Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Március 7-én kora délután hibásan (túl korán) váltották vissza a Hátborzongató vacsoracsata event hozzávalóit, emiatt sok játékos elveszítette az esélyét annak, hogy az utolsó pillanatban befejezhesse az eventet.

A központ döntése alapján szombat 15:00 órától vasárnap 15:00 óráig ismét megnyílik a teliholdas kert minden területe.

Az alábbi időpontban nyitva lesz a teliholdas terület és elérhető lesz a Hátborzongató vacsoracsata nevű eventes gazdaköri küldetés.
    2018. március 10. (szombat) 15:00 óra
    2018. március 11. (vasárnap) 15:00 óra

Visszajuttatták a felröppenőt és azt az eventnövény mennyiséget, amit beváltottak az event zárása előtt.

Ha a játékos úgy dönt, még egyéb rémnövényeket is tud szaporítani, más feladatokat is tud ezen idő alatt megoldani.

Itt olvasható a hivatalos közlemény ezzel összefüggésben:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hátborzongató-vacsoracsata.16403/#post-836352

2. alexander9495

alexander9495 Járnitanuló

Nagyon-Nagyon szépen köszönöm a válaszodat,ez tök jó hír! :)

3. özséb

özséb Aktív író

Kérem valaki segítsen! Az 5. futamot csinálom,van 7 db luxus bioüzemanyagom de nem tudok repül a piros repülömmel.Minden nyil szürke így nem tudok repülni.Már ki-beléptem,mit csináljak?Bocsi hogy ideírtam!
    ID 3640116

4. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Luxus üzemagyag csak akkor használható ha a következő lépésnél ajándékot kapunk.
    Javaslom keverj magadnak másik üzemanyagot is. Különben nem tudod teljesíteni a feladatot.
    Külön figyelj arra, hogy az utolsó lépésnél, mikor a felhő a jutalom, ne használj luxus üzemanyagot.

Legalsó nyíl:
    ÚJDONSÁG az eddig ismertekhez képes: megduplázódik az ajándék

Lépések száma: 1 előre
    Szükséges hozzávaló: 1 luxus bioüzemanyag

Speciális tulajdonsága:
    Használata esetén a kiválasztott ajándék mennyisége megduplázódik (a felhőt kivéve).

Tehát pl. kétszeres mennyiségű titokólat, szupertápot, 2 dekort, dupla mennyiségű tp-t stb. lehet szerezni a luxus üzemanyag használatával.

Csak akkor lehet kiválasztani, ha 1 lépés múlva ajándék következik.
    Köztes (ajándék nélküli) lépéseknél szürke a jele. Így el tudjuk kerülni, hogy véletlenül elpazaroljunk egy üres lépésre ilyen értékes malomterméket.

Taktikai tanács:
    Érdemes minden lépést megfontolni és idejében szintet váltani ahhoz, hogy a számunkra kedvezőbb ajándékból tudjunk dupla mennyiséget megszerezni.
    A luxus bioüzemanyaggal CSAK ELŐRE tudunk menni 1 egységnyit, szintet nem tudunk váltani.

Kérlek olvasd el az ismertetőt.
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...ik-a-magasban-2018-március.16411/#post-833336

5. -Csodaszarvas-

-Csodaszarvas- Junior szaki

meg mondaná valaki hogy mire való a luxus bioüzemanyag??

6. mamarygen

Szia!

Az event leírásában képes segítséget is látunk hozzá:

Legalsó nyíl:
    ÚJDONSÁG az eddig ismertekhez képes: megduplázódik az ajándék

Lépések száma: 1 előre
    Szükséges hozzávaló: 1 luxus bioüzemanyag

Speciális tulajdonsága:
    Használata esetén a kiválasztott ajándék mennyisége megduplázódik (a felhőt kivéve).

Tehát pl. kétszeres mennyiségű titokólat, szupertápot, 2 dekort, dupla mennyiségű tp-t stb. lehet szerezni a luxus üzemanyag használatával.

Köztes (ajándék nélküli) lépéseknél szürke a jele. Így el tudjuk kerülni, hogy véletlenül elpazaroljunk egy üres lépésre ilyen értékes malomterméket.

Taktikai tanács:
    Érdemes minden lépést megfontolni és idejében szintet váltani ahhoz, hogy a számunkra kedvezőbb ajándékból tudjunk dupla mennyiséget megszerezni.
    A luxus bioüzemanyaggal CSAK ELŐRE tudunk menni 1 egységnyit, szintet nem tudunk váltani.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/profik-a-magasban-2018-március.16411/#post-833336

7. -Csodaszarvas-

Ok ezt én is tudom, de ha csináltam 20 db, mért nem tudom fel használni???

Utoljára szerkesztett: 10.3.18
  8. mamarygen

Leírtam pedig, az ismertetőt idézve:

Vagyis a használata csak alkalmilag megoldható!

Szükséges a haladáshoz bioüzemanyag, illetve bioüzemanyagXL típusú, hogy a vágyott ajándékot megelőző szakaszig eljussunk.

9. -Csodaszarvas-

Igen látom már, köszönöm a segítséget...

10. gkittus

gkittus Törzsjátékos

Sziasztok, kérdésem, tudok két időkorlátosat indítani egyszerre? kötény és vulkán.

11. mamarygen

Szia!

Nem tudsz. Nem lehet egyszerre indítani két időkorlátos feladatot.

A termeléssel előkészülhetsz akár több feladat teljesítésére is. A feladat aktiválása csak mindig egy időzítéses lehet.

mebajah, -ágianyu33- és gkittus kedveli ezt.
  12. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Érdekelne az Ólválogatásról miért nincs topik? Kíváncsi lennék mennyire elégedettek játékosok.

vargamarika kedveli ezt.
  13. Petike1968

Petike1968 Fórumprofi

Sziasztok! Az új bahamás fákkal kapcsolatosan kérnék segÍtséget. Nekem csak a bételpálma került játékba a két fa közül, de a leÍrással ellentétben épp a 2. kamrában ahol a fikusznak kellene tartózkodnia.:) Cserébe a fikusz úgy elrejtette magát, hogy sehol nem találom:cry:>:(:mad:. SegÍtenétek? köszönöm. Petike1968 ID.:9668051

14. Kékmadár1

15. Kékmadár1

Szia!
    Fikusz a 2. kamra felső sorában a 4. szobor.
    Bételpálma a 3. kamra középső sorában az 5. szobor.
    Biztosan nálad így van. kérlek ellenőrizd újra.

2-es kamrában válik elérhetővé a Fikusz (fa). Ára: 8 AB

16. Petike1968

Petike1968 Fórumprofi

Kedves Kékmadár! :oops::cry: Bocsánat, de meg van a fikusz, csak épp kiváltva. Fogalmam sincs mikor váltottam ki. Mégsem veszett el.:):D köszönöm

17. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Matold kedveli ezt.
  18. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Hol találok egy táblázatot, ahol látom, hogy milyen titokólból, titokfából mi fejlődhet ki? Az enciklopédiát nézegettem, de nem találok meg benne mindent.
    Köszönöm

19. Kékmadár1

Szia!
    A játékismertetőkben találod őket.

Farmos ólak: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/titokzatos-tenyészet-titokzatos-ólak-farm.506/

Farmos fák:https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/titokzatos-csemete-rejtelmei-farm.2114/

Bahás ólak: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/talányos-tiki-tenyészet-a-bahama-szigeten.13922/

Bahás fák: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/titokzatos-csemete-rejtelmei-bahamarama.422/

20. avatarka02

ezt a karaktert légyszíves írjátok már át az én email címemre az ******ra

Egyéni adatok megadása nem engedélyezett, a saját védelmed érdekében töröltem azt!

ez a post meg a member az mi?,

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.3.18
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.