Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok! Egy kis segítséget kérek! Eléggé le vagyok maradva az infókkal, próbálom utolérni magam az olvasásban, ami ez alatt a 3-4 hónap alatt lemaradt, de nagyon sok minden történt és úgy érzem, hogy egy cseppet :eek:elvagyok veszve! A vetőtáblán van páfrány, ez nekem most 0 db. Nem lelem a beszerzési helyét. A piacon igaz, hogy megjelenik, de venni nem lehet, mert nincs kínálat. Próbáltam felkutatni a fórumon, hogy a piacon kívül hol lehet beszerezni, de egyenlőre nem találom. Tehát, kéne némi navigáció :) Köszönöm szépen!

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Az éjjel véget ért eventben volt megszerezhető.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/parádés-páfrány-projekt.17158/

3. Fätum

Fätum Fórumőrült

4. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

Szia. Sajnos nem emlékszem, hogy a gereblyét melyik állat állítja elő? Köszönöm előre is a segítséget.

5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

6. egresinebobe11947

Köszönöm.
    Szia Tamás. Légyszíves segíts. Nem tudom elképzelni, hogy ne lenne gereblyegyáram. Az eventek miatt sok ólat leszedtem és nem találom sehol sem. az ID: számom 35740725. Köszönöm előre is a segítségedet.

7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Tamásnak más elfoglaltsága akadt, én hozom neked a választ.
    Soha nem rendelkeztél ilyen terményessel.

8. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Szióka! Nem tudok vörösbegy tápot keverni, mert nincs a malomba vörösbegy. Mi a teendő? ID9805208 Köszi a választ.

9. Othep

Szia.

Válaszd a farmos malomban a Minden fület, és fölül a keresőbe kezdd el beírni a vörösbegy nevet.
    Így sem találod?

10. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Kösz szépen, így mind megvan legalább. Nem gondoltam rá, mert még nem jártam így.

Othep kedveli ezt.
  11. egresinebobe11947

Köszönöm a segítséget.

Othep kedveli ezt.
  12. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Sziasztok! :)
    Segítséget szeretnék kérni! :)
    A ''banyatanya'' fejlesztést,...vagy valami ilyesmit.... hova kell kiraknom?..Vagy mit kezdjek vele?
    Előre is köszi,..minden választ és segítséget! :)
    Legyen szép napotok! :)

13. Othep

Szia.

A Banyatanya olyan, mint a Gyár dekor.
    Megkaptuk "alanyi jogon." Megtalálod a menűben.
    Kihelyezhető: Főfarm, Szédült szántó, Kerge kert, Erdei tisztás, Kísértetjárta kúria
    20. szinttől (Rémisztő banyatanya 1. szint) felfele a házi kedvenc futtatóba is.

Itt olvashatsz róla többet: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/banyatanya-gyár-2.17178/

kedvenc62 kedveli ezt.
  14. Agnesasszony

Agnesasszony Törzsjátékos

Sziasztok!
    Nem találom én sem a banyatanyát, emlékszem, véletlenül az X-re kattintottam, mikor felugrott az ablak, nem a pipára. Vajon hol lehet, vagy, mivel elutaítottam, nem is kaptam meg?
    Köszönöm!

15. Othep

Szia.

Farmos területen kattints a Láda ikonra, Váza fülnél fölül a keresősávba írd be: Banyatanya.

-ágianyu33- és kedvenc62 kedveli ezt.
  16. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Köszi,..de nekem nincs meg az alap,..legalábbis nem találom! :(

17. Othep

Farmos területen a Láda ikon alatt a Váza fülnél, fölül a keresősávba írd be, hogy Banyatanya.
    Így sem találod?
    Biztos, hogy nem helyezted ki már valahová?

18. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Köszi! ...de nem megy! A házi kedvenc futtatóba...látom, hogy hogy van 3 fejlesztés,....ki szeretném rakni,..de nincs meg hozzá az alapom!..Legalábbis ezt írják! :(

Akkor most a farmos területen keressem?...Vagy a házi kedvenc kifutóban?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.10.18
  19. Othep

A Házi kedvenc futtatóba nem is tudnád kitenni, mert oda csak a 20. fejlettségi szinttől helyezhető ki. Onnantól ad %-os TP-t.
    Ha jól értem akkor Banyatanyád végül is megvan, csak a futtatóba nem tudod kitenni? Vagy a Banyatanya alapot nem találod?
    Kérlek adj farmnevet és ID-számot az ellenőrzéshez.

Farmos területen.
    Egyszerűség kedvéért lépj a Főfarmra.

20. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Üdvözlet Csevegő Társak! Segítséget kérek . Az átkozott érme mire jó és hol találom mert kapni kaptam, de fém dtektorral sem találtam meg. Előre is köszönöm a felvilágosítást.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.