Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. durnieva

durnieva Fórummogul

sziasztok segitséget kérnék időkorlátos Gk csinálok és mintha nem irná jová a leszedett állatokat lehet ezt ellenőrizni? ID40620183köszönöm a fáradozást

3. Wellwisher

Szia!

Kollégám elvégezte az ellenőrzést.
    A feladatokkal rendben haladsz, a jóváírás megtörtént.
    Egy ki és belépéssel frissítsd a játékot, hogy Nálad is megjelenjen.

durnieva kedveli ezt.
  4. b-meg

b-meg Aktív író

Sziasztok kész vagyok a Farmkupa felhővel,de a labdaművészet nevű dekort nem találom legyetek szivesek megnézni Előre is köszönöm.

5. Wellwisher

Szia!

Légy szíves farmnevet és ID számot is adjál meg, mert szükséges az ellenőrzéshez.

6. b-meg

b-meg Aktív író

b-meg ÍĐ53802292 köszi a segítséget.

7. Wellwisher

Szia!

Kollégám megkereste a hiányolt tárgyadat.
    A főfarmon, a lufis dekor mögött keresd a labdaművészetet, mert ott bujkál.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. b-meg

b-meg Aktív író

Nagyon szépen köszönöm.

9. pizzabajnok92

pizzabajnok92 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.
    Az lenne a kérdésem, hogy volt egy event ahol ajándékdoboz volt a nyeremény. Ha jól emlékszem azt olvastam, hogy az később is bontható lesz. Bár nem vagyok már biztos benne. Száz szónak is egy a vége, van a pajtámban 51 db, kibontható az valahogy? :)

10. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Pontosan mi a neve a doboznak ami a pajtában van?

11. pizzabajnok92

Szia.
    Simán csak Ajándékdoboz. Úgy rémlik egy event nyereménye volt, sajna nem emlékszem már rá melyiké, de az rémlik hogy azt olvastam róla,hogy event után is nyitható lesz.

12. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

A pajtában vagy a váza ikon alatt látod őket?
    Kérnék farmnevet és ID számot megnézzük pontosan miről van szó.

Update:
    Ha a pajtában látod, akkor ez az ajándékdoboz a Zoknitöltés karácsonyi event felröppenője volt.
    Valami miatt nálad nem történhetett meg az átváltása.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/zoknitöltés.15856/#post-795305

Utoljára szerkesztett: 12.7.18
    -ágianyu33- kedveli ezt.
  13. pizzabajnok92

Köszönöm, hogy utánanéztél. A pajtában van. Mivel ez az event nem ismerős és a felhősor sincs meg sem itt sem a másik farmon, így valószínűleg nem csináltam. Gondolom összekevertem egy másik eventtel, ahol szintén doboz ( lehet láda volt?) a nyeremény ami eventes kellékeket és egyéb dolgokat is adhatott. Ez event után is megmaradt csak már eventes dolgokat nem adott.A sok event miatt már nem is tudom. Bár fura dolgok a pajtában nálam akadnak pl: halkeksz, gömbdísz és nagyító is. :)
    Gazda: pizzabajnok92ID: 52566448

14. rjolka

rjolka Junior szaki

Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Kiválltottam a szentélybe a bahama füvészkertet, a gazdaköri feladatot is teljesítettem a bahama füvészkertet, kérdésem hol találom a szobrot?
    Köszönöm előre is a választ.
    rjolka ID34111053

15. -mendy-

-mendy- Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Végre meglett az ötszáz csillagom,és mégsem tudom aktiválni a Bölcs Bagolynál a vadaskertet!! Mit kell még csinálni,hogy sikerüljön??

16. Wellwisher

Szia!

A Bölcs Tölgynél megszerezhető Vadaskert alapfeltétele, hogy az 50. szintet el kell érni a játékban.
    Mivel farmnevet és ID számot nem adtál meg, így nem tudjuk sem a szintedet, sem az esetleges más jellegű problémát ellenőrizni.
    Ha nem a szint miatt van akadálya a kiváltásnak, akkor kérlek, hogy add meg az ellenőrzéshez szükséges információkat.

17. sokolas

sokolas Utánpótlás-írogató

Sziasztok !
    A Kaukázusi hólyagfát hol lehet beszerezni ?

18. Wellwisher

Szia!

A Kaukázusi hólyagfa 2016. novemberében, a Fás válogatás akcióban érkezett a farmra.
    Jelenleg a Fás láda tartalma között szerepel, Ilyen ládát pillanatnyilag a "Fákat számláló gróf" gazdaköri feladatban találsz, de tartalmazott a Farmkupa IV. gazdaköri feladat 4. szintje is, mely július 11.-ig volt elérhető.

Fás láda[​IMG]Som, Huang Pi fa, Huang Pi fa XXL, Barkócafa, Kesufa, Bougainvillea-bokor, Bougainvillea-bokor XXL, Rolliniafa, Rolliniafa XXL, Piros anjou körte-fa, Buzogányfa, Lilaakác, Duriánfa, Kaukázusi hólyagfa, Ötlevelű akébiafa, Zúzmarás jegenyefenyő, Szantálfa - A zöld labirintus rejtélye event nyereménye
    - Fákat számláló gróf gazdakör
    A láda fát ad, nem fatermést

sokolas kedveli ezt.
  19. sokolas

sokolas Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ

20. Wellwisher

Szia!

Ne szobrot keress, hanem a füvészkertet a bahama sziget fás menüjében.
    Miután megtaláltad, utána helyezd ki területre és pakolhatod bele a fákat.

rjolka kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.