Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Nem, még nem piacképes. Csak a titokfa akció végeztével teszik be, ez pedig több napot is igénybe vehet majd.

A kérdőív nem jelenik meg minden alkalommal. Egy sikeres kitöltés után a hivatalos szerint egy hónap múlva jelenhet meg ismét. Ám ez sem garantált minden esetben.

2. Micukó-gazda

Micukó-gazda Utánpótlás-írogató

Ezt értem,de nekem egyik farmomon sem jelent még meg egyszer sem! :(

3. -East17-

Erre sajnos nem tudok receptet adni. A kérdőív felbukkanása sem mindenhol garantálható. Van akinél már megjelent többször is, más farmokon még nem.

4. Lordné-Angel

Lordné-Angel Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Lett valakinek kökény a titokfából? Nekem 28 fából egysem lett :( Most elszomorodtam :(

5. -East17-

6. RaczAndras

RaczAndras Fórum-zöldfülű

Szeretném meg kérdezni hogy miért nincs mozi sosem bocs a kérdésért de ha nincs vegyétek ki belöle! ÜDV András

7. -East17-

Szia!

A moziban nincs állandó vetítés. A filmeket a szponzorok adják, amikor nem kapunk tőlük reklámokat, nincs mit néznünk.

A kérdés bármelyik segítségkérő topikban feltehető, nem kell külön témát nyitnod.

8. RaczAndras

RaczAndras Fórum-zöldfülű

Szeretném tudni miért nincs mozi már nagyon régen vagy ha nem lehet miért nem veszitek ki belőle:

9. -East17-

10. fl123

fl123 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a lehetőséget, hogy a kerge kertemet kicsit kiüríthettem az üres felhősor segítségével. :)

11. milanzs

milanzs Fórumelemző

Szia!
    Sok titokfát vettem és úgy emlékszem, az egyikből kifejlődött egy japán naspolya. Viszont nem találom sehol. Van lehetőség rá, hogy megtudjam, hol van vagy mi lett vele? Köszönöm!

12. -East17-

Szia!

Pontos ID szám megadása esetén lehet ellenőrizni.

13. milanzs

milanzs Fórumelemző

ID: 2441609
    köszi!

14. -East17-

A fa a fő farmterületeden van, ott nézz körül.

15. milanzs

milanzs Fórumelemző

Megtaláltam, köszönöm szépen. Csak takarásban van. Rendet kell raknom!!! Még egyszer köszi!!!

16. magci76

magci76 Fórum-zöldfülű

Szia a piacon miért nem lehet kőkényt venni?

17. -East17-

Szia!

Mert a frissen bevezetett titokfák termése az akció alatt sosem piacképes, csak a csemete napok végeztével kerül játékba, ám ez több napot is igénybe vehet.

bakrisztina21 kedveli ezt.
  18. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Kedves East! Már megint zaklatlak.Kiváltottam a sóskafát. A piacon van termés, de fát sehol nem tudom megvenni. A GAZDABOLTBAN IS NÉZTEM, DE NINCS. Hol kapható.?

19. -East17-

Szia!

A szigetről kell bemenned a gazdaboltba a piros kosáron keresztül. Úgy találod meg. Előtte egy ki és belépés ajánlott.

20. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Nagyon köszi! BUÉK !!! ;):D:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.