Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

2. dömieszti

dömieszti Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Most a legutóbbi event alkalmával ami a gesztenyeleveses volt, megcsináltam mind a 120 leadást. Többször is ellenőrizve, hogy tényleg meg legyen. A kirakósok kétszeresen vannak meg. A felhősorra mégsem tudom kirakni azokat.
    Vajon mi történt vagy mit nem csináltam meg?

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ezek a dekorok is úgy viselkednek, mint az eddig ismert, meghatározott számban aratható dekorok.
    Véletlenszerű törléskor elveszítik ajándékot adó tulajdonságukat.
    Részletes ismertetőjük >>ITT<< olvasható.
    Felhőre csak akkor tehetők, ha elveszítették ajándékot adó tulajdonságukat, azaz learattuk róluk az összes plusz ajándékot.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/nagy-gesztenyevadászat.17360/

Engedély nélkül nyitottál egy amúgy is felesleges topicot.
    Kérlek kerüld a szabálytalanságot.

4. Tamás1488

Tamás1488 Junior szaki

Küszönöm erre gondoltam

5. mumus78

mumus78 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Nem tudom kitenni a gesztenyés feladatsor elemeit a felhősorra...azt írja folyamatosan, hogy nincs a pajtában, pedig ott van mind. Többsször is megnéztem mi lehet a baj??? Köszönöm előre is ha segítetek. :(

6. |Tamás|

Szia!

Ezek a dekorok is úgy viselkednek, mint az eddig ismert, meghatározott számban aratható dekorok.
    Véletlenszerű törléskor elveszítik ajándékot adó tulajdonságukat.
    Részletes ismertetőjük >>ITT<< olvasható.
    Felhőre csak akkor tehetők, ha elveszítették ajándékot adó tulajdonságukat, azaz learattuk róluk az összes plusz ajándékot.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/nagy-gesztenyevadászat.17360/

mumus78 kedveli ezt.
  7. mumus78

mumus78 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen! :)

8. zsuzsanna51

zsuzsanna51 Utánpótlás-írogató

Szia! A gesztenyemeló elvesztette az ajándékadó tulajdonságát,ezért kiraktam a felhőre. A másodikat nem találom sehol,pedig befejeztem az eventet. Köszönöm,ha megnézed miért nincs meg. zsuzsanna51 id 23035205

9. |Tamás|

Szia!

Kincses sziget bal alsó sarkában van egy gesztenymeló dekorod ami még különleges tulajdonsággal bír.

10. zsuzsanna51

zsuzsanna51 Utánpótlás-írogató

Köszönöm fáradozásod, így jár aki öregszik,feledékeny, és másnak ad feladatot. zsuzsanna51

11. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Megjelent nálam a Szuper együttes csomag akció, viszont nem engedi megvásárolni.

Nem emlékszem hogy én megvásároltam volna ezt a csomagot (ezt írja: "Ez a csomag jelenleg sajnos nem jeleníthető meg.
    Ennek oka az lehet, hogy már megszerezted ezt a csomagot vagy az országodban ez a csomag nem rendelhető meg. ")

12. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Nálam is jelent már meg ilyen szöveg, ennek ellenére meg tudtam venni, valószínű nálad is ez történt, frissíts és megjelenik :)

13. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Jeleztük a Központ felé, már dolgoznak az ügyön, kis türelem.

14. Othep

A hibát javították, valószínűleg már jó...
    Frissíts kérlek, vagy lépj ki- be a játékból.

15. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Ládákat bontogattam... Csengőpengő II-es ládát bontottam, (darabszámra nem emlékszem) most 12:05 körül. Azt írta ki az ablak hogy 1,2 vagy 1,4M.... de semmit nem kaptam.. ilyenkor mi van, utána tudtok nézni? Köszönöm.

Tigrislady 2122273

16. Othep

Szia.

Munkatársam ellenőrizte.
    Rendben megkaptál minden csengőpengőt.
    De kérlek, ne kívánd, hogy az összeset felsoroljuk itt a fórumon... :)

Tigrislady kedveli ezt.
  17. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Szia Othep! Köszönöm szépen! :)

Othep kedveli ezt.
  18. éccsanya

éccsanya Járnitanuló

Sziasztok! Oszintén megvallva fogalmam sincs milyen szerveren fut az én játékom de nagyon rossz! MInt megtudtam tobb szerver is van. En az enyémen valahogy semmit sem tudok megvenni amit szeretnék mert nincs vagy eladni normális áron a piacon mert nem engedi a rendszer csere idoben mint most sokminden nincs szoval van egy csomo felesleges cuccom ami nem kell de nem tudom cserélni sem eladni pl a páncél pannit nem is adja ki szoval nem értem. Stagnálok a játékban mert a rendszerem semmit nem ad.

19. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A játék egy szerveren működik.

De például a cserepanel több részre van felosztva ahogy a piac is. Erre semmilyen befolyásunk nincs. A rendszer osztja el ki hova kerül.
    A piac dinamikusan működik. Az árak le-fel mozognak. Előbb-utóbb biztosan megtalálod a számításod akár venni akár eladni szeretnél.

Csereajánlatokat Te is tehetsz. És ha egy gazdának megtetszik az ajánlatod, már létre is jött a csere. Így megválhatsz a számodra felesleges tárgyaktól, amire más gazdának szüksége van.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ajándékozási-és-kereskedési-nap-cserenap.2741/

20. éccsanya

éccsanya Járnitanuló

én ezt megértem de hogy ajáljam fel ha nem engedi a rendszer pl: cápa pingvin tengeri poni stb van sok belole de bahamarást sokat nem enged

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.