Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. oncogito2

oncogito2 Fórum-zöldfülű

Igen, kikapcsoltam, lementettem és utána ki- és be is léptem. Mégis mozognak az ólak. :(

2. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Te az ablakanimációról írtál, amely a második ablakban van. A földek animációjáról írtam én, mely az első ablakban van...
    A segédletet pedig azért csatoltam az előző válaszomban, hogy megkönnyítsem a beállítást Neked.
    Kérlek, hogy olvasd el!
    imgpsh_fullsize.png

3. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Sziasztok!

Azt szeretném megtudni, hogy Rackó teljes belépési sorozata hány napnál tart. Nálam 609 napot ír, de az én számításaim szerint 610-nek kéne lennie.

4. almatorta

almatorta Junior szaki

nekem 611 most

-Encyberama- kedveli ezt.
  5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Tudnál adni ID-számot és farmnevet, hogy az ellenőrzést megtegyük?

Köszönöm szépen, ha a pótlást hozod.

6. -Encyberama-

Köszönöm -Encyberama-ID: 27329383

7. Tiszteletem

Szeretném megkérdezni, hogy hol tudom a trágya szintet nővelni és mennyi felső határ?
    köszönöm szépen a választ

8. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Az ellenőrző panel adatai alapján a mai napon (06.03) a 610.-et vetted át sorozatban

9. |Tamás|

Szia!

Nem olyan régen került fejlesztésre, hogy még nagyobbra tudjuk növelni a trágya befogadó képességét, így most már maximum 700 db-ot tudunk tárolni. Ehhez a Bölcs Tölgyhöz kell ellátogatnunk.

4. Tuti tárgy a trágya
    - a korábbi rúna tovább bővül
    A trágyadomb kapacitása tovább bővül.
    11. szint: 550 helyett 600 egység. Ára: 170 csillag
    12. szint: 600 helyett 650 egység. Ára: 180 csillag
    13. szint: 650 helyett 700 egység. Ára: 190 csillag

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-erdei-tisztás-ismertetője.2159/#post-857869

10. -Encyberama-

Szia Tamás!

Köszönöm szépen, ezt én is látom az ellenőrző panelemen :D :p de ez nem a teljes belépési sorozat. A nagy leállásnál én prémként is be tudtam lépni május 16-án este, mikor elindult a játék. Éjfél után, tehát 17-én 0:01 perckor beszedtem Rackót és learattam, majd kiléptem a játékból. Legközelebb csak 18-án tudtam belépni mikor a prémeseket is vissza engedték de nekem nem nullázódott le a belépési sorozatom, és nem is íródtak jóvá a napok.
    Azért kérdeztem, hogy hány napnak kell lennie a teljes belépési sorozatnak, mivel az enyém a fönt leírtak miatt nem teljes. Az is érdekelne, hogy jóvá tudjátok írni utólag, vagy igyak rá hidegvizet?

11. |Tamás|

Összevetettem a belépéseid és a rackó aratási dátumokat ott. május 17 és május 18-ra 594. nap van beírva. Ez alapján azt mondom, hogy jogos, de ezt sem a fórumon, sem supporton nem tudjuk orvosolni, ez egy hosszú procedúra lenne, jelenteni kellene a központnak, akik kivizsgálnák az ügyet... Ahogy gondolod, de a bejelentés is biztosan csúszna, mert vannak fontosabbak per pillanatban, de ahogy gondolod...

12. -Encyberama-

Köszönöm szépen, hogy megnézted! Hagyjuk a fenébe nem ér annyit az egész, végül is nem vesztek vele semmit.

|Tamás| kedveli ezt.
  13. ideals20111

ideals20111 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Szép nyári napot Mindenkinek!:D
    Biztos nem ide való, de itt írom meg...8) - nem is vagyok mérges, csak kicsit bosszankodom a piacon. A ****-nek, a ***-nak, és a ****-nek úgy behúzok egyet, ha valaha találkozom vele személyesen, hogy csak úgy száll...xD úgy leverik az árakat egyenként, hogy azon csodálkozom, biztos erre születtek, hogy másoknak betartsanak, semmi más okát nem látom a helyzetnek. :wuerg:
    Nem vagyok mérges, csak akartam valahol közzétenni...:D:D
    Legyen további szép napja Mindenkinek, kivéve az említetteket, nekik essen az eső rendesen... :D:D

14. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A mérgelődésnek, mások hibás cselekedete miatti bosszankodásnak nincs értelme. :(

Csak magadat bántod vele, rájuk nem tudsz hatni. Te is tudod, ebben biztos vagyok!

Egyébként a Panaszkönyvben egy jól megfogalmazott vélemény jobb helyen lenne.
    Nem kellenek gazdanevek, azt hagyd ki a mondataidból, a nekik szánt büntetés sem része egy panasznak.

Köszönöm az együttműködésedet!

ideals20111 kedveli ezt.
  15. ideals20111

ideals20111 Törzsjátékos

Szia Angyalom!:inlove:
    Nem mérgelődök, nem ér annyit.. ;)- azért tettem hozzá annyi vicces képet..;) - most van még egy kis türelmem, mert nagy a meleg odakint, jól elszórakozom velük, mert persze felvásárolom a növénykéiket, legyenek boldogok, hogy ilyen jól sikerült az akciójuk..;) van még egy pár ilyen, de nem érdekes az egész. Tudjuk, hogy vannak ilyenek és kész. xD
    Legyen nagyon szép napod Neked és a Szeretteidnek egyaránt! :inlove::D:inlove:

16. sarahpappfarm

sarahpappfarm Utánpótlás-írogató

jelenleg mennyi a prémiumtagság havi díja?

17. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia! Szép napot kívánok Neked!

A prémium tagság 1390,- Ft 30 napra.

18. .lacko1002

.lacko1002 Fórumlakó

Sziasztok!

Mik az elfogadott képfeltöltő oldalak? Mert a múltkor feltöltöttem a cserebere részlegbe egy képet a kepfeltoltes.eu weboldal segítségével, de letiltották, pedig rajta van a használható oldalak listáján. Már mindegyiken van kéretlen reklámtartalom... Mit csináljak? Tud valaki olyan oldalt, ahol nincsenek reklámok?

19. Búvész

Búvész Haladó

Sziasztok! A 40 es szinten vagyok tehát most még nem tudom aktiválni a paszulyon felhőt de azért érdemes kiváltani? A későbiek folyamán ha megszerzem a kitehetőket aktív lesz? Köszönöm ha valaki válaszol!

20. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Szia!
    Igen. Később is megtudod szerezni a kitehető (cserenap) és tudod aktiválni a felhőt.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.