Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Vannak képfeltöltő portálok, oda lehet a legegyszerűbben feltölteni, majd onnan a kép direkt linkjét tudod megosztani velünk. Arra kell figyelni, hogy egyes képfeltöltő portáloknál mikor megnyitod a kép direkt linkjét, ocsmányságok, 18+ -os dolgok jelennek meg, ezeket kérdés és felszólítás nélkül eltávolítjuk a hozzászólásodból.

2. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

Köszönöm!!

3. sziladi53

sziladi53 Junior szaki

Sziasztok! Egyik bajom az hogy ma már írtam de eltűnt ahova írtam.A problémám az hogy nem találom a nyársra szúrt gesztenyét sehol. Lassan 2 órája keresem de nem találom.Segítsetek már utána nézni. Ki léptem-beléptem, takarítottam mégse találom! Köszönöm a segítséget! sziládi53 ID:13444716

4. gerendaimarika

gerendaimarika Aktív író

Kérdésem a következő! Megkaptam a felhősort,s a 4 elemem is az eszköztárban van. De nem tudom aktiválni őket, mi lehet az oka!
    vagy vmit nem jó csináltam? Köszönöm a válasz gmarikaID:3442093

5. |Tamás|

Szia!

Itt van az előző írásod, és a hozzátartozó válasz. Mi segítettünk...

6. |Tamás|

Szia

Ezek a dekorok is úgy viselkednek, mint az eddig ismert, meghatározott számban aratható dekorok.
    Véletlenszerű törléskor elveszítik ajándékot adó tulajdonságukat.
    Részletes ismertetőjük >>ITT<< olvasható.
    Felhőre csak akkor tehetők, ha elveszítették ajándékot adó tulajdonságukat, azaz learattuk róluk az összes plusz ajándékot.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/nagy-gesztenyevadászat.17360/

7. sziladi53

sziladi53 Junior szaki

8. gerendaimarika

gerendaimarika Aktív író

Köszönöm a segítséget!

9. -Mamicska-

-Mamicska- Járnitanuló

Sziasztok. Miért nem tudom fölrakni a babra tárgyakat ? Pedig az event mind két fele kész . Köszönöm.

10. |Tamás|

Szia!

Ezek a dekorok is úgy viselkednek, mint az eddig ismert, meghatározott számban aratható dekorok.
    Részletes ismertetőjük >>ITT<< olvasható.
    Felhőre csak akkor tehetők, ha elveszítették ajándékot adó tulajdonságukat, azaz learattuk róluk az összes plusz ajándékot.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/nagy-gesztenyevadászat.17360/

11. juliska12

juliska12 Törzsjátékos

12. lewyyke

lewyyke Fórum-zöldfülű

sziasztok. a csere eventnek nincs meg kulon csevegoje?

13. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves lewyyke!

Itt lehet a cserenapok kapcsán az ajánlatokat megosztani.

14. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Szia!:)
    Nem találtam a kérdésemre 100%-os:oops: választ...
    A kérdésem: a 100%-os növénybevételi bónusz(arany rekesz) hat az eventgazra is? :p
    Ha jól emlékszem "Jack ajándéka" igen.:music:

Előre is köszönöm a válaszodat!:inlove:

15. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves Kukackukac!

Igen, eventnövényre is hat. És mivel arany rekeszt foglal el, míg a répás-almás csatni meg gyémántot...Nem vesznek össze! :)

Kukackukac és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. anyuka

anyuka Járnitanuló

Szia! Miért nem tudom kitenni a gesztenyéset ,mikor a 120 -at meg csináltam a felhőig?

17. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves anyuka!

Részlet az eventismertetőből:
    Részletes ismertetőjük>>ITT<<olvasható.

Tehát ha 5 vagy 10 (dekortól függ) alkalommal learattad őket és törlöd a területről, ahová kiraktad, utána fel lehet rakni a felhőre. Persze, előtte is törölhető, ha hamarabb szeretnéd a felhőt megtölteni, de akkor lemondasz az ajándékokról is, amit a dekorok adni tudnak.

Kukackukac kedveli ezt.
  18. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Igen, ebben bíztam, hogy nem lesz köztük vita :D Nagyon köszönöm a gyors választ ;):)

PepperPotts kedveli ezt.
  19. anyuka

anyuka Járnitanuló

Köszönöm szépen

PepperPotts kedveli ezt.
  20. ladyblack73

ladyblack73 Járnitanuló

Véletlen felszedtem a gyáramat.Hol találom meg mert csak a fejlesztést találom a dekorok közt?ladyblack73ID: 35501739

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.