Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves koko.54!

A Kollégám leellenőrizte, az Esőerdőbe tetted ki.

2. kolosland

kolosland Utánpótlás-írogató

Köszönöm, az volt a megoldás, amit leírtál.

3. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Nagyon szepen köszönöm a gyors valaszt,egy kicsit furcsan erzem magam,tovabbi szep estet.

4. drxxl123

drxxl123 Haladó

Nekem egy kérdésem lenne, a békák miért létrát gyártanak? Már régóta próbálok rájönni, de nem megy. :)

5. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves drxxl123!

Egy régi hiedelem szerint, ha a levelibékát berakjuk egy nagy befőttes üvegbe és beteszünk neki egy létrát, akkor nincs szükség meteorológusra, mert a kis kétéltű megjósolja a közelgő időjárást. A népi megfigyelés szerint a béka létra tetejére mászkálása, vagy éppen lesétálása elárulja, hogy esős, száraz meleg vagy hideg idő áll-e előttünk.

Bizonyára ezért kell neki a létra ;)

Szabi451 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. drxxl123

drxxl123 Haladó

Ezt eddig nem tudtam. Köszönöm szépen a választ.
    :D

PepperPotts kedveli ezt.
  7. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

A felhősort megszereztem a karácsonyi eventből.A kitehetők a pajtában vannak,viszont amikor rákattintok azt írja ki: sajnos már nincsenek a pajtában.Kiléptem,takarítottam a gépet.Most sem adja be.Mit csináljak még? Köszi a választ.

8. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves magdi06!

Nagyon fontos lenne tudni, hogy pontosan melyik felhősor írja ezt (mivel konkrétan 4 db felhősor bukkant most elő, egyet az eventtel kell teljesíteni, 3 ajándékba jár) és pontosan melyik dekornál. Egyébként ez az üzenet jellemzően akkor fordul elő, ha nem a menüdben van az adott dekor, hanem valamelyik területre kihelyezve. A felhőre csak menüből tudja beilleszteni, nem keresi meg, hogy hol van kihelyezve.

magdi06 kedveli ezt.
  9. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

nagyon köszönöm!

10. magdi06

A ma induló 15 feladatosból teljesítettem a feladatokat.Megkaptam a karácsony este felhőt,és a kitehetőket is a feladatoknál.Nem tehettem ki, mert még most kaptam meg őket.Megnéztem az eszköztárban és ott vannak a kitehetők.Ezért kérdeztem,A többi felhősorral majd később foglalkozom, mert az hiányos, azokat a kitehetőket biztos kiraktam .Meglesznek azok biztosan.

11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Elkerülhette a figyelmedet, hogy az eventben megszerezhető tárgyakat, dekorokat előbb üres területre kell kihelyezni, majd ha az adományukat begyűjtöttük, akkor célszerű törölni, majd a felhőre helyezni.

Az alábbi 3+1 dekor mind rendelkezik különleges tulajdonsággal. Ameddig különleges tulajdonsággal rendelkezik NEM rakható fel a felhőre. Mindenképp ki kell helyezni a dekort üres területre, majd törlést követően elveszíti a különleges tulajdonságát.
    Ilyen típusú dekorok működéséről >> ITT<< tudtok olvasni

Finom karácsonyi vacsora

Meghitt szoba

Ünnepi dekorációk

Télapó ajándéka (event felületén az egyik ajándék adja)

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/karácsonyeste-2018.17515/#post-948602

magdi06 kedveli ezt.
  12. magdi06

Köszönöm szépen,ez tényleg elkerülte a figyelmemet.Elnézést.Rájöhettem volna,mostanában volt már ilyen.

13. Csiziee

Csiziee Törekvő

Sziasztok! lehet nem jó helyre írom, de nem volt más ötletem! Tudnátok segíteni, hogy a farmomon merre vannak az alábbi dekorok: Tüskék és virágok, Liccs-Loccs, Patkódobálás, Madárfürdő!

Köszönöm a segítséget! ID:16474967

14. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Tüskék és virágok: Farmcsillag felhősoron
    Liccs-loccs: Cirkuszgrimbusz felhősor
    Patkódobálás: Teljes sebességgel előre! felhősor
    Madárfürdő: Teljes sebességgel előre! felhősor

Ilyen esetben kérjük, hogy a felhősoraidat is nézd végig! Úgy tűnik, hogy nem fordítottál időt a keresésre. :(

rozo52 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  15. Csiziee

Csiziee Törekvő

Köszönöm szépen! végignéztem, csak nagyon sok van, átsiklottam biztos felette! Jó lenne valami keresőmotor a játékon belül az ilyen esetekre! Van vagy 1000 db dekor! Egyébként második átnézésre 3 meglett a felhőkön, a Liccs-loccs-t így sem találtam! Köszi még egyszer!

Szia!

16. BackOffice

Szia!
    Többször javasoltunk már ilyet a központnak, reméljük, hogy egyszer erre a fejlesztésre is sor kerül. Nem csak emiatt a "felhős-ügy" miatt.
    Örömteli, nyugodt és hatékony készülődést és szép ünnepet kívánok Neked!

rozo52 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  17. szuszi.2010

szuszi.2010 Utánpótlás-írogató

Szeretnék segitséget kérni mert sehol nem találom a dupla szerencse kitehetőt, már mindenhol kerestem 473 napja beléptem rackóhoz azért gondolom, hogy lenni kellene valahol.
    szuszi.2010 ID:24321042

18. BackOffice

Szia!
    Kergéd jobb szélén, majdnem alul.

19. szuszi.2010

szuszi.2010 Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm a segitséget

BackOffice kedveli ezt.
  20. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Sziasztok!A Jack ajándékát még fel lehet használni ennél az eventnél? Komoly gondok miatt nem tudok eleget gépnél lenni most sokat segítene! Köszönöm ha valaki válaszol! Kellemes ünnepi készülődést minden játákostársnak,modiknak, a Farmerama összes munkatársának! (Nálam ez most elmarad 60 év óta először!)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.