Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Rövid pár órás party pörgetés akció rendben lezajlott.

2. |Tamás|

Szia!

User ID szám és felhasználói név hiányában sajnos nem tudunk utánanézni semminek.

Engedély nélkül nyitottál egy felesleges topicot. Kérdésedet legközelebb egy meglévő help topicban tedd fel.

Ezt a topicot zárom.

3. |Tamás|

Szia!

Elpörgetted vagy még mindig ott van?

4. MagdiK50

MagdiK50 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Hetek óta próbálok jelszót változtatni, sikertelenül. A megerősítő link a mail.com-os postaládába soha nem érkezik meg. Más is küzd hasonló problémával, vagy csak én?

5. |Tamás|

Szia!

Kérlek vedd fel a kapcsolatot a Supporttal. Ennek csak a Supporton tudunk utánanézni.

6. MagdiK50

A magyar supporton több alkalommal is jeleztem a problémát, az ügy minden alkalommal megoldás nélkül lett lezárva.

7. |Tamás|

Kérlek hozz ticket számokat, utána nézek nagyon szívesen, hogy mi történt.

8. MagdiK50

[Ticket#2018110837003824]
    [Ticket#2018111237002844]
    [Ticket#2018111237003111]

9. |Tamás|

Megnéztem mind a három jegyet, amit hoztál. Mind a három azért került lezárásra, mert valahol van egy negyedik jegy korábbani időpontról, amire biztosan meg is kaptad a választ, csak nem olvastad el. Ezt a 3 jegyet pedig spamként kezeltük utána, mert az ügyintéző találkozott a korábbi jegyeddel (ami itt nincs felsorolva).
    1 ügyhöz 1 jegyet szabad csak nyitni, mert összekeverednek, elvesznek az információk.

Láttam, most nyitottál egy újabb jegyet amire egyelőre nem kaptál választ. Kérlek, figyeld az email fiókodat, legyél türelmes, az ügyedet a lehető leghamarabb kezelni fogjuk. Amennyiben olyan választ kapsz, amiben pedig kérdést találsz, akkor az email fiókod "válasz" gombját használd, és ne nyiss új ügyet.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. MagdiK50

Igazad van Tamás, megnéztem, és jeleztem a problémát korábban egy gmailos postafiókról is.
    [Ticket#2018110737008751]
    A választ megkaptam,és természetesen el is olvastam. A supportos levél most is megérkezett, nem a spam mappába, a link viszont azóta sem, sehová. Sem a postaládába, se a spam fiókba.

"Előfordulhatnak fennakadások a levelezőrendszerben, javasoljuk próbálkozz többször és ne felejtsd el ellenőrizni a fiókod spam mappáját, lehet, hogy oda érkeznek a tőlünk kapott levelek.
    Átmenetileg érdemes lehet kikapcsolni a spam szűrés funkciót.

Egyes ingyenes levelezőrendszereknél előfordulhat több órás késés is a levelek megérkezését illetően."

11. |Tamás|

Illetékes személy érkezésére várólistán van egyelőre az új jegyed. Ellenőrizni fogja, hogy fekete listán van-e, erről mindenképp fogsz még választ kapni.

Ez a jegy alapján amit most hoztál, akkor nem volt fekete listán, azonban tényleg előfordulhatnak csúszások a rendszerüzenetek kiküldésénél.
    Supportos levelet azért kapod meg, mert annak más a feladója mint a rendszerüzeneteknek.

MagdiK50 kedveli ezt.
  12. MagdiK50

Köszönöm szépen a választ!

13. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Egy igen fontos kérdést kellene tisztázni: az email cím vége gmail.com vagy csak simán mail.com ? Nem mindegy ugyanis. Ennyi különbség pontosan elegendő ahhoz, hogy ne kapd meg a várva várt levelet.

14. MagdiK50

mail.com
    És a supportos levelet, miszerint próbálkozzak jó sokszor, megint megkaptam, de sajnos, ez a sok próbálkozás az elmúlt bő 3 hétben sem vezetett eredményre.
    Én elfogadom azt a tényt is, ha megszűnt a jelszóváltoztatási lehetőségem, és ami van, annak kell maradnia, csak akkor ezt írja már le valaki, hogy ne erőlködjek feleslegesen.

15. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A supportos kollégák találni fognak megoldást a problémádra.

Természetesen a supporton, nem a fórumon!

Kérlek, ne hozd a fejleményeket ide, mert az ilyen ügyek csak a hivatalos levelező rendszerben intézhetők!
    Együttműködésedet köszönöm!

16. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Sziasztok! Az a kérdésem, ha megveszem az "árkádia" felhősort, a korábbról meglévőket ki tudom rá tenni?

17. mamarygen

Szia!

Igen, a régi olyan tárgyak ráhelyezhetők, amelyeknek már lejárt a különleges adománya.

18. almatorta

almatorta Junior szaki

Sziasztok! Most vettem észre be lehet lépni a teliholdasba még egy kis ideig? Sehol nem láttam kiírva, hogy megnyílik. Miről maradtam le köszi előre is az infót

19. edina242

edina242 Fórummogul

Sziasztok! Nálam is nyitva a teliholdas. Én learattam ami beért. Remélem nem gond. Ez hiba?

20. mamarygen

Sziasztok!

A kert bezárt. Véletlen malőr történt.

Legyetek szívesek frissítsetek, hogy nálatok is látható legyen a zárt területrész.

Nem érdemes ültetni, aratni, mert nem lesz a menüben a többlet.

edina242 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.