Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Mayanéni

Mayanéni Járnitanuló

Szép napot mindekinek:)
    Segítséget kérek. Nem találom a banyatanyát, nem tudom rátenni az utolsó fejlesztést.
    Eddig megvolt ! Hova lett vajon ?
    Mindent átnéztem többször is, de én nem találom :(
    Segítséget előre is köszönöm szépen:)
    Üdv: Maya
    MayanéniID: 50523240

2. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Munkatársam ellenőrizte.
    A kúriában van beérve a banyatanyád. Arasd le, és tedd rá a menüben lévő fejlesztést.
    upload_2018-10-8_14-46-48.png

3. Mayanéni

Mayanéni Járnitanuló

Szia Kékmadár1 :)
    Nagyon szépen köszönöm a segítségedet. Nem értem, hogy felejthettem el, hogy hova tettem ? :(
    Legyen szép a napod:)
    üdv: Maya

Kékmadár1 kedveli ezt.
  4. Apóca47

Apóca47 Járnitanuló

Szia!
    Érdeklődök, hol találok valami ismertetőt az akciók alatt kiírt "Farmer sikercsomag"-ról. Pl. meddig vásárolható vagy mindjárt eltűnik.

5. Kékmadár1

Szia!
    Egyedi, farmonként eltérő ajánlatot kaptál.
    Ezekről nem készül ismertető.
    Általában néhány napig tartanak az ajánlatok. Azét ne sokáig halogasd ha vásárolni szeretnél.

6. Apóca47

Apóca47 Járnitanuló

Oké! Köszi.

7. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Szia! 10 napja nem tudtam bekapcsolni a gépet, így teljes filmszakadás van nálam az elmúlt eseményeket illetően. Azt kerestem, hogy miből jött a páfrány, és megtaláltam, hogy egy event tartós maradéka. Kérdésem: ha termelésből nem maradt, mert nem termelhettem, akkor honnan vehetek kezdő magot? Játék közben, ha beadom mindet, akkor egy idő után kapok kb 5 magot. Nálam nullán áll.

8. Kékmadár1

Szia!
    Sajnos nem fogsz kapni 5db. magot. Ha lemaradtál az eventről, csak a piacon van lehetőséged beszerezni.
    Még nincs, de remélhetőleg hamarosan lesz kint ajánlat.

Az eventismertetőből mindent megtudhatsz.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/parádés-páfrány-projekt.17156/#post-915648

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

10. alx528

alx528 Fórum mestere

Köszi :) segítettem magamnak, és nektek is ;)8) : megleltem ,hogy melyik event volt a ludas :p ...

Kékmadár1 kedveli ezt.
  11. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Szia:)
    Kaptam a farmomra egy ajánlatot, sajnos nem írja, hogy meddig vásárolhatom meg, reggel szeretném megvenni, vajon meg lesz még?
    juliannakoczkasID: 19084567

12. Kékmadár1

Szia!
    Általában néhány napig tartanak az ajánlatok. Holnap reggel biztosan meglesz még.

LadyM77 és juliannakoczkas kedveli ezt.
  13. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Köszönöm szépen!

14. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Halihó! Megvettem a felkínált csomagot. A benne lévő varázskalapot, röstellem,de nem találom.? Köszi a segítséget.

15. Kékmadár1

Szia!
    "A varázskalap" néven keresd. Ha nem találod farmnevet és ID számot kénék az ellenőrzéshez.

16. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

Munkások akciós áron!
    3 hete volt ilyenkor már szokott lenni, de sajnos a naptáron nem találtam
    .
    Van róla infó, szeretnék költeni!
    ÜDV!

17. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

18. FarmerAndie

FarmerAndie Fórumprofi

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy egy, már kihelyezett ólat át tudok-e rakni valahogy egy másik kertbe?
    Nem találtam olyan gombot, amivel be tudnám az ólat helyezni a raktárba, viszont egyre több állatom van és szeretnék belőlük átvinni a Bölcs tölgy kertjébe (vagy bárhova máshova, ahová lehet), hogy ne foglalják a helyet a főkertben.

19. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Területek törlése:
    Termőföldet és minden más dolgot (pl.: ól, fa, díszítő elemek, stb) úgy tudsz törölni, hogy a bal oldali menüpontban a legalsó, "lapátot" ábrázoló ikonra kattintasz, majd a kinyíló menüsorban az áthúzott piros karikára kattintasz, utána arra a területre/ólra/fára/stb, amelyet törölni szeretnél.
    A terület amelyet törölni fogsz, pirosan fog megjelenni, és a farm keret felső részén megjelenik a törlés ikon. Amíg a törlés ikon aktív, jól figyeld meg, hová kattintasz. Első kattintással aktiválod a törlő funkciót, a másodikkal pedig zárod.
    A törölt tárgyak visszakerülnek a menüdbe és ezt követően ki tudod helyezni akár másik területen is.

Az alábbi linkeket megnyitva hasznos információkhoz juthatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-menürendszer.493/
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/növénytermesztés-trágya-szupertrágya-víz-földek-vetőtábla.487/#post-1524

-ágianyu33- és FarmerAndie kedveli ezt.
  20. FarmerAndie

FarmerAndie Fórumprofi

Köszönöm szépen!
    Nem mertem lenyomni a törlés gombot, azt hittem, akkor elveszítem az ólamat. Ezek szerint mégiscsak ez a megoldás. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.