Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Az általad megadott farmon az ellenőrző panel adatai alapján nem sikerült megszerezned a nosztalgiafilm nevű dekort.

2. rudolfee

rudolfee Aktív író

Sziasztok!

Megjelent a malomban a szarvasbogár és a vörösbegy. Ez már a pénteki titokól akció és állandó gazdaköri küldetéshez tartozik, tehát nyugodtan keverhetünk tápot?

Köszönettel: rudolfee

3. |Tamás|

Szia!

Egyelőre nincs róla hivatalos információnk, így egyelőre inkább ne.

4. sanya1209

sanya1209 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Nekem olyan kérdésem lenne, hogy régebben töröltettem a farmomat és azt, amit töröltettem vissza lehet-e hozni?
    Köszi előre is a választ.

5. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A törölt farmokat, ha hivatalosan töröltetted nincs mód visszaállítani.

A törölt felhasználói fiók későbbi visszaállítása nem lehetséges, azonban a játékosoknak bármikor lehetőségük van egy újabb felhasználói fiókot regisztrálni a játékba és a játékot előröl kezdeni.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/elajándékoznád-a-farmodat.490/

-ágianyu33- kedveli ezt.
  6. banyat-tanya

banyat-tanya Fórum-zöldfülű

Szia!
    Köszönöm a segítséged,de rájöttem a tévedésemre (hópehely csak farmos területen reppen fe)l.Ezért is töröltem a hozzászólásom.

7. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Sziasztok! Kérdésem lenne, hogy a Pinkie Pie sütit hol lehet előállítani, és ha recept kell hozzá azt hol találom. Nagyon köszi a választ előre is.

8. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

krisztabanya kedveli ezt.
  9. krisztabanya

10. |Tamás|

Szia!

Az általad megadott farmon az ellenőrző panel adatai alapján nincs tulajdonodban a Pinkie Pie sütijének a receptje.

11. krisztabanya

Igen, azért kérdeztem az első kérdésemben, hogy ha recept kell hozzá akkor azt hol találom...?

12. |Tamás|

2013-as eventnyeremény volt. Amennyiben nem rendelkezel a recepttel, akkor sajna sehogy nem tudsz jelenleg hozzájutni.

13. krisztabanya

Hát nagyon sajnálom, de köszönöm a válaszod! :( :( :(

14. mamazsák

mamazsák Járnitanuló

Sziasztok ! Az lenne a kérdésem, hogy a bal oldali feladatban levő cukoralmát hogy tudnám beszerezni, végignéztem a majákat de ott nem találom :(

15. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A Cukoralma az Annónafa termése, a szentély 10. kamrájában kiváltható a hozzáférés!

Utoljára szerkesztett: 23.3.18
  16. mamazsák

mamazsák Járnitanuló

ajaj, köszönöm, akkor nem is értem, hogy miért teszik be a 75 -ből a 18 .-nak ???? ahhoz még az én szintem is kevés // 97 //, tehát nem érdemes a feladatot tovább csinálnom, nagyon szomorú vagyok, mert szerettem volna végigjátszani :( :( :(

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.3.18
    Angyalszárny kedveli ezt.
  17. Angyalszárny

Szia!
    Mentő ötletként javasolnám, hogy farmaranyért ugord át a feladatot!- ha megteheted....

18. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

Hello! Kérdezem, hogy cukoralmát hol lehet szerezni?

19. mamazsák

mamazsák Járnitanuló

utána nézek, köszönöm, de jó lenne a szervezők felé jelezni hogy ez az elején kicsit durva

gazdagnő kedveli ezt.
  20. Angyalszárny

Szia!
    A Cukoralma az Annónafa termése, a szentély 10. kamrájában kiváltható a hozzáférés!

Utoljára szerkesztett: 23.3.18
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.