Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

2. Kristály-farm

Kristály-farm Aktív író

Sziasztok!
    A Bónusz-lexikonban a növényekre ható termésbónuszoknál miért nem szerepelnek a (már nem is annyira) új termékek? Hibiszkusz-lekvár, stb. Csak lemaradt, vagy oka van, amit én nem látok át?

3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönjük a jelzést.
    Továbbítom az illetékes kollégának.

Kristály-farm kedveli ezt.
  4. -kriszti56-

-kriszti56- Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Lenne egy izgalmas kérdésem. Szerintetek mennyi az esély rá, hogy ha bármire szükségem van a piacról, abból pont egy darabot szeretnék? :) :) Nekiálltam pár gazdaköri feladatnak, de kezdek besokallni. :) És ugye olyan funkcióról nem tudok, hogy egy egész oldalt egyszerre ki tudnék jelölni, hogy nekem az a hatszor egy darab valami igenis kell... :)

5. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A piac így működik. Sokan panaszkodnak az 1-1 db-s tételekre.
    Ha sokat szeretnél vásárolni. Érdemes lapozgatni amíg nagyobb mennyiségű ajánlata nem bukkansz.

6. -kriszti56-

-kriszti56- Fórum-zöldfülű

Tudom, kitartó vagyok és köszönöm. :)

7. -Mamicska-

-Mamicska- Járnitanuló

Sziasztok. Már elvagyok keseredve. Miből van legtöbb diadám felreppenő. minden raktam ki és katasztrófa. Nagyon kevés van , sőt egy sem ! Mit csináljak még ? Kosarakra meg rámegy a nyugdíjam .

8. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A felröppenő mennyiségét a fejlesztők állítják be, ebben mi nem vagyunk kompetensek.
    A központnak jeleztük már ezt a problémát, de a változtatást ők döntik el.
    Tippekért viszont kérlek, hogy nézz be az aktuális eventcsevegőbe, hátha találsz olyan hozzászólást, mely megoldást nyújt Neked.
    Itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/majmok-szentélyének-napja-eventcsevegő.16666/

9. -Mamicska-

-Mamicska- Járnitanuló

Köszönöm szépen !

10. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

Hello! Érdeklődöm, hogy a szavanna macska mennyit ér?

11. Wellwisher

12. feri465

feri465 Törekvő

Sziasztok szeretnék érdeklődni a csere hajót hol találom mert még sosem foglalkoztam vele,a segítségeteket előre is köszönöm.

13. Wellwisher

Szia!

Az eventóra felületén (farmod bal oldalán, fent az órára kattinva) éred el a játékosok által "léghajóként" emlegetett Üzlet és ajándék eventet.
    A megnyíló ablakban a csere feliratú részt választva tudsz ajánlatot kitenni, illetve másokéra rákeresni.
    Ha konkrétan keresel valamit, akkor a keresőbe (jobb felső sarokban lesz) írd be az általad keresett tárgyat.
    Ezt követően a rendszer legyűjti Neked az összes ajánlatot, melyben az a tárgy szerepel.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. feri465

feri465 Törekvő

Köszönöm szépen.

15. b.kata73

b.kata73 Junior szaki

Üdv.Ajánlották a "sziget hőse"gazda köri feladatot a tukánodúért!De sehol nem találom ezt a feladatot!Már vagy 20x végig néztem de semmi,amiket eddig megcsináltam gazdaköriket azok között sincs.....A másik farmomra kellene mert ott még annyira se vagyok mint ezen a farmomon,de ezen se találom.

16. Wellwisher

Szia!
    Ugyan másik fórumnévvel írtál a csevegőbe, de már ott adtam választ erre a kérdésedre!
    Itt megtalálod:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/majmok-szentélyének-napja-eventcsevegő.16666/page-104#post-872246

-ágianyu33- kedveli ezt.
  17. Paya76

Paya76 Járnitanuló

Sziasztok!
    Suriname-i cseresznyefát hogyan lehetett megszerezni?

18. Wellwisher

Szia!

A Suriname-i cseresznyefa 2018. április 20.-án érkezett. titokzatos csemeteként.
    A szigetre érkező titokzatos csemete a "Stromboli" talányos tiki-fából fejlődhetett ki.

Jelenleg ehhez a fához nem lehet hozzájutni, mert nem cserélhető és nem megvásárolható.
    A későbbiek során titokzatos csemete akcióban, esetleg event nyereményeként megjelenhet.

19. Paya76

Paya76 Járnitanuló

Köszönöm!

20. elixia1979

elixia1979 Járnitanuló

Szia!

Totem fámat nem tudom befejezni mert nincs Frangipánvirágom.70db kellene.Nem tudok tovább menni. Hol tudom megszerezni. Köszönöm a segitséget.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.