Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Az Átkozott érme egy kincskereső játék eleme, a kincskeresés indítható el vele.
    Az event: A Csontkirálynő kincse
    Egész októberben lehet Átkozott érméket szerezni az eventeken. Ez egy eseménysorozat lesz.
    Első eleme a most folyó sütis event (Sütemény a sötétségből).
    Átkozott érmét a hónap végén vásárolhatunk is, illetve egy Átokvarangy nevű dekort is, mely Átkozott érmét ad 48 óránként.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Köszönöm a választ, nem tudom nehéz a felfogásom de nem tudom hol keressem amit kaptam miközben a sütemények a torta tányérra került. Remélem nem bandzsítottam de én láttam, hogy kaptam.

3. Othep

Az a jutalomtól függ, hogy hol keresd.
    Dekoroknál, fáknál ólaknál, szupitrágya, farmpengő, stb.
    De pontosan mit láttál, mit keresel?

Esetleg lehet még a Banyatanya dekor, ami tulajdonképpen egy Gyár 2. Mindenki megkapta...
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads
    /banyatanya-gyár-2.17178/

Frissítés:
    Még egy dolog eszembe jutott:
    Az event felületén 20 óránként átvehetünk 3 db érmét! ... az az eventórából az ugyanolyan érmés ikonból elővarázsolható, a minijátékos felületen pedig látod majd, hogy elhasználhatnád.
    Lehet az is, nem gyűjtöd 20 óránként az érem adományod sem?

Utoljára szerkesztett: 6.10.18
    -ágianyu33- kedveli ezt.
  4. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

A házi kedvenc kifutóban látok 3 fejlesztést,...tehát ezek szerint az oda kitehető lenne!,...De nem megy,..mert azt írja,..hogy nincs hozzá alap! :(....Ha viszont a fő farmra kell kihelyeznem egy ''alapot''...ami lehet, hogy megvan,...akkor miért a ''házi kedvenc futtatóban'' kell fejlesztenem?...Ezt nagyon nem értem! :(

5. Othep

Nem a Házikedvenc-futtatóban tudod felfejleszteni, amíg el nem éri A Rémisztő banyatanya 1. szintet, azaz a 20.-at.
    Addig csak farmos vagy teliholdas területre tudod kitenni és fejleszteni.
    Utána már a futtatóban is fejleszthető.
    Kérlek, tanulmányozd át az ismertetőt, amit adtam.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/banyatanya-gyár-2.17178/

-ágianyu33- és kedvenc62 kedveli ezt.
  6. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Köszönöm Boszi fejlesztést metaláltam.

kedvenc62 és Othep kedveli ezt.
  7. Agnesasszony

Agnesasszony Törzsjátékos

Köszönöm,megtaláltam a fejlesztéseit, rápróbáltam a kerge kertben, hogy kitegyem őket, igy megtaláltam az alapot.
    Nem emlékszem rá, hogy kitettem, figyelmetlen voltam...
    Mégegyszer köszönöm!
    l

Othep kedveli ezt.
  8. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Szia!
    A boszifejlesztést már én is,..3-at is!
    Csak éppen nem tudom, hogy mit kezdjek vele! :(
    Persze lehet írni,..''segítség'' képen,..hogy tájékozódjak,..itt,...meg itt''....Na nekem erre nem sok időm van! :)
    Örülök, ha egyáltalán le tudok aratni,..eventekkel próbálkozni,..mert Nekem nem a farm a ''főállásom'' ! :)
    Valamikor '' a kezdet-kezdetén''.....meg szerintem az azt követő években is!...sokkal egyszerűbb,..és érthetőbb volt ez a játék! :)
    Mostanában event- event hátán,..kapkodni kell ide-oda!....néha már azt sem tudom hol tartok! :)...(persze a ''gagyi'' nyereményekről már nem is beszélek! :)....:)
    Most távozok kicsit,...majd nyugdíjas koromban,...''talán'' visszatérek!!!

krisztabanya kedveli ezt.
  9. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Sziasztok! Kérdésem, hogy a gyár és fejlesztései, a banyatanya és fejlesztései valamint a páfrányautomata miért nem helyezhető ki a házi kedvencek kifutójába. Ott a nagy helyem és alig tehetek ki rá pár dolgot.

kedvenc62 kedveli ezt.
  10. pareva1

pareva1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy ALAPGYÁR hol érhető el? A fejlesztést I.-II., ami farmaaranyért elérhető, megtaláltam. De az alapot nem :(

kedvenc62 kedveli ezt.
  11. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Szia!

Az "Alap gyár" a gazdaboltban vásárolható meg.
    Alap gyár ára: 500.000 csengőpengő
    Csak egy darab vásárolható belőle.

Utoljára szerkesztett: 6.10.18
  12. pareva1

pareva1 Fórum-zöldfülű

Köszönöm!

-Palika17- kedveli ezt.
  13. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves krisztabanya!

A páfrányautomatát nem lehet a Házi kedvenc futtatóba helyezni. A tulajdonságairól itt olvashatsz bővebben.

A másik két dekort az alábbiak szerint helyezheted el a Házi kedvenc futtatóba:
    • Banyatanya: A 20. fejlesztéstől kezdve, azaz a Rémisztő banyatanya 1. szinttől lehet kihelyezni ezt a dekort. Ekkor ugyanis már nem csak TP-t ad és Boszorkányos holmik ládáját, hanem 25%-al több TP-t a teliholdas fák, növények és ólak aratásából. Bővebben itt tudsz róla olvasni.
    • Gyár: A 40. fejlesztéstől kezdve, azaz Modern gyár 1. szinttől lehet kihelyezni ezt a dekort. Ekkor ugyanis már nemcsak TP-t és Kerekkerék-forgatás láda II-t ad, hanem 10% TP-bónuszt is. További tudnivalók itt elérhetőek.
    Ha eléred a szükséges fejlesztéseket, akkor átteheted őket a Házi kedvenc futtatóba.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves kedvenc62!

Amennyiben segítségre lenne szükséged, úgy kérlek, írd le a farmnevedet és az ID-számodat. Kérdezz és szívesen segítünk.

A hozzászólásod többi részére vonatkozóan viszont a Panaszkönyv használatára szeretném felhívni a figyelmedet.

15. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves -Palika17-!

Rendes tőled, hogy segíteni szeretnél a farmertársadnak, csak egy picit pontosítanálak :) A Házi kedvenc futtatóba nem csak tojásokat lehet kihelyezni, hanem egyéb, bónuszt adó dekorokat is, mint például a Viking szauna, vagy éppen a Gyár. Bővebben itt lehet a kihelyezhető dekorokról olvasni.

-ágianyu33- és -Palika17- kedveli ezt.
  16. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Köszi,..igen tudom!..De ezt nem panaszként,..egyszerűen csak tényként,..megjegyzésként,..egyszerű hozzászólásként írtam! :)

17. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Kedves PepperPotts!
    Először is üdvözölni szeretnélek a a moderátorok között, jó munkát kívánok!:)
    Huppsz, de kínos, a dekorokról el is felejtkeztem.:oops:, köszi szépen!:)

rozo52, Rozi472, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  18. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves kedvenc62!

A topic szabályzata értelmében itt a kérdéseket várjuk, nem a ténymegállapításokat. Kérlek, ezt vedd figyelembe és akkor írj ide, ha segítséget szeretnél kapni.

Kérlek, add meg a farmneved és az ID-számod, hogy segíteni tudjunk.

19. clavichord55

clavichord55 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Segítséget szeretnék kérni. mert azt hiszem valamit nagyon elrontottam.
    A házi kedvenc futtatóba szerettem volna áthelyezni a fejlesztett gyáraimat (valószínű túl korán), nem találom a váza alatt egyik alapot sem. Remélem nem veszítettem el mindent... Az alap gyárat már régen megvettem, a boszi is fejlesztés alatt áll már. Köszi
    gazda: clavichord55 ID: 53631563

20. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves clavichord55!

Azzal nem tudsz elrontani véglegesen semmit, ha túl korán akarod átcipelni a Házi kedvenc futtatóba a gyárakat, ne aggódj! :)

Amikor fejlesztett dekort kitörölsz, az már nem esik szét ,,darabjaira", a Váza ikon alatt a fejlesztéseivel egybe építve fogod megtalálni. Úgyhogy ne az alap dekorokat keresd, mert azok már nem lesznek a menüdben! Viszont, ha a szűrőt használod és beírod a ,,gyár" szócskát a Gyár dekorhoz, vagy a ,,banya" szócskát a Banyatanya dekorhoz, akkor meg fogod találni a felfejlesztett dekorjaidat.

-ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.