Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szivecskecsikvand

szivecskecsikvand Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ! Üdvözletem!

2. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Igen rossz helyre írtál. Két topik is van ajándékkérésre. Kérlek írásod ott ismételd meg.

A zöld feliratra kattintva közvetlenül az ajándékkérő topikokat találod.
    https://board-hu.farmerama.com/inde...s-lehet-a-hirdetőnk.12306/page-31#post-850018

https://board-hu.farmerama.com/inde...lása-kérése-cseréje.11054/page-50#post-850259

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. tuncsi1968

tuncsi1968 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nem tudom mit csináltam, be léptem a postára és valamit el nyomtam mert mindenkinek csillag és OTTO jelenik meg a neveknél , hogyan tudnám a neveket vissza állitani???????

4. banzsu61

banzsu61 Járnitanuló

Sziasztok! Érdeklődni szeretnék ajándékba küldtek nekem Ernyős patkányt 3 db is, de sehol nem találom. Máskor is már észre vettem, hogy nem mindég kapom meg az ajándékokat. Köszönöm előre is a választ.

5. Kékmadár1

Szia!
    Az április elsejei tréfa része. A tréfa nem csak elsejére szól. A kármentesítő event végéig találkozhatunk különböző tréfákkal, furcsaságokkal a játékban.

Eventablakban a hármas számmal jelzett helyen tudod kikapcsolni a tréfákat. Hol bekapcsolva mint a képen, hol áthúzva kell lenni a bogárnak, hogy az aktuális tréfa megszűnjön.

1: Itt látható a légycsapó mennyisége
    2: Haladási sor
    3: Ezzel a gombbal kapcsolhatók ki az április 1-i tréfák (Egyelőre úgy néz ki, hogy talán időről-időre valami új blődség jelenik meg; az elején a farmra kitett tárgyaink fejjel lefelé láthatóak) A szétrajzó bogarakat nem lehet kikapcsolni, vagy még nem találtuk meg a módját.
    4: Kosárvásárlási lehetőség
    5: Itt lehet ki- és bekapcsolni a büdösbogarakat, amiket meg kell etetnünk (jó, tudom, hogy nem ez a neve, de nem tudom, mi a neve)
    6: Itt látható, hogy eddig hány etetést csináltunk

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tési-akció-április-bolondja-event-2018.16516/

6. Kékmadár1

Szia!
    Utána nézünk mi lehet a probléma, de az ellenőrzéshez farmnevet, és ID számot kérnék.

7. tuncsi1968

tuncsi1968 Utánpótlás-írogató

Köszönöm azt hitem minden farmtársam elveszett ,

8. banzsu61

banzsu61 Járnitanuló

Szia! Előzőekben már írtam, most küldöm a farmnevemet és az ID számomat. banzsu61 ID:8263834 Ernyős patkány ajándékokat nem kaptam meg. Köszönöm

9. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Szeretném meg kérdezni,hogy az is az áprilisi tréfa részem,hogy nem találom kamrámban a dinnyevarázs,és a majamaszkokat sehol?Köszönöm!szöszi50

Elnézést megtaláltam!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.4.18
  10. icumicus

icumicus Járnitanuló

Köszönöm.

Kérlek, ne írj bele az általad idézett hozzászólásba. a zárójeles quote tagok közötti területet hagyd érintetlenül.
    A mondandódat a záró /quote jelzést követően írjad legközelebb!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.4.18
  11. imborika

imborika Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ. Akkor megnyugodtam.

12. Zsuzsa1955

Zsuzsa1955 Utánpótlás-írogató

Szia ! Szeretném megkérdezni ,hogy lehet a folyton levelet küldözgető Chris G -t leállítani ! Nem tudom mi az amit küldözget de valószínű vírus . Letiltottam ennek ellenére jönnek a levelei ahogy belépek a Farmerama játékba azonnal .
    Üdv. Zsuzsa . ID3188344

13. marcsi240653

marcsi240653 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Bocs a zavarásért, az szeretném kérdezni, hogy mire használhatom fel a 2776 csillagot, hogyha már a Bölcs tölgynél mindent kiváltottam?
    Köszönöm!
    marcsi240653
    ID19809154

14. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Az áprilisi tréfához tartozik. Nem kell vele foglalkozni.

15. |Tamás|

Szia!

Amennyiben valóban minden ki van váltva, akkor egyelőre sajnos semmire nem tudod felhasználni a meglévő csillagokat.

marcsi240653 kedveli ezt.
  16. Marik33

Marik33 Törekvő

Szervusztok segitséget kérek megkakartam nézmi mennyi állataim vannak a pajtában
    és egyetlen egyet nem találtam.Ugy néz ki midha mind el tüntek volna.A segitséget előre is köszönöm.

17. |Tamás|

Szia!

Biztosan nem tűnt el. Áprilisi tréfa dolgot kikapcsoltad az event felületen?

18. mamuci44

mamuci44 Fórumlakó

Egy olyan kérdésem lenne,hol találom a Bugsy bogarakat és milyen előny származik ezekből az ajándékokból?

19. sipianyu

sipianyu Junior szaki

Sziasztok ! kiváltottam a nyuszis felhót felraktam rá mindent de nem indul :( ez is a tréfa része ?

20. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

Szia :) a most futó ,,bogaras,, eventhez tartozó tréfa része! az event csevegőjében bővebben is olvashatsz róla :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.