Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

A személyes adatod az e-mail címed, amit kiírtál a fórumra.
    Ezt töröltem, mert ilyen adatot nem szabad megadni magadról. A fórum nyílt, ahol mindenki láthatja az elérhetőségedet, zaklatásnak is kiteheted magad.
    Moderátorként védenünk kell a játékost!

Legyél körültekintőbb!

mebajah és -ágianyu33- kedveli ezt.
  2. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

Tisztelt segítők!

Érdeklődnék, mikor kaphatok "Kriptamécsest?"
    Sok feladat teljesítve, sok titokfát nyertem, de sosem kaptam a fenti fát.
    Amellett, hogy 1 hónapig terem, még ott se tartok hogy 1 db legyen.
    Van erre megoldás?

3. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Kérlek légy türelmes, Gyakori eventnyeremény a titokfa amiből kifejlődhet,biztosan hamarosan rád mosolyog a szerencse!

4. juliska70

juliska70 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    A fórum játékkal van 1 kis göndom.Kitöltöttem a kérdőívet a 10 kérdésig majd alul hiába kattintok a következőre ,visszadob az ív elejére és nem adja be a hiányzó két kérdést.
    Segítségeteket előre is köszönöm.

5. Angyalszárny

Szia!
    Türelmed kérem a javításig!

6. juliska70

juliska70 Fórum nagymestere

Köszönöm a gyors segítséged.

7. gréta201105

gréta201105 Fórumszaki

Tisztelt "Főnökség" nem lehet összhangba hozni mondjuk a tenyésztést a racka ajándék robottal :(milyen jó lenne annak akinek nincs FA vagy HUF vásárlásra. köszönöm

8. mamarygen

Szia!

Rackó mai napi belépési ajándéka most azon játékosoknak kedvező, akik tenyésztési hirdetett programok nélkül is foglalkoznak ezzel a feladattal a tenyészházban.

Javaslom, a bejegyzésedet ismételd meg a Panaszkönyvben is. Ott is megállja a helyét, a további tervezéshez jó észrevétel a megfogalmazásod.

Köszönöm, ha elfogadod a javaslatomat.

9. tibor300

tibor300 Fórum-zöldfülű

Van egy kérdésem? Mi lehet a hiba,mert minden belépéskor csak egy mezöt tudok learatni és ki kell lépnem,majd ujra belépnem,hogy ujra egyet learathasak. Meg a bejutás is az oldalra négy öt probálkozás után sikerül. Elöre is köszönöm Tibor 300

10. mamarygen

Szia!

Sajnos a ma kora délutáni bejelentkezési gondokkal függ össze, amit tapasztalsz a farmodon.

A központban dolgoznak a probléma elhárításán.

Türelmet kérünk tőled is, minden érintett játékostól is!

szöszi50 kedveli ezt.
  11. Merzsike

Merzsike Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Mi lehet az oka, hogy nem tudok belépni a farmomra? Más (kis) farmokra beenged, de arra a farmra, amivel tulajdonképpen játszom, nem.
    Merzsike ID: 5368805
    Előre is köszönöm a választ, segítséget.

12. mamarygen

Szia!

Ezt a hivatalos hírt ajánlom a figyelmedbe!
    Kattints kérlek a zöld feliratra, és olvashatod, ami információval rendelkezünk ezidáig!

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/belépési-hiba.16447/#post-837973

13. Merzsike

Merzsike Utánpótlás-írogató

14. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Sziasztok! Utána tudnátok nézni hova lett a titok fa nyeremény szelídgesztenyefám! Ma láttam egy darab lett ki akartam tenni a főfarmra a munkások bőszen ástak a virág elkezdett forogni míg vártam a fa helye üres! Ez az eszköz már nincs az eszköztáradba jelent meg a felirat! ID:48513740 Köszönöm! Elnézést kérek a technika ördöge! Amíre leírtam a kérésem visszaléptem ott a fa! Elnézést kérek magától megoldódott! További szép napot!

15. jamika00

jamika00 Fórum-zöldfülű

sziasztok/ Mivel megszünt a hinbk és pronlémák, így kerestrm egy másik fórumot. A repülő nem engedi leadni a dolgokat.íííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí

16. mamarygen

Szia!

Megírnád, mi szűnt meg?

Melyik feladatnál tartasz, hányadik repülőben vagy a "pilóta"?

Mi a farmod ID száma, mi a farmneved?

Kérlek, írj ezekre a kérdések választ, mert csak ezen információk birtokában tudunk segíteni számodra.

mebajah és -ágianyu33- kedveli ezt.
  17. 4SOS

4SOS Utánpótlás-írogató

Szia, az este amikor szintet váltott a Bahamán mutatott 5x egy lila színű növényt. Azóta sem tudom mi az, nem jelent meg semmi pluszban. Tudnál segíteni ? 341 szint.

18. Angyalszárny

Szia!
    A vetőtáblán csak azok a növények jelennek meg a szigeten amelyek hozzáférését kiváltottad a szentélyben!
    Közben belépve a saját farmomra a vetőtáblát nézegetve nem találok lila növényt - pedig minden ki van váltva.
    Sajnos nem tudom mit láthattál!

19. 4SOS

4SOS Utánpótlás-írogató

Hát ez az, semmire sem hasonlított amit láttam. A felugró ablak közepén volt semmi írás nélkül csak az 5x, és ha rávittem az egeret sem írta ki, hogy mi az. Gondoltam hátha még kérdezett ilyent valaki. Amúgy minden növény ki van váltva.

20. brekkencs.

brekkencs. Fórum nagymestere

Sziasztok, segítséget szeretnék kérni, neveznék fényképpel is a Március 15-iki fórumjátékra, de sehol nem lelem hová kell feltölteni az általam készített képet. Az űrlapot sikeres kitöltöttem.
    Köszönöm, és bocsánat ha nem jó helyen keresgettem, keresgetek.
    brekkencs.ID: 3402571

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.