Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Segitseget szeretnek kerni,keresem a Teknöskura kitevöt,mar vegig neztem mindent 3-4szer,nem ertem hova tudtam tenni.Elöre is köszönöm ha valaki tud segiteni.koko.54 ID:17504525

2. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves koko.54!

A Kollégám leellenőrizte, az Esőerdőbe tetted ki.

3. kolosland

kolosland Utánpótlás-írogató

Köszönöm, az volt a megoldás, amit leírtál.

4. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Nagyon szepen köszönöm a gyors valaszt,egy kicsit furcsan erzem magam,tovabbi szep estet.

5. drxxl123

drxxl123 Haladó

Nekem egy kérdésem lenne, a békák miért létrát gyártanak? Már régóta próbálok rájönni, de nem megy. :)

6. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves drxxl123!

Egy régi hiedelem szerint, ha a levelibékát berakjuk egy nagy befőttes üvegbe és beteszünk neki egy létrát, akkor nincs szükség meteorológusra, mert a kis kétéltű megjósolja a közelgő időjárást. A népi megfigyelés szerint a béka létra tetejére mászkálása, vagy éppen lesétálása elárulja, hogy esős, száraz meleg vagy hideg idő áll-e előttünk.

Bizonyára ezért kell neki a létra ;)

Szabi451 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. drxxl123

drxxl123 Haladó

Ezt eddig nem tudtam. Köszönöm szépen a választ.
    :D

PepperPotts kedveli ezt.
  8. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

A felhősort megszereztem a karácsonyi eventből.A kitehetők a pajtában vannak,viszont amikor rákattintok azt írja ki: sajnos már nincsenek a pajtában.Kiléptem,takarítottam a gépet.Most sem adja be.Mit csináljak még? Köszi a választ.

9. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves magdi06!

Nagyon fontos lenne tudni, hogy pontosan melyik felhősor írja ezt (mivel konkrétan 4 db felhősor bukkant most elő, egyet az eventtel kell teljesíteni, 3 ajándékba jár) és pontosan melyik dekornál. Egyébként ez az üzenet jellemzően akkor fordul elő, ha nem a menüdben van az adott dekor, hanem valamelyik területre kihelyezve. A felhőre csak menüből tudja beilleszteni, nem keresi meg, hogy hol van kihelyezve.

magdi06 kedveli ezt.
  10. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

nagyon köszönöm!

11. magdi06

A ma induló 15 feladatosból teljesítettem a feladatokat.Megkaptam a karácsony este felhőt,és a kitehetőket is a feladatoknál.Nem tehettem ki, mert még most kaptam meg őket.Megnéztem az eszköztárban és ott vannak a kitehetők.Ezért kérdeztem,A többi felhősorral majd később foglalkozom, mert az hiányos, azokat a kitehetőket biztos kiraktam .Meglesznek azok biztosan.

12. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Elkerülhette a figyelmedet, hogy az eventben megszerezhető tárgyakat, dekorokat előbb üres területre kell kihelyezni, majd ha az adományukat begyűjtöttük, akkor célszerű törölni, majd a felhőre helyezni.

Az alábbi 3+1 dekor mind rendelkezik különleges tulajdonsággal. Ameddig különleges tulajdonsággal rendelkezik NEM rakható fel a felhőre. Mindenképp ki kell helyezni a dekort üres területre, majd törlést követően elveszíti a különleges tulajdonságát.
    Ilyen típusú dekorok működéséről >> ITT<< tudtok olvasni

Finom karácsonyi vacsora

Meghitt szoba

Ünnepi dekorációk

Télapó ajándéka (event felületén az egyik ajándék adja)

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/karácsonyeste-2018.17515/#post-948602

magdi06 kedveli ezt.
  13. magdi06

Köszönöm szépen,ez tényleg elkerülte a figyelmemet.Elnézést.Rájöhettem volna,mostanában volt már ilyen.

14. Csiziee

Csiziee Törzsjátékos

Sziasztok! lehet nem jó helyre írom, de nem volt más ötletem! Tudnátok segíteni, hogy a farmomon merre vannak az alábbi dekorok: Tüskék és virágok, Liccs-Loccs, Patkódobálás, Madárfürdő!

Köszönöm a segítséget! ID:16474967

15. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Tüskék és virágok: Farmcsillag felhősoron
    Liccs-loccs: Cirkuszgrimbusz felhősor
    Patkódobálás: Teljes sebességgel előre! felhősor
    Madárfürdő: Teljes sebességgel előre! felhősor

Ilyen esetben kérjük, hogy a felhősoraidat is nézd végig! Úgy tűnik, hogy nem fordítottál időt a keresésre. :(

rozo52 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. Csiziee

Csiziee Törzsjátékos

Köszönöm szépen! végignéztem, csak nagyon sok van, átsiklottam biztos felette! Jó lenne valami keresőmotor a játékon belül az ilyen esetekre! Van vagy 1000 db dekor! Egyébként második átnézésre 3 meglett a felhőkön, a Liccs-loccs-t így sem találtam! Köszi még egyszer!

Szia!

17. BackOffice

Szia!
    Többször javasoltunk már ilyet a központnak, reméljük, hogy egyszer erre a fejlesztésre is sor kerül. Nem csak emiatt a "felhős-ügy" miatt.
    Örömteli, nyugodt és hatékony készülődést és szép ünnepet kívánok Neked!

rozo52 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  18. szuszi.2010

szuszi.2010 Utánpótlás-írogató

Szeretnék segitséget kérni mert sehol nem találom a dupla szerencse kitehetőt, már mindenhol kerestem 473 napja beléptem rackóhoz azért gondolom, hogy lenni kellene valahol.
    szuszi.2010 ID:24321042

19. BackOffice

Szia!
    Kergéd jobb szélén, majdnem alul.

20. szuszi.2010

szuszi.2010 Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm a segitséget

BackOffice kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.