Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos nem tudjuk megmondani, egyedi ajánlatról volt szó.

2. Csirke431943

Csirke431943 Utánpótlás-írogató

Csirke431943 id21936248 Megvettem 300 fermpengőértegy házikendvec kitutó terűletet, de nem jutok hozzá
    . a farmárúdába is meg van jelölve,hogy megvettem. kérem segítsetek!

3. Dedike86

Dedike86 Utánpótlás-írogató

Nemn találtam rá alkalmas topikot, ezért ide írom. Nem tudom a libáimra kitenni a narancs fejlesztést. A rózsa és a piros az sikerült a sárgát is engedi. Van robotom , de kézzel is próbáltam ki be lépés , törlés minden megvolt, de akkor sem sikerül.

4. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

Szia :) kaptunk nyereményként régebben narancssárga liba ólat, azokat sima üres területre kell le tenni, nem kell alá alap ólat rakni :)

5. Almababa84

Almababa84 Utánpótlás-írogató

Köszi megpróbálom úgy is, erre nem gondoltam, de van 24 így miért azt akarja elsőnek kirakni?!:)

6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A kedvencek futtató területén egy kis 5db 1*1 egységnyi területet kapunk a farmpengős kiváltással.

Terület megjelenésekor az 1-es szekció válik elérhetővé, ami 35 db 1x1-es területből áll.
    2. lépésben 5 db 1x1 terület lesz szabad pluszban.

terület.png

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Új-terület-házi-kedvenc-futtató.16897/

7. maszatka2010

maszatka2010 Fórumlakó

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, mivel a 157-es szintre léptem, megkaptam a Hógolyó növényt, de a gazdaköriben, ennek nem találok feladatot, vagy ennek nincs is, vagy én nem látok jól! köszike előre is ha segítenétek!

8. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

9. maszatka2010

maszatka2010 Fórumlakó

10. jaguárred

jaguárred Fórum-zöldfülű

Azt szeretném kérdezni, hogy ha valaki valamilyen oknál fogva / mondjuk üdülés/ nem tudta megvenni az alapgyárat, az most mire rakja a fejlesztéseket, amiket az eventek adnak?

11. mamarygen

Szia!

Ezek a fejlesztések, amiket eventekben szerezhetünk meg, elférnek a menüben. A tárolóhelyen egy ikon alatt lesznek a függönyös fejlesztések, a db-szám pedig látható a felső sarokban.

Az alap gyár megszerzése 500.000 csengőpengőbe kerül.
    Ügyes piacozással gyorsan szert lehet tenni az összegre, sőt a többszörösére is.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/gyár-dekor-és-fejlesztései.16910/#post-893995

12. mancika2010

mancika2010 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Új játékost hogyan lehet meghívni a játékból? Vagy ez a funkció kikerült?
    Előre is köszönöm.

13. mamarygen

Szia!

Ez a funkció kikerült a szomszédos menü opciójából.

Ha van olyan ismerősöd, aki játszani szeretne a játékkal, a szokásos belépési oldalon, a középső regisztrációs részen kapcsolódhat a játékhoz.

Te mint segítő partner tanácsokkal láthatnád el a farmos postán keresztül, vagy egyéb közösségi csatornákon.

14. mancika2010

mancika2010 Fórum-zöldfülű

Köszönöm.

15. piros53

piros53 Fórumlakó

szia segits légyszives
    tudom hogy probléma van a játékkal de ezt ma reggel tapasztaltam
    az ELDORÁDÓ felhösor alatt nincs meg a kis sárga táblácska ami tájékoztat a beérési időröl mivel ez nincs meg igy aktiválni sem tudtam sajnos
    id 1567580 ha kell estleg
    várom válaszod és elöre is köszönöm

16. muskátlii

muskátlii Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Meg tudja nekem mondani valaki hogy izzó falevelet adó fát (teliholdas farm)hol lehet szerezni?Jack boltjában nincs,végigzéztem a feladatokat,jutalomként sem találom egyik gazdakörinél sem.

17. soandy

soandy Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Valószínűleg elkerülte a figyelmem egy malommal kapcsolatos változás, vagy csak nálam gubancolódott össze valami... A malomban nem az eddig megszokott mennyiség szerinti sorrendben látom a tápokat, hanem nagy összevisszaságban. Így igazán nehéz kikeresnem, hogy melyik tápból is kell kevernem. Se a változással kapcsolatos értesítést ,se a megfelelő beállítást nem sikerült megtalálnom. Köszönöm! soandy ID 5007035

18. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A malomban központilag nem történt változtatás.
    A "Minden" fülre állítva (ábrán 2. szám) válaszd ki a "Keresés" ikonnál (ábrán 1.szám) a Neked megfelelő beállítási kategóriát.
    Négyféle beállítás közül tudsz választani itt: Szint, Mennyiség, A-Z-ig, Időtartam.
    Ezen beállítások valamelyikével bizonyára rátalálsz arra, amit keresel.

A malomról hasznos információkat az alábbi linket megnyitva találsz:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Épületek-a-farmon-és-a-városban.527/#post-1904

-ágianyu33- kedveli ezt.
  19. Pretoriae

Pretoriae Járnitanuló

Szia - próbáld meg önmagában kitenni a narancs fejlesztést

-ágianyu33- kedveli ezt.
  20. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A kis sárga táblácska csak azok alatt a felhősorok alatt jelenik meg, melyek aktívak és a lejárati idejüket tudod ellenőrizni.
    Ha ilyet nem látsz, akkor nagy valószínűséggel a felhősorod azonnal aktiválható.

-ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.