Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

pffff………….

hát ez elég vicces
    egyre jobban gondolkozom,hogy abbahagyom ezt a ….. játékot
    havi szinten költök rá,legalább megmarad

gyulaika kedveli ezt.
  2. Bolgár80

Bolgár80 Fórum ismerője

Üdv!

Szimplán annyi kérdésem lenne, hogy a GYIK Növénytermesztés: trágya, szupertrágya, víz, földek, vetőtábla oldalon folytatódik a jövőben az új fák megjelenítése? :) Gondolom rengeteg a munka, de azért megkérdezem, hát ha más áll a háttérben.

Előre is köszönöm a választ, szép estét! :)

Üdvözlettel
    Bolgár

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Folytatódik az ismertető kiegészítése abban a topicban, leírásban.

Van egy "menetrend", ami szerint BackOffice Board Adminisztrátor kollégánk a kiegészítéseket elvégzi. (nem a megjelenésekhez köthető a táblázat készítése)

Természetesen saját magadnak vezethetsz várólistát, amit használni is tudsz az eredeti ismertető adataival.

Bolgár80 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  4. Bolgár80

Bolgár80 Fórum ismerője

Köszönöm szépen a választ, megértem. :) Vezetek amúgy..:D

Szép estét!
    Bolgár

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Igen, mindenre hat.
    Úgy működik, mint a tojások... egy adott időszakon keresztül hat.
    Bocsi a késői válaszért, vaksi vagyok, mint a denevér nappal! :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  6. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

Belépéskor a felugró hírek táblán rögtön az "akciók" oldal fogadott, rajta a Retro jutalmazó csomaggal, azonnal rákattintottam a vásárlás gombra, bevitt az üzletbe, ott egy megvehető csomagot mutatott, rákattintottam és kész.

7. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A Retro jutalmazó csomagoknál öt ajánlat látható, minden ajánlatban van egy dekor elem.

5.JPG

Ha korábban valaki egyik dekor elemmel sem rendelkezett, akkor most a felhősor beüzemeléséhez mind az öt darabot meg kell vásárolnia.
    Az újdonság (virágcsokor) a hatodik dekor elem, amire szükség van, így a felhősorral együtt összesen 7 dolgot kell megvásárolnia annak, aki be akarja üzemelni az új felhősort és korábbról nem rendelkezik a felhősorra való kitehetőkkel.

-ágianyu33-, gyulaika és ördög0 kedveli ezt.
  8. -tyukanyo4-

-tyukanyo4- Fórum-zöldfülű

Sziasztok!A kérdésem az lenne hogy csak egyes kertekben adja fel a játék a Farmer hűségcsomagot vagy elvileg mindegyikben? Mert 4 kerttel játszunk és három oké de a negyedikben nem jön fel és keresgélve se találni.Far név -tyukanyo4- id18054964 .Köszi a segitséget

9. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Nem minden akciós ajánlat érhető el minden farmon - ezen ajánlatok megjelenése véletlenszerű.

-ágianyu33- és gyulaika kedveli ezt.
  10. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Sziasztok! Kérdésem hogy a délután kezdődő baby boom ad-e cirkuszi füzért?

11. mamarygen

Szia!

Természetes, hiszen még tart a tenyésztő event: Cirque Du FARMERAMA
    Tenyésztésenként 5 db garantált cirkuszi füzért kapunk.

takizsuzsi40, -ágianyu33- és gyulaika kedveli ezt.
  12. rózsabimbó1

rózsabimbó1 Fórum mestere

szisztok!kitettem az első tenyésztős felhősort.elvileg adnia kellett volna 1 darab luxus bájitalt...hol találom?lányom se találja a sajátjában...előre is köszönöm: rózsabimbó ID: 1356643

13. mamarygen

Szia!

A felhősor adománya a luxus bájital, a pajtában az egyéb csoportban követhető.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Köszönöm:inlove:

15. anikoszat76

anikoszat76 Junior szaki

Sziasztok! Megvettem a retrocsomagokat először el is tünt mind az öt mivel csak egyszer vásárolható amikor ki akartam rakni hoy majd learatás után teszem a felhőre a virágcsokor nincs sehol és a megvásárolható részen megjelent ujra minha nem vettem volna meg de a kátyáról 4495 forint hiányzik tehát elvileg megvettem csk nem kaptam meg.ID4750645 A felhő sort már tegnap megvettem tehát nem azaz ötödik-Előre is köszönöm a válaszotokat.

16. mamarygen

Szia!

Ma délben öt csomagot vásároltál meg:
    - Multitaszking zseni csomag
    - Kukacoskodó csomag
    -Varázskalap csomag
    -Ingrid tanítványa csomag
    -Bombasztikus ajándék csomag

Ezekről a vásárlásaidról e-mailben is kaptál értesítést, melyet meg is tekinthetsz a regisztrációs fiókodban. (Vásárlást visszaigazoló levelek ezek, melyekben a tranzakciós szám is szerepel a csomag neve mellett a vásárlás idejével együtt)

A virágcsokor dekorációs tárgy külön felületen vásárolható meg a Hírek oldalon, vagy az eventórából kattintva.

17. anikoszat76

anikoszat76 Junior szaki

Köszönöm a választ most néztem hogy a felhöre 6 kell nem öt elnézést kérek a reklamálásért.Bocsánat mégegyszer.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. mamarygen

Nem érzem, nem éreztem reklamációnak a bejegyzésedet.

Ha sikerült tisztázni az érkezett csomagokat, a probléma már nem is probléma. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  19. bodrog

bodrog Járnitanuló

Tisztelt Bölcs Tölgy!
    Most újra megpróbáltam megszerezni a tisztítás első fázisát.
    Újfent nem sikerült, kiírta, hogy nincs elég csillagom, pedig most kaptam a játéktól 30 csillagot.
    Gazdanév: bodrog
    ID számom: 55398532

20. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Az edei tisztás első részét 35 csillagért tudod kiváltani. Rendelkezel ennyi csillaggal?
    A képen 4 számmal jelzett rúna.

Kérlek olvasd el a bölcs tölgy ismertetőjét a zöld feliratra kattintva.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-erdei-tisztás-ismertetője.2159/

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.