Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

2. -Aryka-

-Aryka- Aktív író

köszönöm a választ ,még nem találkoztam vele.

3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Betettem egy linket közben, olvasd el. :)

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

5. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Sziasztok, vettem a boszi 52 ID 17777046 ra házi kedvenc területet 300 farmpengőért. ,és nem találom . Meg a házi kedvenc területre ki lehet tenni a Kastély játszóteret,a Nagy gyárat, a Kacsa Kata koszorút ? Mert az eventeknél sok területet elvesz a növény ültetésénél.

6. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Köszönöm szépen a figyelmeteket.

Most kerültem csak géphez.

F5 próba lesz. A blokkoló lehet olyat is blokkol, amit meg nem kellene? A felugró ablak tiltására gondolsz? Nem tudom.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  7. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A Házi kedvenc futtatóban kiváltott terület mérete igen kicsi, ezért nehéz észrevenni a már felszabadított részeket.
    Alaposan meg kell figyelnünk, hogy merre is vannak.
    Jelenleg Nálad még az alap terület is üresen áll.
    A Házi kedvenc futtatóba olyan dekorokat tehetsz ki, melyek "tojás" kategóriába vannak sorolva.
    Itt tudsz bővebben tájékozódni erről a területről:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/házi-kedvenc-futtató.16929/

Az általad kérdezett dekorok közül a Kastély játszótér kitehető a futtatóba, de a Gyár csak akkor, ha elérte a Modern gyár 1. szint fejlesztést.
    A Kacsa Kata koszorúja egyáltalán nem tehető ki arra a területre.

Az alábbi linkekre kattintva megtalálod a dekorok ismertetőjét:
    Kastély játszótér:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Édes-otthon-top-3000-2018.17413/#post-938442
    A Gyár dekor:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/gyár-dekor-és-fejlesztései.16910/
    Kacsa Kata koszorúja:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kacsa-kata-koszorúja-adventi-hétvégék.17441/

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. AgnesAndrea

AgnesAndrea Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Az adventi kalendáriumban minden zoknit kinyitottam mégsem tudom megnyitni az ajándékdobozt a végén.
    Kérem segítségeteket.Köszönöm!

9. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A sorvégi doboz gond nélkül nyitható, amennyiben az azt megelőző 6 napi ajándékot kinyitottad.
    Kérlek nézd végig alaposan a sort, nincs-e véletlenül bezárt (kék plusz jelű) ajándék a sorban.
    Az alábbi képen (mely csak illusztráció) jól látható, hogy az át nem vett ajándék ugyan megjelenik, de mellette ott a jel!

Ha mindent végignéztél és találtál ilyen kék plusz jelecskét, akkor az azt jelenti, hogy kimaradt annak a zokninak a bontása, így csak FA ellenében tudod átvenni. Ezt követően viszont elérhetővé válik a sorvégi doboz is.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. chajagi

chajagi Járnitanuló

Szervusztok!
    Ritkán szoktam írni, kérdést is ha problémám akad! :) Szeretném megkérdezni, hogy annak idején végigcsináltam a Nagy gesztenyevadászat eventet, megvan minden kitehetőm, de nem engedi. Biztos vagyok benne, hogy végigcsináltam. Segítene valaki????

11. Patrik1020

Patrik1020 Utánpótlás-írogató

Szia! Először ki kell tenni valamelyik földrészre, X alkalommal learatni. Kitehetőnként változó, hogy hány alkalommal kell beszedni. Ha jól emlékszem, szupertápot, stb-t adnak. Csak ezek után engedi a játék a felhőre tenni.

12. memi08

memi08 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Azt szeretném kérni, hogy nézzétek már meg hova költöttem 21 farm aranyat...vajon mire kattinthattam rá véletlenül.
    Előre is köszi :)
    memi08 ID: 2499556

13. chajagi

chajagi Járnitanuló

Köszönöm a válaszod. :)

Patrik1020 kedveli ezt.
  14. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Munkatársam ellenőrizte.
    Égig érő paszuly - felhősorbővítés 3 vásároltad meg. Vásárlás ideje:2018-12-05 10:15:10

Ára: 21 FA
    Várakozási idő: 24:00 óra
    Kategória: Haladási sorok
    Jutalom:
    750 CSP
    A felhősor nem tematikus, tehát tetszőlegesen választott tárgyakat tehetünk rá, amelyek megfelelnek a méretbeli követelményeknek (4 db 1x1-es, 2 db 2x2-es tárgy).

15. memi08

memi08 Utánpótlás-írogató

Köszönöm!

16. muskátlii

muskátlii Utánpótlás-írogató

Most az előbb kipörgettem egy +1 termésbónuszt a termesztett növényeknél,de a farmon nem ez,hanem +1 fatermés jelenik meg.Rosszul értelmeztem valamit?Már örültem hogy gyorsabban haladok az eventnövény termesztésével!

17. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Én szívesen segítek (utánanézek), amennyiben megadod a szükséges információkat:

muskátlii kedveli ezt.
  18. muskátlii

muskátlii Utánpótlás-írogató

Kedves Csocsoovb!Köszönöm.
    Party pörgetésen pörgettem,6 órára volt érvényes ,este 11 előtt pár perccel.
    Köszönettel:muskátli64 ID:21871067

19. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

2018-12-06 22:57:09-kor pörgettél ki +1 bónuszt ami hatott mindenre. Azonban ez már lejárt, így sajnos nem tudunk mit kezdeni vele.

20. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Sziasztok! Kicsit feljebb olvastam, hogy a Kastély játszótér kitehető a futtatóba. (Wellwisher válaszolta), de nekem nem engedi, át van húzva. Akkor most kitehető vagy nem. Megnéznétek? Köszi ID 16483862

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.