Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Köszönöm, igy már megtaláltam.

2. evatx

evatx Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Nekem kérdésem lenne, nem panaszom. Nem vagyok prémiumos, de én sem termelhettem event gazt, nem kaptam felröpit sem. Nekem nem járna a csomag ezen része? Ők, mert fizetnek többet kapnak, ezzel nincs gondom. De én is itt vagyok, a kis huszadrangú senki, én is veszek ezt azt. Mért nem kaphatom meg legalább eventkor a jogos ( vagy nem ) kárpótlást ?

_Cygnus_ kedveli ezt.
  3. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem: a második csomagot meddig vehetjük át? Kapunk erről valami tájékoztatást a megfelelő helyen?

4. Judy1618

Judy1618 Utánpótlás-írogató

Hol találom meg a pandás golyórágó-adagoló-t?vagy lehet nem vagyok prémiumos?Honnan tudom,hogy prémiumos vagy vagy sem?

5. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A kárpótlási csomag összetételét a központ határozta meg.
    Valószínűleg a prémiumos farmok nagyobb kárt szenvedtek az elmúlt napokban, mint a többiek, hiszen számukra a farm csak a mai napon vált elérhetővé.
    Így napokon keresztül termelni sem tudtak, míg ezt a többiek megtehették. Például míg Te az eventnövényen kívül bármit letermelhettél, amit az eventbe kell beadni, addig a prémiumosok ezt csak most kezdhetik el az eventkezdéssel egy időben.
    Az event közel 305 órán át fog tartani, így biztos nem fogsz kárt szenvedni, hogy Neked kevesebb indulómaggal kell megoldanod a termelést.

csopke1 és Kukackukac kedveli ezt.
  6. merylu55

merylu55 Fórumlakó

Tisztelt Játékosok. Ami elromolhat az el is romlik. Igen kellemetlen volt a leállás, hiányzott a játék. /Senki nem hibázik közülünk. Én sem vagyok prémiumos a tesoim se, mégis két kompenzációt kaptam és elfogadtam. Ez borzasztó nagy ajándék, több a kelleténél. Sajnos utána olvastam és láttam, hogy a második nem járt volna. Melyet nem vesznek vissza. Ez ám a jótékony gesztus. Köszönettel.

csopke1, Borka68, fcsilla és 2 más kedveli ezt.
  7. Wellwisher

Szia!

A hivatalos kiírásban szerepel a csomag átvételének időpontja:
    A csomag átvételi idejének kezdete: 2018. május 18. (péntek) 18:00 óra
    Az átvétel zárási ideje: 2018. május 25.(péntek) 14:00 óra
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/váratlan-karbantartás.16671/#post-868988

Kukackukac és _Cygnus_ kedveli ezt.
  8. Wellwisher

szia!

Amennyiben van prémium előfizetésed, úgy prémiumos vagy.
    Ha nem emlékszel rá, hogy előfizetsz-e havonta erre a szolgáltatásra, akkor kérlek, hogy látogass el a város főterén lévő Pémium villába.
    Ha a megjelenő kép alján a "prémium kezelése" feliratot látod, akkor van előfizetésed. Ellenkező esetben a "prémiumra váltok" felirattal találkozol.
    A Golyórágó automatát a dekorációs tárgyak között kell keresned, ha Neked ez jár az előfizetésed alapján.

Kukackukac kedveli ezt.
  9. ✿❀Donna-farmja✿❀

✿❀Donna-farmja✿❀ Utánpótlás-írogató

Szép estét!
    Én személy szerint elégedett vagyok a kompenzációval amit kárpótlásként kaptam;)Köszönöm!

fcsilla, -ágianyu33- és Kukackukac kedveli ezt.
  10. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

-ágianyu33- kedveli ezt.
  11. Wellwisher

-ágianyu33- kedveli ezt.
  12. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nagyon szépen köszönöm a csomagokat .Én már mindent megkaptam , a vásároltakat is megküldték és a kompenzálást is.Szerintem nagyon bőséges volt.Köszönöm szépen a BP-nek és a modiknak is.

fcsilla és -ágianyu33- kedveli ezt.
  13. MaDx22

MaDx22 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Kis segítséget kérnék, bár lehet csak én olvastam rosszul valamit. A két kompenzációs csomagot (lentebb) mind megkapjuk, és amit még külön írtatok, azt csak Prémiumosok, vagy itt az első másolt csomagot is csak fizetősek kaphatják meg? Én ezt a kettőt megkaptam, de nem vagyok Prémiumos. Bocsánat ha én értettem félre, válaszotokat előre is köszönöm!

Prémium előfizetéssel rendelkező gazdák kompenzációja

75 x Szupertrágya
    75 x Kacsa Kata szupertrágya
    75 x Szupertáp
    50x Farmarany
    1 x TP-növelő eventnövényhez
    1 x 250% TP bónusz 72 óra
    72 óra Minden munkás
    75 x Frangipáni eventnövény
    50 x Zsineg felröppenő
    25 x Diadém felröppenő
    1 x Meghosszabbított prémium előfizetés 3 napra

Minden játékos, minden gazdaság számára átvehető kompenzáció

2 x Farmmunkás kupon (1 óra)
    2 x Farmunkás kupon (3 óra)
    30 x Szupertrágya
    30 x Kacsa Kata szupertrágyája
    30 x Szupertáp
    1 x 100% TP bónusz 24 órára

Rebcsok és fcsilla kedveli ezt.
  14. Wellwisher

Szia!

Azok a csomagok, melyek megjelentek Nálad és átvetted őket már a Tiéd.
    Használd fel bátran a bennük lévő dolgokat.
    A Prémiumosok ezeken felül kapták a plusz csomagot.

Rebcsok és fcsilla kedveli ezt.
  15. Mária5456

Mária5456 Utánpótlás-írogató

Jo reggelt szeretném megkérdezti mi az a tiki totem és holszerezhetö be válaszát köszönöm

.bybby. kedveli ezt.
  16. bagdilili

bagdilili Utánpótlás-írogató

Szia. Szeretném tudni, hogy lehet papiruszhoz jutni. Köszönöm.

17. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Tiki totemet a tukán terményes ólja adja. Megépíteni nem tudod. Eventnyeremény volt. A piacon tudod megvásárolni a terméket.

18. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

19. MaDx22

MaDx22 Utánpótlás-írogató

Értem, tehát ami nem érint, azt nem is kaphattam meg. Rendben, köszönöm szépen a választ, akkor használom is! :) További szép napot!

20. Borka68

Borka68 Haladó

Sziasztok, megcsináltam a Füvészkert II. feladatot és nem találom, hogy tehetném rá a fejlesztést a Füvészkert I-re. Kérnék egy kis segítséget. Köszönöm: Borka

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.