Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Az adventi naptárban nem a legutolsó, hanem azt megelőző akcióval megegyező titokzatos tenyészeteket kaptunk, annak az akciónak megfelelően fejlődhetnek ki belőle újdonságok.
    Így azt kell mondanom, hogy farkas nem fejlődhet ki belőle.

2. vasedeny

vasedeny Aktív író

Köszönöm a válaszod.

3. erika1208

erika1208 Junior szaki

Sziasztok,
    a kekszparadicsom event lehet, hogy 3 órával később fejeződik be? elnéztem a lisztkeverést, 200-al kevesebb. csak azért szeretném tudni, mert ha nincs esély rá, akkor leállítom a keverést.
    köszi a választ

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Az event délután 2 órakor fog befejeződni ahogy az ki lett hirdetve. Ezt magad is tudod ellenőrizni, mégpedig a farmodon baloldalt az event óránál. Jelen pillanatban 4 egész órát mutat.

5. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Karácsonyt! Hadd kérdözzem már mög, hogy a télapó ajándék felhőre a 2x1es Strandklub kergés kitehető,Miért nem rakható fel? Tán aranyé vögyek rá kütyüket?-.-

6. |Tamás|

Szia!

Azért nem rakható ki, mert amikor megérkezett a játékba a starndklub, benne volt az ismertetőben hogy a paszulyra nem helyezhető ki.

Farmer*54 kedveli ezt.
  7. pandurmagdi55

pandurmagdi55 Utánpótlás-írogató

Sziasztok Boldog Karácsonyt Kívánok minden kedves játékosnak 4 Szeretném megkérdezni,hogy az adventi naptár még ma is ad ajándékot ?Köszönöm a választ !

8. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Gondolom az encikolpédiába van az ismertető.Ha valaki kűd ilyet a szomszikból, bizton törlöm.8) Köszönöm a választ.

9. pici50

pici50 Utánpótlás-írogató

Szép napot mindenkinek Csak az lenne a kérdésem a malom ki irja hogy 100 liszt 1óra akkor 300 liszt miért 5 óra igy nem tudom befejezni az eventet.

10. |Tamás|

Szia!

Benne van a nevében : Ádvent.
    Nos mivel ádvent elmúlt ezért igazából új ajándékot már nem kapunk, csak ha elfelejtettük volna kinyitni az ablakokat akkor ezt pótlólag megtehetjük farmaranyért.

Ádventi naptárról bővebben itt olvashatsz

11. |Tamás|

Szia!

1 egység liszt 1 perc 4 másodperc kerekítve
    100 egység 1 óra 48 perc.
    300 egység 5 óra 28 perc.

Az eventbe való beadásokat sajnos nem az utolsó időkre kell hagyni, hanem előtte, hiszen bármi közbe jöhet, vagy csak szimplán elszámoljuk magunkat.

12. Cecőke

Cecőke Utánpótlás-írogató

Januárban nem lesz telihold event?

13. |Tamás|

Szia!

Naptárban tény és való hogy nem szerepel, de ez nem jelent semmit
    Általában akkor szokott lenni, mikor valójában is telihold van.

14. sakutyuk

sakutyuk Utánpótlás-írogató

Sziasztok,2 napja befejeztem az eventet,és nincs az eszköztáramban a nyugdíjas mikulás így nem tudom aktiválni a felhősort.Vártam,hátha központi hiba,de nem.Már a második feladatnál meg kellett volna kapnom.Hol keressem?Köszi,Boldog Karácsonyt mindenkinek,üdv.sakutyuk

15. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ezek szerint valahova kitetted. A farmot és a felhőket is nézd át alaposan. Ha semmi nem vezet eredményre, akkor pontos ID számot adj az ellenőrzéshez.

16. gargajoke

gargajoke Járnitanuló

Sziasztok !
    Egy olyan topicot keresek ahol kérdezni tudok és tanácsot , véleményt kérni magas szintű gazdáktól !

17. -East17-

18. sakutyuk

sakutyuk Utánpótlás-írogató

Köszi,megtaláltam,beraktam egy másik felhősorba:)

19. juditka81

juditka81 Aktív író

Hali !
    Az adventi kalendárium végeztével kaptunk egy felhősort.A leírást végigolvasva nem derül ki, hogy mik tehetők ki rá.Azért kérdem, mert nekem rengeteg dolog van a raktárban, de szinte alíg enged valamit kitenni.

20. -East17-

Szia!

2x1-es területigényű dolgokat tehetsz rá, de azt vedd figyelembe, hogy a több részes kitehetők közül csak az alapok használhatók, az összeépítettek már nem.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.