Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Köszönöm!!

2. sziladi53

sziladi53 Junior szaki

Sziasztok! Egyik bajom az hogy ma már írtam de eltűnt ahova írtam.A problémám az hogy nem találom a nyársra szúrt gesztenyét sehol. Lassan 2 órája keresem de nem találom.Segítsetek már utána nézni. Ki léptem-beléptem, takarítottam mégse találom! Köszönöm a segítséget! sziládi53 ID:13444716

3. gerendaimarika

gerendaimarika Aktív író

Kérdésem a következő! Megkaptam a felhősort,s a 4 elemem is az eszköztárban van. De nem tudom aktiválni őket, mi lehet az oka!
    vagy vmit nem jó csináltam? Köszönöm a válasz gmarikaID:3442093

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Itt van az előző írásod, és a hozzátartozó válasz. Mi segítettünk...

5. |Tamás|

Szia

Ezek a dekorok is úgy viselkednek, mint az eddig ismert, meghatározott számban aratható dekorok.
    Véletlenszerű törléskor elveszítik ajándékot adó tulajdonságukat.
    Részletes ismertetőjük >>ITT<< olvasható.
    Felhőre csak akkor tehetők, ha elveszítették ajándékot adó tulajdonságukat, azaz learattuk róluk az összes plusz ajándékot.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/nagy-gesztenyevadászat.17360/

6. sziladi53

sziladi53 Junior szaki

7. gerendaimarika

gerendaimarika Aktív író

Köszönöm a segítséget!

8. -Mamicska-

-Mamicska- Járnitanuló

Sziasztok. Miért nem tudom fölrakni a babra tárgyakat ? Pedig az event mind két fele kész . Köszönöm.

9. |Tamás|

Szia!

Ezek a dekorok is úgy viselkednek, mint az eddig ismert, meghatározott számban aratható dekorok.
    Részletes ismertetőjük >>ITT<< olvasható.
    Felhőre csak akkor tehetők, ha elveszítették ajándékot adó tulajdonságukat, azaz learattuk róluk az összes plusz ajándékot.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/nagy-gesztenyevadászat.17360/

10. juliska12

juliska12 Törzsjátékos

11. lewyyke

lewyyke Fórum-zöldfülű

sziasztok. a csere eventnek nincs meg kulon csevegoje?

12. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves lewyyke!

Itt lehet a cserenapok kapcsán az ajánlatokat megosztani.

13. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Szia!:)
    Nem találtam a kérdésemre 100%-os:oops: választ...
    A kérdésem: a 100%-os növénybevételi bónusz(arany rekesz) hat az eventgazra is? :p
    Ha jól emlékszem "Jack ajándéka" igen.:music:

Előre is köszönöm a válaszodat!:inlove:

14. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves Kukackukac!

Igen, eventnövényre is hat. És mivel arany rekeszt foglal el, míg a répás-almás csatni meg gyémántot...Nem vesznek össze! :)

Kukackukac és -ágianyu33- kedveli ezt.
  15. anyuka

anyuka Járnitanuló

Szia! Miért nem tudom kitenni a gesztenyéset ,mikor a 120 -at meg csináltam a felhőig?

16. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves anyuka!

Részlet az eventismertetőből:
    Részletes ismertetőjük>>ITT<<olvasható.

Tehát ha 5 vagy 10 (dekortól függ) alkalommal learattad őket és törlöd a területről, ahová kiraktad, utána fel lehet rakni a felhőre. Persze, előtte is törölhető, ha hamarabb szeretnéd a felhőt megtölteni, de akkor lemondasz az ajándékokról is, amit a dekorok adni tudnak.

Kukackukac kedveli ezt.
  17. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Igen, ebben bíztam, hogy nem lesz köztük vita :D Nagyon köszönöm a gyors választ ;):)

PepperPotts kedveli ezt.
  18. anyuka

anyuka Járnitanuló

Köszönöm szépen

PepperPotts kedveli ezt.
  19. ladyblack73

ladyblack73 Járnitanuló

Véletlen felszedtem a gyáramat.Hol találom meg mert csak a fejlesztést találom a dekorok közt?ladyblack73ID: 35501739

20. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Mivel fejlesztve van, mást nem is találhatsz. Ha kihelyezed valahova, ugyanaz a tulajdonsága lesz. Mert már össze van építve. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.