Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Sajnos a ma délelőtti eltűnés nem követhető vissza (a régebbiek sem), ugyanis az általad hiányolt termést követően már végeztél egyéb ültetéseket.

Abban az esetben tudjuk vizsgálni a helyzetet, ha az észlelés alkalmával azonnal jelzel.
    Nem teszel semmi más dolgot, míg egy ellenőrzési joggal rendelkező személy, Board-Adminisztrátor vagy S-mod megtekinti a farmodon a jelenséget, kivizsgálja, milyen növény volt a kérdéses területen általad elvetve ...mi lehet az ok, ami miatt a termés nem látszik.

Ez a vizsgálat lehetséges, hogy több időt vesz igénybe, mert ellenőrzést végző moderátor nem minden pillanatban van jelen a fórumon.
    (Tehát ki kell várjad türelmesen, míg a jelzésedet kivizsgálják. Ez akár időkiesést is jelenthet a termelésedben.)

A jelzésed alkalmával ismét meg kell adnod a farmnevet, ID-számot, és azt az információt, mit hiányolsz, mit ültettél, mikor arattál volna.
    Ezzel az együttműködéssel lehet tisztázni a jelzett problémát.

2. fakír1020

fakír1020 Kivételes tehetség

Jó reggelt!Szeretném megkérdezni hogy a Farmerama jégre lép eventnél nem tudtam megszerezni egy kitehetőt a felhősorra.Lesz még alkalmam valamikor pótolni?Köszönöm

3. clarjud

clarjud Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ! :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.5.18
  4. Ágimamácska

Ágimamácska Fórumlakó

Szép Napot ! F.aranyat szerettem volna átutalással venni de sajnos nem sikerült ( idáig mindig a maestrós fizetéssel vásároltam és minden rendben volt ). Felajánlásra került két fajta fiz.mód: paypay vagy trustly , de nem működött. Gazdanevem: Ágimamácska, ID szám: 7851011

5. kiara010100

kiara010100 Utánpótlás-írogató

Szép napot, éjfél után 9 perccel vásároltam 40 farm aranyat, bankom azonnal levonta, de nem kerülta 40 arany jóváírásra ! Írtam Payment Supportnak, belátták a hibát, de kérném a 40 arany jóváírását is !

A személyes adatokat tartalmazó képek megosztása veszélyt hordoz. Emiatt töröltem!/mamarygen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.5.18
  6. mamarygen

Szia!

Lehetséges, hogy nem a megfelelő kifejezést használtad a problémád leírására.
    A játékban átutalási forma most nem lehetséges.
    Ha valójában kártyás fizetést használtál, akkor a payment support az illetékes a gondod megoldásában.
    Itt a fórumon nincs mód a pénzügyi kérdések tisztázására.

Ismertető:

A leírásban minden megtalálható, hogyan, milyen módon olvasható a válaszuk.
    Felhívom a figyelmedet, a levéltitok fontosságára. Ne írj a válasszal, az eljárással kapcsolatban itt a fórumon hozzászólást.

Együttműködésedben bízunk!

7. mamarygen

Szia!

A gondod jelentkezése után a helyes utat választottad, a megfelelő helyen kértél segítséget.

Mivel a supporttól (payment support) kaptál választ, a fórumon nincs lehetőség a továbbiakban ezzel foglalkozni.
    Azért sem, mert a pénzügyi gondok rendezése nem a fórum hatásköre.

Kérlek arra, ne írj itt ilyen témában hozzászólást, mert ez nem idevaló.

Együttműködésedben bízunk!

8. mamarygen

Szia!

Nincs arról információ, hogy lesz-e erre mód.

Ebben a hónapban lesz Ajándékozás és kereskedelem event, a "köznapi" neve a cserenap.

Megpróbálkozhatsz a tárgy keresésével, csere útján hozzájuthatsz, ha e kérdéses tárgy a cserélhető tárgyak listáján szerepelni fog.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. bogika1956

bogika1956 Fórumlakó

Sziasztok!

Tudja valaki hogy milyen ajándékot kaptunk, mert nem találok róla semmit. Ahogy beléptem gratulálunk fogadott, és kacsa kata, farmpengő stb. ajándékot kaptam.

Anyakata kedveli ezt.
  10. mamarygen

Szia!

A jéghoki eventben előfordult hiba miatt a nyeremények hiányzó elemei érkeznek az érintett farmokra. Azokhoz a gazdákhoz, akiknél elmaradt néhány nyeremény "könyvelése".

szotyola2011, -ágianyu33-, kosagi és 2 más kedveli ezt.
  11. bogika1956

bogika1956 Fórumlakó

Köszönöm a gyors választ:)

12. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

Üdv!

Szeretnék Bahamai növényt nemesíteni, de nincsenek a listán.
    A múltkor mintha azt olvastam volna, hogy ezentúl mindegyiket lehet.
    Jelenlegi játékhoz pedig jól jönne egy nemesített növény.
    Lesz ebben változás?

13. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A Bahama növények nem kerültek a nemesíthető növények körébe és szó sem volt róla, hogy bekerülnének.
    Az erről szóló hivatalos levelet és a nemesítésről bővebb információt az alábbi linket megnyitva találsz:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Új-nemesítések-érkeznek-a-játékba.16550/

14. kisködmönd_ödön

kisködmönd_ödön Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Szintén rendelési probléma. Reggel meg szerettem volna venni a kukacos csomagot. Hibát írt ki. Frissítettem, újra meg szerettem volna venni, újra hiba üzi. De közben a 2. vásárlási próbálkozás után megjött a sms az első vásárlásomról, hogy sikeres és le is csípték a 899 Ft-ot, nemsokkal később jött a következő sms, hogy a 2. vásárlásom is sikeres, ott is lecsípték a 899 Ft-ot. Írtam a payment supportnak. Azt válaszolták, hogy egy átmeneti probléma miatt a hitelkártyás fizetés nem volt elérhető, és vegyem meg újra (le is zárták az ügyet). Hát nehogymán megvegyem harmadjára is, osztán csak 1 nyüves vackot kapok érte (ha kapok, és nem lesz újabb hiba). Már így is kifizettem kétszer azt, amiből csak egyet tudok kitenni. Oldják meg.
    Mi a **** tudok még tenni, az IGAZAM bizonyítására?

15. mamarygen

Szia!

Kérlek arra, hogy disztingvált módon jegyezd le a mai gondodat a játék supportján, általános kérdések témát választva.
    Írj arról, milyen számmal, milyen választ kaptál a megrendelési supporttól.
    Kérj segítséget, hogy a dupla kifizetés lerendezhető legyen.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

16. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Sziasztok! Eltűnt a kétszer szuper trágyával vetett és learatott összes tűzbogyóm, nem is hozza fel az ikonját, amikor vetni akarok. Meg tudnátok nézni, hogy mi a baj?
    ID 16483862

17. mamarygen

Kedves Eventezők!

Hírt kaptunk a központból, miszerint kivették az online játékból a Kalózkirály kincse eventet.

Amint ismét elérhető lesz az esemény, itt jelezzük!

Ígéretet kaptunk, hogy az eddigi eventes értékeink hiánytalanul visszatérnek.

Türelmet és megértést kérünk!

szotyola2011 kedveli ezt.
  18. csotimama50

csotimama50 Fórum-zöldfülű

eltünt a event növényem még a Bahama vetö táblám nincs,vető gépem lejárt szuper trágyával csináltam és minden oda lett.kapok esetleg 5 szemet,aratás után kb 300 , 400 db lenne ,Mi lesz,mit tehetek?

19. mamarygen

Szia!

Az event kezdetét követően voltak problémák, sorozatos kidobálások.

Egy időre magát az eventet is kiemelték a farmokról.

Most már visszatért az esemény, az event a játékba.,
    Lehet ültetni a tűzbogyó eventnövényt a szigeten.

20. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.