Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Köszönöm a jókívánságaidat!
    Viszont kívánom számodra is!

Ne csüggedj, kérlek!
    Magát az vörösbegy madarat a piacon csengőpengőért beszerezheted, ha eladásra is kínálják, valamint idővel majd az ólját is meg tudod szerezni.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. -Komazsu-

-Komazsu- Járnitanuló

Mi az a kriptamécses , min terem vagy hol vásárolható ? Gazdaköri feladatba kellene beadni.

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kriptamécses kaktusz az a fa, amit keresel.

Titokzatos csemeteként volt először megszerezhető, de azóta több eventben lehetett megszerezni a "Kísértet"talányos csomag néven kapható csemetéből.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/minden-ami-titokzatos-farmon-innen-szigeten-túl.14389/#post-773252

Teliholdas titokfák:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/titokzatos-csemete-rejtelmei-telihold.15692/

-ágianyu33- kedveli ezt.
  4. evakarma

evakarma Fórumszaki

Köszönöm. Arra vártam,hogy majd újra üres lesz a felület,de igy már értem,és folytatom. Hátha hozzám vág még egy csiguszt.. :)

5. mergesbmw

mergesbmw Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Meddig tart a Kármentesítő event és utána visszaáll-e farmom? Véletlen rákattintottam jegesmedvére. A baj az, hogy nem tudom, hogyan kell fizetni! MasterCard kártyám van, ami nem hitel kártya.
    Adjatok tanácsot!
    Előre is köszönöm! >:(

6. tevehajcsár

tevehajcsár Fórum mestere

Mi ez az új semmiből jött event?

Lókötőrozi kedveli ezt.
  7. Hegeniki

Hegeniki Utánpótlás-írogató

Meddig lesznek még ezek a bogarak?
    Bogáriszonyom van.
    Félek a bogaraktól.
    Köszi szépen BP.

avincze, Maryanne1, Bála és még 1 ember kedveli ezt.
  8. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Sziasztok! A kármentési eventről semmilyen leírást nem találtam. Hol keressem? Remélem ez a bogáráradat s fordított világ csak így április 1-én van....

Bála és Lókötőrozi kedveli ezt.
  9. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Jó reggelt!
    Szeretnék segítséget kérni egy mindenre kiterjedő pontos leírással, a farmon megjelenő bogaras dologgal kapcsolatban.
    Az EVENTES területen a malomban lehet egy új dolgot kikeverni. Erről sem találok leírást.
    Én értem ,hogy április 1 van, de azért húsvét is !
    Köszönöm

Bála, NagyG1950 és Lókötőrozi kedveli ezt.
  10. Marisoli

Marisoli Utánpótlás-írogató

Szép húsvéti reggelt! Drága adminok! Hol lehet eltüntetni ezeket a nyomorult nyomuló bogarakat,mert a pumpám az egekbe szökik tőlük,magasabbra mint a paszuly!Nem lehet úgy rámenni semmire,hogy ezek ne tobzódjanak a képernyőmön. Nem érdekel hogy április 1. Nekem nem kellenek nyomorult bogarak a képernyőmre.Köszönöm szépen!

Totyizselé, -J.farmer- és Cincilke kedveli ezt.
  11. Cincilke

Cincilke Junior szaki

Ennél sületlenebb viccet még nem találtak ki. Nem értem azt sem, hogy a játékostársak milyen kikeverhető dologról írnak. A másik farmomon még a munkások sem működnek. A fórumra sem tudtam belépni. Fizessek azért, hogy ma játszani tudjak? Így az eventet sem tudom megcsinálni. Ez rosszindulatú, gonosz tréfa, nem tudok rajta nevetni. Ha nem változtatnak rajta, akkor mára kikapcsolom a gépet.

-J.farmer- kedveli ezt.
  12. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Törekvő

mondjátok meg, ez mi a szent .....????? oké, hogy április elseje, de a frászt ne hozzátok már az emberre....utálatosak ezek a bogarak
    vegyétek le jó?

(hiába kattintottam az eltüntetésre, ugyanúgy ott rohangásznak...részemről most léptem be utoljára a farmra, majd ha vége ennek a "gyerekes" (????) idiótaságnak, szóljatok)

Utoljára szerkesztett: 1.4.18
    KUNCZE és Marcsifarmja kedveli ezt.
  13. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Sziasztok! Valaki tud ötletet adni, hogy lehet visszafordítani a kerteket? Elfogadom az áprilisi tréfát, csak az zavar, hogy minden a feje tetején áll és így nem igazán áttekinthetőek a kertek.

14. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Elegem van! Ezt a bogárinváziót a játékosokkal való kitolásnak tartom. Nem értem, hogy normális emberek hogyan találhatnak ki ilyen bosszantó dolgot. Egyáltalán nincs kedvem nevetni rajta. Értem a viccet, de ez túlmegy minden határon. Vásároljak cukorrudakat? Nem fogok. Hiába adnak mellé ajándékokat is, akkor sem. Ha ez ingyenes játék, akkor ne kényszerítsenek pénzköltésre. Ezzel a húzással a BP túllőtt a célon.

KUNCZE kedveli ezt.
  15. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Ez is áprilisi tréfa:válaszolok magamnak. A beadó ablakoknál rákattintottam a a kártevő feloldására és visszafordultak a kertjeim a helyükre.

GYuGYu1003 kedveli ezt.
  16. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

Szia :) az event csevegőjébe a segítő játékos társak már sikeresen megfejtették a visszafordítás lehetőségét :) sőt írtak event ismertetőt is! :)

17. Cincilke

Cincilke Junior szaki

A BP azt szeretné, hogy valós pénzért vásároljunk, ha normálisan játszani akarunk. Az eventórán van egy kármentesítési akció, ami jelenleg több, mint 88 órát mutat. Ezek szerint a bogárinvázió nem csak erre a napra szól. Felháborítóan gusztustalan ez a húzás. Felvilágosítást meg sehonnan sem kapunk.

Marisoli és Marcsifarmja kedveli ezt.
  18. avincze

avincze Fórum-zöldfülű

Sziasztok, a mászkáló bogarak animációjátt hogy lehet kikapcsolni????

19. vicus555

vicus555 Utánpótlás-írogató

köszi valóban helyreállt további szép napot

20. Stock-broker

Stock-broker Junior szaki

Ez a kis tréfa a farm látképével csupán egy felmérés része: A kommentek alapján ellenőrzik, hogy kinek van "Magnézium-hánya"...
    :D :D :D :D :D

kékegér kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.