Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. A.Márti

A.Márti Járnitanuló

Bocs, úgy látom, ez fentebb már volt téma.....
    Engem is meglep, h a naspolya- és a szamócafa kikerül a kínálatból, hisz csak nem régóta elérhetők.
    Értem én a felsorolt indokokat, blablabla..... de nem inkább az XLes fákat kellene VÉGRE kivenni a kínálatból?
    1. Valószínűleg kevesebb lenne a panasz a semmire sem jó fák miatt.
    2.Kisebb lenne a választék, nagyobb lenne az esély (hahahaha) az értékesebb fák megnyerésére.
    3.Aki 3,5,6,8, akárhány év múlva csatlakozik, valószínűleg nem fogja bánni, h nem nyerhet egy csomó felesleges XLes dió-, birs-, körte-, stb.fát.
    4.Aki a pár év alatt nyert már pár 100 XLes fát, hidd el, örülne, ha végre kivennék őket a kínálatból.
    És h olyan kérdést is feltegyek, amire még nem volt válasz : miért kell újabban elnevezni a tiokzatos csemetéket és ólakat? Ghibli, szumátra, borneo, szürkület, éjfél, stb. - van ennek vmi értelme v jelentősége, amiről pont lemaradtam v csak azt hiszik az illetékesek, h ettől érdekesebb a dolog?

Shirkán53 és bnorbi1 kedveli ezt.
  2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A fejlesztők a "nevekkel" a fantáziát megmozgatóvá teszik ezeket a játékelemeket.

3. lilijázmin05

lilijázmin05 Aktív író

sziasztok.nagyon kevés habzsákot kapok,igy nemtudom befejezni az eventet.sajnos......

4. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Az eventes felröppenőkhöz találsz tanácsot itt.
    Farmerek segítségét kérheted itt.

5. Bancs60

Bancs60 Járnitanuló

Köszönöm a valaszodat

6. hollosibaba

hollosibaba Utánpótlás-írogató

Sziasztok!!
    Napok óta nem tudok mozit nézni :( Mi lehet ennek az oka???

7. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A moziban nincs állandó vetítés. A reklámokat a szponzorok biztosítják. Ha tőlük nem érkezik semmi akkor nincs vetítés és várnunk kell.

8. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

Hello! A mostani event során megnyertem a felhősort, de nem találom sehol!

9. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Csak pontos ID szám megadása esetén tudjuk ellenőrizni. Ám ha az event befejezése óta be vagy lépve a játékba, akkor most lépj ki és vissza, majd ellenőrizd ismét a felhőket.

10. Laboviti

Szia!

A pozitív visszajelzéseket is a Panaszkönyv topicba várjuk. :)

11. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    A naptár utolsó nyitása:felhősor.Szabadon lehet rá pakolni?
    Köszönöm a választ.
    Mindenkinek BOLDOG KARÁCSONYT :)

12. Laboviti

Szia!
    Természetesen.:)

• 24 óránként 30 TP X Szint gyűjthető be.

13. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Hát hogy szabadon az túlzás, le kellett bontanom egy csomó dolgot, mert a raktáron lévőkből nem fogadott el semmit, pedig a méret stimmelt.

14. krisztabanya

Sziasztok! Kérdésem, hogy a FA-nyért megvásárolható szupertáp csomagban hány db táp van? Mert itt nincs kitéve a sarkában az i betű és nem tudom megnézni. Köszi előre is a választ.

15. Laboviti

Szia!
    Konkrétan hol találkozol a ezzel a szupertáp csomaggal?

16. Meggie78

Meggie78 Fórum-zöldfülű

Boldog karácsonyt kívánok!
    Sajnos a mostani Kekszparadicsom eventem a harmadig ládánál megállt kétszer csináltam meg, de nem adja meg az ajándékot így nem tudom befejezni az eventet. segítségüket előre is köszönöm. Gazda: Meggie78 ID: 29181842

17. krisztabanya

A gazdaboltban!

18. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Miután megnyitod a beadó ablakot, 4 különböző dolgot kér a feladat. Ezek között lapozni kell a kis nyíllal.

Ez egy feleslegesen nyitott topic, ez a hozzászólás bőven megfelelt volna bármely meglévő segítségkérő topicba

Fórumszabályzata értelmében a topicot zárom.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-a-f%C3%B3rum-szab%C3%A1lyzata.6827/

19. Laboviti

Vélhetően erre az ajánlatra gondolsz:

Az ikonra ráhúzott egérrel megjeleníthető az információs buborék a vásárlás előtt. (Beállításoknál célszerű a tippek gomb "működtetésének" engedélyezése.)

20. krisztabanya

Köszi, erre gondoltam, ill. a szuper trágyára, mert elírtam, de így azt is meg tudtam nézni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.