Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Cseréket a munkatársam által hozott zöld feliraton lévő topikban lehet meghirdetni, illetve más gazdák ajánlataira reagálni, a farmos levelező rendszeren keresztül.
    Van másik két topik a napi ajándékok felröppenők kérésére.

Ezeket a zöld feliratokra kattintva találod.

https://board-hu.farmerama.com/inde...-felröppenő-megoldás-lehet-a-hirdetőnk.12306/

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ajándékok-felajánlása-kérése-cseréje.11054/

2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szép jó reggelt!

Elég érdekes problémába futottam bele a minap, vagy is tegnap. :D Sajnos mára sem oldódott meg. Le volt beszélve egy cserém. Én küldeném a Tiszafát. Viszont nem jeleníti meg a választhatók között. Megnéztem másik gazdával, nála kiadta és a kezeléseknél is megjelent. Ilyenkor mi lehet a probléma?

3. sibakildiko

sibakildiko Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Ördögcérnafa termését nem találtam a piacon! Fát nem tudom megszerezni mert nincs elég banánom.Segítséget szeretnék kérni!!!

4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az ördögcérna fa szobrát előbb ki kell váltani a Maja majmok szentélyében.

Addig nem látható a piacon a farmodról ennek a fának a termése. Vagyis nem tudsz belőle vásárolni sem.

Maja majmok szentélye

5. mamarygen

Szia!

Nálad lehet gond.
    Ugyanis ez a fa (alapfa) ajándékozható. A fejlesztése nem!

Ellenőrizd, használd a kereső funkciót az ajándékozási ablakban, de a Minden opcióból.

6. zsani_apja

Tudom, hogy lehet cserélni. Akinek szeretném küldeni, nála nem adja be. Mivel más gazdánál megnéztem, neki tudnám küldeni.
    Azért köszi. :)

7. mamarygen

Segítenék, ha tudnám, kinek szeretnéd küldeni. (ID-szám és farmnév)

Mit jelent, hogy nála nem adja be?
    Te a nevére kattintva látod, elküldeni nem engedi a rendszer?

Tiszafa
    Termény: 4 db tiszafatermés
    Termés pajtaértéke: 110
    Tapasztalatpont: 120 tp
    Érési idő: 18:00
    Szükséges szint: 3.

8. zsani_apja

Az volt, hogy nem minden fa látszott, ha neki akartam elküldeni. Többek között a Tiszafa sem. Beszéltem vele, hál isten van másik farmja és oda áttudtam küldeni.
    Nem tudom, mi lehet a baj, még nem jártam így soha, ebbe a pár évtizedben, amióta játszok. :D ;)
    Amúgy gondoltam rá, ha más megoldás nem lett volna, hogy megkérlek benneteket, hogy tegyétek át neki.
    Köszi a segítséget!

9. mamarygen

Nincs ilyen lehetőség, hogy egy játékos helyett intézzük a cserét, ajándékozást!
    Ennek szabályai áthághatatlanok!

Ha segítünk, csak az ellenőrzés alapján lehetséges, megnézzük, mi a gond, mi miatt nem sikerül!
    Ezért írtam, farmnév és ID-szám kell, ahol a gond feltűnt!

zsani_apja kedveli ezt.
  10. bocsika67

bocsika67 Fórum nagymestere

Kedves Modik!:inlove:

Minden Modinak Respect!:inlove:
    Remélem,hogy jó helyen kérdezek?:oops:
    Szeretném megtudni,hogy az előző farm szintemet,mikor értem el?:p
    Kellemes 7végét kívánok Nektek és minden farmozónak!

UI:Bagolyban kérhetném a választ?:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
    bocsika67 ID 52984001
    :inlove:.

11. sibakildiko

sibakildiko Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ. Akkor ezt a játékot nem tudom befejezni sem. Mindjárt az első feladatnál elbuktam!!!!

12. Damas2010

Damas2010 Utánpótlás-írogató

Nem találom a tiki fáimat. Több volt, most 1 van, egyet most kaptam, kiraktam a földre.Tehát a földön most 2 van. Hol a többi? Legalább még 2-nek lenni kéne.
    Köszönöm a segítséged. Damas2010, id: 1191159

13. mamarygen

Szia!

A moderátorok nem leveleznek a játékosokkal. Nincs ilyen lehetőségünk, hogy külön-külön és magánban adjunk információkat.

Erre a fórum ad lehetőséget.

2018. március 29-én volt az előző szintlépésed.

bocsika67 kedveli ezt.
  14. Bíró-Dalma

Bíró-Dalma Fórum-zöldfülű

Szia! Volt 5 tikifám. Egyet elajándékoztam. Egy van a füvészkertben. Hova lett 3 darab.
    Bíró-dalma, id: 41926531

15. bocsika67

bocsika67 Fórum nagymestere

Szia !:inlove:
    Köszönöm!
    További szép napot!:inlove:

16. mamarygen

Szia!

Ennyi információval nem tudjuk a keresést indítani.
    Segíts kérlek, adj több adatot, információt!

Van a fórumon egy topic: Eltűnt tárgyak keresése, ide kellene írnod, ha a topic első hozzászólásában olvasható kérdésekre meglesz a válaszod.
    1. hozzászólás: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/eltűnt-tárgyak-keresése-Ól-fa-dekor-elem.13098/

Topicban a hozzászólás lejegyezhető:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...rgyak-keresése-Ól-fa-dekor-elem.13098/page-21

17. mamarygen

Szia!

Ennyi információval nem tudjuk a keresést indítani.
    Segíts kérlek, adj több adatot, információt!

Van a fórumon egy topic: Eltűnt tárgyak keresése, ide kellene írnod, ha a topic első hozzászólásában olvasható kérdésekre meglesz a válaszod.
    1. hozzászólás: http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tűnt-tárgyak-keresése-Ól-fa-dekor-elem.13098/

Topicban a hozzászólás lejegyezhető:
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...rgyak-keresése-Ól-fa-dekor-elem.13098/page-21

18. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok, egy apró kérdésem lenne, azaz pontosabban az egyik kirepült csibém kérdezte tőlem. Egy idő óta nincs net közelben,
    annyit szeretne tudni, meddig vehető át a kompenzációs csomag. Én a magam részéről ezúton itt meg is köszönöm a BP.-nek az ajándékot. A választ előre is köszönöm szépen. ID: 21909199 gazda : Fenyvesi1010

19. mamarygen

Szia!

Az átvétel ideje is olvasható a közleményben.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/váratlan-karbantartás.16671/#post-869760

Add át kérlek az információt a játékostársadnak.

Az átvétel zárási ideje: 2018. május 25.(péntek) 14:00 óra!
    Egy perccel korábban feltétlenül kattintson a "kérem" gombokra :)

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  20. 900326

900326 Fórum-zöldfülű

Segítséget szeretnék kérni! Elkezdtem a majmok szentélyének a küldetését. Sajnos a második totemnél vettem észre, hogy nincs tündérrózsám. Ez azt jelenti, hogy számomra végett ért a küldetés, mivel nem tudok tovább menni? Vagy esetleg van valami megoldás rá, hogy folytatni tudjam? Köszönettel 900326 ID 19911856

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.