Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. janka60

janka60 Járnitanuló

Jó reggelt,szép napot! ID 6796019,nem kaptam meg a 48 órás aratógépet,amit az adventi ablak ad.Köszönöm a választ,boldog karácsonyt kivánok!

2. Ilona69

Ilona69 Járnitanuló

Sziasztok!Békés Boldog Karácsonyi ünnepeket kívánok!Ilona69

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A nyeremény nem munkagép!
    A december huszonnegyedikei meglepetések.:)

4. takácstibor85

takácstibor85 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    A mai napon ajándéként lehetett megy nyerni az égig erő paszuly egyik szintjéi.kérdésem az lenne hogy lehett aktiválni?mert nálam nem enged semmit se ki helyezni a felhökre.

Karácsony-szelleme kedveli ezt.
  5. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A kérdéses felhősorra 2x1-es területű kitehetőket lehet elhelyezni, ezek közül is csak olyanokat, amelyek vagy önállóak, vagy ha több részesek, akkor még nincsenek összeépítve a fejlesztésükkel.

6. takácstibor85

takácstibor85 Utánpótlás-írogató

Köszönöm...

7. Karácsony-szelleme

Karácsony-szelleme Utánpótlás-írogató

Ez nekem is kérdésem. Most fejeztem be az eventet, de nincs meg minden eleme a felhőnek. -.- Elméletileg meg kell lennie, de nálam csak 2 található.
    Van egy másik karácsonyos, megkezdett felhősorom, azt sem lehet befejezni.

Valamit elnéztem, vagy elrontottam? :oops:

8. -East17-

Szia!

Ezt így látatlanban nem lehet megmondani, csak pontos ID számot ha adnál.

9. nikolina87

nikolina87 Utánpótlás-írogató

Már feltettek hasonló kérdést, de a válasz nem volt (a játék leírás sem ad választ rá).
    Mit jelent az a bonusz, hogy "x %-al nagyobb esély arra, hogy locsolásnál nem használsz vizet"????
    Megköszönném a választ!
    l

10. -East17-

Szia!

Azt jelenti, hogy lesz valamennyi esélyed arra, hogy a locsolás során valamennyi vizet megspórolj. Ezt jobban kifejteni nemigen lehet. Alapesetben minden terület locsolása elvesz 1 egység vizet, a bónusz hatására néha elő fog fordulni, hogy ez nem történik meg.

11. nikolina87

nikolina87 Utánpótlás-írogató

Köszönöm!
    A leírásban azért talán célszerű lenne írni erről valamit. Nem igazán érthető a megfogalmazás. Lehet, hogy csa a fordatás nehézkes?

12. -East17-

A bónuszok ismertetése a leírásban azért nem történt meg, mert majdnem minden növénynél eltérőek. Hol a százalékok, hol a hatásmechanizmus más. Egyszerűen nem fért volna el a fórum keretei közt. A fordítást nem mi végeztük, előfordulhat, hogy pontatlan vagy kissé nehézkes.

13. cica0909

cica0909 Fórum-zöldfülű

Miért nem kapok robotkart több mint 2 éve.

14. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    A Tollgyűjtő robotkéz a legritkább barkácselem. Nagyon kevés röppen fel belőle. Nagyobb az esélyes rá, magas tp-t adó növényeket vetsz, vagy fákat, ólakat teszel ki. A tárgyak felröppenésének esélyét növelik a kupák (Mezőgazdasági kiállítás és Tenyésztők versenye gazdaköri feladat). Előfordul még a Gazdakörben kiváltott, vagy vásárolt xxl-es barkácscuccokban.

Ez egy feleslegesen nyitott topic. Ezt a kérdésedet egy már meglévő topicban is feltehetted volna, például itt:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...opicot-kezdők-és-haladók-részleg.10943/unread

A felesleges topicnyitást a Fórum szabályzata tiltja és adott esetben büntetendő. A fórum szabályairól itt olvashatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/farmerama-a-fórum-szabályzata.6827/

A topicot zárom.

15. Pocok70

Pocok70 Aktív író

sziasztok!
    Kérdésem lenne... tegnap katunk egy ajándékot a kalendáriumban,ami +1 termést ad a termesztett növényeknél 48 órára...
    Nos, én ezután még megettem egy répás csatnit... ma reggel ültettem komforton málnát, póréhagymát,zabot... és valami nem hat rájuk...
    az ánizsom komforton 22 db/föld... de a málnám,pórém, zabom: 18 db/ föld... ezek szerint egyik sem növény?
    Ha mind a kettő növénybónusz,akkor az egyik miért nem hat a termésemre?
    Köszönöm a választ!

Addig-addig nézegettem,amíg rájöttem,hogy az ánizsom KK trágyával megszórva... így már érthető a több hozam... Bocsánat, így korán reggel... :)

16. Szama

Szama Fórum veteránja

Jó reggelt! Nekem az lenne a kérdésem, hogy miért kell kivenni a szamócafát, ujjasjuhart, brazil diófát?? Szamócafát eddig nem sikerült szereznem, de brazil diófát sem..:(...Ellenben sok felesleges Xl-es, és gránátalmafát igen! Nem lehetne inkább ezeket az eloszlásokat megoldani? Mert elég idegesítő, hogy van akinek több 10 db különleges fája van, míg másnak jó, ha max. 5db...Értem én, hogy cserenap, meg mozgassuk meg a piacot, viszont rendkívül torzítja a piacot, az hogy csak keveseknek jutnak ilyen titokfák...A múltkor kaptunk ajándékba (adventin) 8 baha titokfát...a 8-ból 1 db szentjánoskenyér fa lett, a többi mind gránátalmafa és xl-es kiadásai...Ez elég dühítő tud ám lenni! :(...És elveszi az ember kedvét a titkos dolgot vásárlásától....Nekem alapból ritkán van szerencsém ezekkel a titokfákkal/ólakkal, ami rendben legyen, de akkor másoknak is hasonló legyen....van akinek a 8db fából legalább 3 valódi titokfa jött össze...Félreértés ne essék nem irigylem tőlük, dühös azért vagyok, mert nálam jóval kisebb az esély, hogy ilyen arányban kapjak különleges fákat/ólakat. Esetleg várható valami megoldás ez ügyben? Köszönöm! Szép napot!! :)

17. Karácsony-szelleme

Karácsony-szelleme Utánpótlás-írogató

Szia!

Itt az ID-m: ID: 20067474

Köszönöm!

18. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

1. Az esély mindenkinek egyforma, mint a lottónál. Mégis van aki több alkalommal nyert már - más pedig még soha.

2. Akinek sok titokzatos fája van, az bizony időnként szokott áldozni is rá - így nem lehet mindenkinek egyforma készlete belőle.

19. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Tisztáznunk kellene:
    - pontosan milyen felhősorról beszélsz
    - milyen dekor elemeid hiányoznak?

Első körben azt javaslom, nézzél körül alaposan minden területen, ahol a hiányzó tárgyak előfordulhatnak:

- kerge kert
    - menü
    - farm
    - szédült szántó
    - erdei tisztás
    - kincses sziget
    - más felhő soron kitéve (Végig kell lapozni az egészet!)

Karácsony-szelleme kedveli ezt.
  20. vasedeny

vasedeny Aktív író

Sziasztok, nekem az lenne a kérdésem hogy amit a kalendárium adott titok csemetéket abból fejlődhet ki farkas?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.