Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. MissL

MissL Fórumprofi

Nézd meg nálam, pont most kérdeztem meg én is... 3-al feletted

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Mint írtam,sajnos nem emlékszem melyik játékban lehetett megszerezni,mert néhány éve megvan.De a BP nem nagyon osztogatja event nyereményként sem ajándékba ezeket a tojásokat.Csak ez az egy volt emlékem szerint.A másik tojásra végképp nem emlékszem,talán vettem.Így tehát amint látom,búcsút mondhatok a két madárnak.
    Köszi,hogy foglalkoztál velem.

4. évaauth

évaauth Haladó

5. marika0507

marika0507 Junior szaki

Köszönöm hogy ilyen segítőkészek vagytok

6. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Szia!:)
    A legutolsó titokólból fejlődött ki.

7. Othep

Szia.
    Nyolc darabot számoltunk ismét.

Technikailag egy ideig vissza tudjuk nézni az eventeket, költéseket, de mindennek megvan a maga ideje...

Az utóbbi években volt néhány új terület, ahová a régi porosodó tojások kitehetőek.
    Így nagy valószínűséggel azokat már rég kiraktad.
    Kb 2-3 éve nyertél utoljára tojást.
    a Kúriába pl kitetted a varjút ... mondjuk ...
    Kúria, Zuhatagok - egy éven belül jöttek, tojást szerintem ettől jóval régebben lehetett utoljára nyerni.

8. Othep

Szia.

Sajnálom, hogy sokat kellett várnod a válaszra.

Azonban, ha csak ezt az egy oldalt visszanézed, te is láthatod, hogy én magam is, már mennyi kérdésre válaszoltam.
    Vannak, akik pl. nem tudnak továbbhaladni a játékban. A bonyolultabb válaszokat meg kell keresni kérdéseikre.
    Eltűnt tárgyakat is megkeresünk.
    Hozzáteszem, a szabadidőnkben.
    Ez mind időbe telik. Ezért néha nektek is türelmesnek kell lennetek.

Bátran állíthatom, hogy a többi kollégám segítőkészsége sem kérdőjelezhető meg.

Tengerimalac pedig a legutolsó titokól akcióban volt megszerezhető.
    Tessék, itt olvashatsz róla:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/„tokió”-talányos-tenyészet-állandó-gazdaköri-küldetéssel.16850/#post-889201

9. nemisnagyapofája

nemisnagyapofája Junior szaki

Sziasztok .
    Előre is elnézést ha nem jó helyen kérdezem
    Az új területhez lenne kérdésem.
    összeszedem az összes területről az állatokat amik több tp pontot adnak és egy helyre kerülnek akkor melyik terület fog ebből kapni ?
    Mert eddig csak az kapott ahol éppen volt az állat.
    Akárhogy gondolkozom nem értem. Mondjuk azt értem hogy ha mindenből annyi van amennyi terület akkor természetesen mindre vonatkozik , de mi van ha pl csak egy varjúm van ?

10. Othep

A tojások és egyebek továbbra is megtartják eredeti tulajdonságaikat a Házikedvenc-futtatóban is.

Konkrétan a Varjúfáról kérdeztél. Róla elmondható, hogy ha több területen is rendelkezünk Varjúfá -val az általuk nyújtott bónusz értékek összeadódnak, és mindenhol érvényesek. Egy varjú pedig minden területre hat.

Az Enciklopédiában összeszedtük a játékba eddig bekerült tojásokat, itt olvashatsz róluk, hogy melyiknek milyen tulajdonságai vannak (Nem biztos, hogy egy dekor csak arra a területre hat, ahova kihelyezik. A Varjúfa sem. pl):
    https://board-hu.farmerama.com/inde...ojások-avagy-mi-is-van-a-tojáshéj-alatt.2108/

Itt vannak a bónuszt adó dekorok is:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bónuszlexikon.2179/

Az új terület leírásának végén pedig megtalálod, mennyi és milyen dekorok helyezhetők el a futtatóban.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Új-terület-házi-kedvenc-futtató.16897/

-ágianyu33- és HéricsBáró kedveli ezt.
  11. nemisnagyapofája

nemisnagyapofája Junior szaki

Othep... köszönöm Neked :p

Othep kedveli ezt.
  12. Vicacica

Vicacica Járnitanuló

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni,hogy a farmcsillag csomag meddig megvásárolható.

13. Othep

Szia.
    Néhány nap áll a rendelkezésre, pontosabb infónk nincs.

14. v.edit1

v.edit1 Fórumprofi

Sziasztok! Amikor beléptem ma délután, akkor mintha egy gyárfejlesztést kaptam volna ajándékba. Vagy rosszul láttam? Mert hiába szeretném az alapra kitenni, sehol sem találom.

15. Vicacica

Vicacica Járnitanuló

Köszönöm szépen a választ.Ez jó hír számomra,hogy nemcsak 24 óráig tart az akció.

Othep kedveli ezt.
  16. Othep

Szia.

Szerintem nem jól láttad.
    Fejlesztéseket, a gazdaboltban lehet vásárolni, illetve a most futó teliholdas eventen lehet szerezni.

Infók a gyárról:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-nagy-gyárakció.16893/

A Kísérteties időutazás teliholdas event:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kísérteties-időutazás-teliholdas-event.16883/

-ágianyu33- kedveli ezt.
  17. v.edit1

v.edit1 Fórumprofi

Köszönöm a segítséget.
    Mindenképp fejlesztés volt, mert a függönyt láttam, csak ugye nem néztem meg alaposabban. Viszont a közösségi oldalon tudtam meg, hogy a focis szurkolóm kapott ma egy fejlesztést :p

18. Othep

Valóban: ma megérkeztek a "Hajrá, dekorok" fejlesztései.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  19. babi358

babi358 Fórummogul

Sziasztok! Szeretném megtudni ha megvettem az alapgyárat, hova teszi a rendszer,hol keressem ,és fejleszteni csak FÁ-ért lehet???

20. macskafarm

macskafarm Junior szaki

Sziasztok ! A megújult farmmunkás 1 hónapra szól ha megveszem? Köszönöm a választ.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.