérdezhetők.

Általános témák csoportban:
    Kérdések, amikhez nem találtál topicot (általános témák részleg)

Technikai kérdések csoportban:
    Minden egyéb kérdés ide

Kérdések és válaszok - kezdő és haladók csoportban:
    Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Amit kértem tőled, az új topicnyitásra vonatkozott. Ne nyiss semmilyen témakörhöz engedély nélkül topicot!

A kérdések/kérdéseid már egy mások által régóta használt, nyitott topicban is elférnek, ott időben gyorsabban kapsz választ.

Használd a fórumot rendeltetésszerűen, sokan így tesznek. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

15. lüszike69

lüszike69 Törekvő

Sziasztok. Azt szeretném megtudni, hogy az oroszlán mikor volt megszerezhető?

16. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Két ólválogatásban szerepelt az oroszlán élőhely.

- Ólválogatás 2017.11.
    - Ólválogatás 2018.01.

Tudnivalók az új ólról
    Tapasztalatpont: 200 BTP
    Trágya mennyisége: 4 db

Tudnivalók az új állatról
    Neve: oroszlán
    Pajtaértéke: 2.207
    Kategória: emlős

Táp hozzávalói: 3 db jamszgyökér, 3 db paprika és 1 db achacha gyümölcs
    Táp keverési ideje: 21:00 perc

-ágianyu33- kedveli ezt.
  17. lüszike69

lüszike69 Törekvő

Köszönöm a gyors választ :)

18. [Gergő]2

[Gergő]2 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Tegnap kaptam egy csibét, jelenleg 4 csibém van. az eddigi 3-nak tudok ajándékot küldeni, a negyediknek nem. Megnéznétek?
    Gazda: [Gergő]2 ID: 17096289

19. margit5

margit5 Járnitanuló

Kérem segítsetek.Tegnap rendeltem farmaranyat,és nem érkezett meg,pedig megköszönték a vásárlást.03.04 18 óra 55 perc.Margit5
    köszönettel

20. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Melyik csibédnek nem tudsz ajándékot küldeni?
    Mit szerettél volna neki küldeni ajándékba?
    Mi volt a hibaüzenet, miért nem sikerült?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.