Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -margit2-

-margit2- Utánpótlás-írogató

Igazad van Laviboviti aszt elfedtem. Bocsánat.Elnézést a zavarásodért :((

2. Fätum

Fätum Fórumőrült

Hát nem könnyíted meg a helyzetem. És most megint ott tartok, hogy a support válaszát akármi is lesz, nem használhatom fel nyilvánosan mert szabályt szegek, és nem tudom bebizonyítani, hogy nincs igaza az illetőnek. Nincs tehát semmi értelme annak, hogy a supportra írjak, mert nem lehet hivatkozási alap. Az ÁÜSZ idevonatkozó része, hogy mi számít egy felhasználónak és mi nem pedig sajnos nem tér ki. Minden esetre köszönöm a válaszaid.

Utoljára szerkesztett: 20.12.14
  3. susamama

susamama Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Ezt az e-mailt kaptam, és a végén van egy ugrólink. Vannak rossz tapasztalataim, ezért nem mertem rákattintani. Kérlek, javasoljatok valamit ezzel kapcsolatban!
    FARMERAMA <newsletter@news.bigpoint.com> Leiratkozás

Howdy Farmers,

Thank you for being a loyal FARMERAMA player!
    We would like your feedback on the quality of writing in FARMERAMA.
    We’re always striving to improve the game and would appreciate your participation in this short survey.

Thank you for your time!

Your FARMERAMA Team

4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Nem kaptunk előzetes értesítést ilyen hírlevél érkezéséről, de átnézve azt, úgy találtam, hogy nincs vele gond. Némiképp vicces, hogy a Farmerama nyelvi fordításairól tesz fel kérdéseket, ám csak angolul. A végén a linket nem használtam, nem láttam szükségét.

5. agi7604

agi7604 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Ugyanilyen levelet kaptam én is, mint susamama. Egyelőre nem merek tenni vele én sem semmit, megvárom, hátha utána tudtok nézni :)

6. -East17-

Szia!

Akár törölheted is. Ahogy írtam: a Farmerama fordítási minősége után érdeklődnek benne, angolul. Kitöltöttem, de semmi sem történt, megköszönték a végén a rászánt időmet. Így aztán mindegy mit teszel vele.

7. Makacs5

Makacs5 Törzsjátékos

Szia!

Szeretném kérdezni, hogy megéri e egyszerre a 3 kamrába betenni a növényt vagy érdemesebb mindig csak egyesével. Mondjuk növény mennyiség szempontjából olcsóbb az egy rekeszes

8. -East17-

Szia!

A rekeszekben a bónuszok bármelyikét kaphatod, ám a nagyobb üvegházak használata nagyobb előfordulási esélyt jelent.

9. agi7604

agi7604 Utánpótlás-írogató

Nagyon köszönöm a választ! Akkor törlöm :)

10. Makacs5

Makacs5 Törzsjátékos

Köszönöm szépen az információt! További kellemes hétvégét!

11. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

A bejövő üzenetek alatt van egy beszélgetések rész. Azt hogy lehet használni? Nem találom a leírást hozzá. Tegnap is keresgettem, ma is, de béna vagyok, nem találom. :S

12. lilijázmin05

lilijázmin05 Aktív író

sziasztok.szeretném megkérdezni,hogy hogylehet egymásnak szupertápot és szupertrágyát küldeni.köszi a választ.

13. -East17-

Szia!

Hol találod ezt a részt? A farmon nálam nem jelenik meg ilyen.

14. -East17-

Szia!

Kifejezetten küldeni csak a mentor tud a csibéjének (egy bizonyos szintet ha elért a csibe), vagy a szomszédod által juthatsz hozzá, amennyiben akcióban nagy csomagot vesz egyikből vagy a másikból, akkor a szomszédainak is jut 2-2 darab.

15. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

juj, rosszul fogalmazok megint. itt a fórumon, van jobb felül egy rész, legjobboldalibb menü az Értesítések, ahol ezt is láttam hogy írtál a kérdésemre. Ettől egyel balra van "Bejövő üzenetek" alatt. ott van az hogy "Beszélgetések.

16. -East17-

Értem, szóval itt helyben. Az a funkció a fórumon belüli levelezést mutatná, de nem aktív és nem is lesz bevezetve.

Minden_esetre kedveli ezt.
  17. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

áháá, értem. okés. Nagyon szépen köszönöm a segítséget!!

18. éva1953

éva1953 Törzsjátékos

Köszönöm a választ,nagyon sajnálom,mert én még akkor írtam önöknek,hogy nincs átutalásom,és csak sms-ben tudok fa-rendelni,meg is volt,de nem lehetett másként megvenni őket.Mindíg figyelem a ládát is,hátha beleteszik.További ünnepi készülődést,és szép Karácsonyt kívánok!

Greathall kedveli ezt.
  19. Bancs60

Bancs60 Járnitanuló

Sziasztok segítséget kérek nem kaptam meg a téli égig érő paszuly csomagot, utána néznétek.
    Bancs60ID: 8421241
    Köszönöm a segítségeteket

20. -East17-

Szia!

Nem vásároltál ilyen terméket. Repülő mókus tojást viszont igen.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.