Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Az általad keresett fa a Fás válogatásból érkezett.
    A Reszketés a holdfényben gazdaköri feladat ad Izzó bükkfát.

SorszámKépeNeveAlapXLXXLTermés neveTermés pajtaértéke
    1.[​IMG]Izzó bükkfa06:00 óra
    150 TP
    -- Izzó falevél 245

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Sziasztok.

Feladtam a keresést :) Olyan kérdésem lenne, a teliholdra most szereztem meg az első raktárházat fáknak. A következő 5/5 feladat utolsó feladata adna még egy-et, meg van még valami raktár rajta 2 számmal. Az a raktár fejlesztése lehet? Csak mert látom hogy lehetne fejleszteni szerszámokkal hogy érdemes-e vagy a feladat megadja a fejlesztést és ne pazaroljam a szerszámokat :)

3. Wellwisher

Szia!

Az alábbiak áttanulmányozását javaslom, itt mindent megtalálsz a rémítő füvészkerttel kapcsolatban:

A rémítő füvészkert gazdaköri feladat teljesítésével lehet a fejlesztéseket megoldani.
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...detések-a-gazdakörben.6870/page-7#post-789882

• Rémítő füvészkert 1
      • 50. szinttől elérhető, korlátlan ideig.
      • Növényeket, faterméseket és állatokat kell beadni a teliholdas terültről.
      • Nyereményként 2 db 1. szintű Rémítő füvészkertet kapunk és a Rémítő füvészkert 2 gazdakör elérhetőségét.
    • Rémítő füvészkert 2
      • 50. szinttől elérhető, korlátlan ideig.
      • Tenyészállatokat és szerszámokat kell beadni, valamint teliholdas állatokat, növényeket és faterméseket.
      • Nyereményként a füvészkert fejlesztéséhez szükséges építési tervet lehet megszerezni.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  4. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Köszönöm :)

5. kukacka17

kukacka17 Járnitanuló

Sziasztok!
    Szeretném kérdezni,mert láttam változik a kerek kerék.Akinek nincs meg pl:pegazus az ,hogy tudja beszerezni valós pénz nélkül?köszönöm a választ előre is.(sajna nekem főnixem sincs)

6. piros53

piros53 Fórumlakó

Ez igaz akkor viszont ZÖLD a kis kör nekem viszont szürke és nem lehet aktiválni sem és a hátra levö időt sem látom tehát akkor ??? pedig ez sok TP hozna
    segits ha tudsz

7. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Olvastam valamelyik gazdakörben, hogy medúzagyümölcsfát ad. És most meg nem találom.
    Segítséget kérek. :)

8. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Sziasztok, lehet, hogy én nem jól tudom, de a minigyár 3 úgy rémlik áttehető az új területre, de már többször próbáltam és nem engedi.(szétbontást sem látok) Én nem tudom jól, vagy rosszul csinálom. köszönöm Jucus

9. Wellwisher

Szia!

Ezek a dekorok csak a party keréken, pörgetéssel szerezhetők be.
    Más beszerzési forma jelenleg nincs sajnos.

10. kukacka17

kukacka17 Járnitanuló

sajnos az én kerekemen nem igen jelenik meg az ilyesmi,csak a cukor ,só stb főleg

11. Wellwisher

A farmnevedet is add meg kérlek az ellenőrzéshez!

12. twmmy58

twmmy58 Járnitanuló

Halihó! Olyan nagyon szeretném a mostani kísérteties farmjáték képét háttérképnek! Merre találom meg?

13. Wellwisher

Szia!

A gazdaköri feladatok egyikében sem található Medúzafűz.

Medúzafűz
    Beszerezhető a Jack boltjában: 30 Trutyiszörny, 1750 Fojtófű, 2000 Gombszem, 3000 Holdharmat, 1000 Gülüszem
    Érési idő: 5:30 óra
    Termény: 4 db Medúzagyümölcs
    Kihelyezhetősége: Teliholdas terület, Gombaerdő
    Tapasztalatpont: 100 TP
    Pajtaértéke: 250 CSP

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. Wellwisher

Szia!

A Kerge kertbe áthelyezhető a dekor, de a Házi kedvenc kifutóba csak a 40. fejlesztési szinttől tehető ki.
    A Kerge kertbe 2*2-es terület felszabadítását követően próbáld meg áthelyezni.
    A fejlesztett gyár nem esik szét alapra és fejlesztésekre, egyben tudod átrakni.
    A Gyár dekorról minden hasznos információt itt találsz:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/gyár-dekor-és-fejlesztései.16910/#post-893995

15. Wellwisher

Szia!

Nincs ilyen háttérképünk.
    Esetleg Printscreennel készíts magadnak és azt beillesztve tudod használni háttérképként.
    Vagy az alábbi topikba jelezd az igényedet, hátha meghallgatásra kerül a kérésed :):
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-háttérképek.16337/

16. piros53

piros53 Fórumlakó

aranyhal2012

17. Wellwisher

Szia!

A felhősorod nem teljes!
    A Virágcsokor dekor nincs a felhősoron.
    Ez a dekor a Kincses szigeten van kihelyezve és még 18-szor aratható, mielőtt elveszíti az "adományozó" tulajdonságát.
    Célszerű ezt a 18 aratást megvárni, mielőtt törlöd a jelenlegi helyéről és a felhősorra helyezed a tárgyat.

18. piros53

piros53 Fórumlakó

nagyon szépen köszönöm hogy foglalkoztál velem

19. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

sziasztok

3 föld teli fával jött 5 ismétlem 5 db varázslámpás
    EZ TÖBB MINT VICCES!!!

Köszi Bigpoint

20. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Szia köszönöm, úgy látszik nem olvastam figyelmesen. Jucus