Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. margot1964

margot1964 Járnitanuló

Köszönöm szépen a választ!

2. Manokia

Manokia Utánpótlás-írogató

Szia! Nagyon rendes dolog, hogy kompenzálják a sok bosszúságot, ami a robot event alatt ért bennünket, köszönet érte!! Még nagyobb lenne a hála és köszönet, ha mindezt legalább ma reggel közlik, mert akkor a kompenzációval meg lenne a felhősorom is, amihez így pontosan 1 db alaplap fog hiányozni. Ha tudom ezt, akkor még délelőtt bevetek event növénnyel és akkor meg lett volna minden. Nem tudtam időben erről a kompenzációról, mivel dolgoztam és nem tudok minden óra hosszában a farmon lenni, ezért már ma délelőtt lemondtam a befejezésről és más növényt vetettem be, gondolván, hogy már nem fogom tudni befejezni. Legalább ma estig lehetett volna még egyszer vetni...-:(

3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A hiba ami miatt a kompenzációt kapjuk tegnap délután történt. A fejlesztők dolgoztak az elhárításon, utána a megoldást keresték a gazdák kártalanítására. Az ídő elég szűk volt már.
    Ha neked több mint 18db. malomtermék hiányzott még, akkor semmiképpen nem tudtad volna befejezni az eventet ha nincs semmi hiba akkor sem.
    A kompenzáció azoknak a gazdáknak szól akik a tegnapi hiba miatt bukták volna a teljesítést.
    Ne azt lásd hogy eggyel lemaradtál a teljesítésről hanem hogy van 18 malomterméked amivel sokkal tovább jutsz mintha nem lett volna hiba.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  4. Szépnyárinap

Szépnyárinap Junior szaki

Szia! kérdésem van: aki prémiumos gazda, ott a trágyadombot - ha csillagokért emelem a db-számot - megnöveli a jelenlegi tárolható 1350 db-os felső határt? Köszi

5. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Igen, természetesen.

HéricsBáró és mebajah kedveli ezt.
  6. levi5

levi5 Törzsjátékos

Udv. Az lenne a kerdesem, hogy lehet-e farmarannyal 12-szer szomszedok varazslasa-t venni es segitsegukkel ki lehet-e takaritani a szedult szantot? Es 30 nap utan a szedult szanto ujra gyomos lesz vagy ha egyszer kitakaritom vasarolt szomszeddal akkor ugy is marad? Koszi

7. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Igen, lehet.
    Ha egyszer teljesen kitisztítottad, az már úgy is marad.

8. Szépnyárinap

Szépnyárinap Junior szaki

Köszönöm!

9. levi5

levi5 Törzsjátékos

Koszi

10. rjolka

rjolka Junior szaki

Szasztok.
    Megvásároltam a füvészkertet, hol találom, kérlek segítsetek. Köszönöm előre is-

11. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A gazdaraktáradat megnyitva (bal oldalon a faládikó) a fákhoz lépjél be és a minden fül alatt a keresőbe beírva rátalálsz.
    A farmos füvészkertet a farmon, a bahást pedig értelem szerűen a bahán kell keresned.

rjolka kedveli ezt.
  12. rjolka

rjolka Junior szaki

Köszönöm szépen :)

13. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Sziasztok!Szeretném megvásárolni a Bölcs tölgyön a Shoppingmániát. de nem engedi. Segítenétek, hogy miért nem? ID6689151 Köszönöm!

14. Wellwisher

Szia!

A rúnák kiváltásával sorban lehet haladni.
    Az általad kiválasztott rúnát csak abban az esetben tudod aktiválni, ha előtte a "Rendes farm élmény" rúnát kiváltottad.
    7. Rendes farm élmény (A barkácsolás mestere rúnán keresztül érhető el.)
    1. szint: aratáskor 5%-kal több TP mindenből a Rendes farmon Ára: 75 csillag
    2. szint: aratáskor 10%-kal több TP mindenből a Rendes farmon Ára: 100 csillag
    3. szint: aratáskor 15%-kal több TP mindenből a Rendes farmon Ára: 125 csillag
    4. szint: aratáskor 20%-kal több TP mindenből a Rendes farmon Ára: 150 csillag

8. Szédült szántó élmény (Rendes farm élmény rúnán keresztül érhető el.)
    1. szint: aratáskor 5%-kal több TP mindenből a Szédült szántón Ára: 75 csillag
    2. szint: aratáskor 10%-kal több TP mindenből a Szédült szántón Ára: 100 csillag
    3. szint: aratáskor 15%-kal több TP mindenből a Szédült szántón Ára: 125 csillag
    4. szint: aratáskor 20%-kal több TP mindenből a Szédült szántón Ára: 150 csillag

9. Shoppingmánia (Rendes farm élmény rúnán keresztül érhető el.)
    A gazdaboltból (piros kosár) több növény vásárolható ezzel a rúnával.
    1. szint: 100 helyett 150 darab Ára: 50 csillag
    2. szint: 150 helyett 200 darab Ára: 75 csillag
    3. szint: 200 helyett 250 darab Ára: 100 csillag
    4. szint: 250 helyett 300 darab Ára: 125 csillag

Az alábbi linket megnyitva tudsz tájékozódni a Bölcs Tölgy új rúnái között:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-erdei-tisztás-ismertetője.2159/#post-857869

-ágianyu33- kedveli ezt.
  15. hugi0913

hugi0913 Törzsjátékos

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Van egy csibém (rögtön kidobom), Kdani031720 a neve. Nem válaszolt (eddig) a leveleimre. Ma reggel elküldtem az ajándékot, levélben annyit írtam, hogy "Szép napot!". Most léptem fel a farmomra, ott volt tőle egy levél, válasz az enyémre: "***** p...-t" Lehet ez ellen tenni? Letiltottam, kidobom, de a következő mentorral is ilyen stílust fog megengedni magának? Úgy érzem, nem sértettem meg. Meg tudná valaki nézni? A levelet még nem töröltem. Előre is köszönöm.
    hugi0913 ID 5922810

16. Wellwisher

Szia!

Köszönjük a jelzésed!
    Ebben az ügyben a játék Supportja hivatott eljárni.
    Kérlek, hogy velük vedd fel a kapcsolatot.
    Egy fotót légy szíves készíts erről a mocskolódásról és azt csatold a leveled mellé.
    A supportot a farmodon keresztül éred el.

Az alábbi linket megnyitva találsz segítséget:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

17. Kucmók

Kucmók Junior szaki

Helló !

Lehet, h én volt figyelmetlen, de nem ma 14:00-tól volt a robotos kompenzáció és a játék folytatása?

18. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Sziasztok! Segítséget kérek, mert szeretném a prémium tagságomat meghosszabbítani, de nem tölti be nekem azt a felületet. Hogyan tudnék mégis belépni és fizetni?

19. Wellwisher

Szia!

Nem Te voltál figyelmetlen.
    A kompenzációs csomag a beharangozott időpontban nem érkezett meg.
    Jeleztük a központ felé a hibát, már dolgoznak rajta.

20. Kucmók

Kucmók Junior szaki

Köszönöm a válaszodat !

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.