Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Szíriusz

Szíriusz Törekvő

Sziasztok!
    Úgy emlékszem 100% terménybónuszt nyertem 24 órára a kerekkeréken 18-19:00 óra körül, de a "+ 1 hozam a termesztett növényre" 6 órára lett aktív nálam. Sajnos sokat pörgettem és nem tudom visszanézni. Megkérhetlek, hogy visszanéznétek? Köszönöm!
    ID: 55382389

2. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A keréken vannak 3. 6. 12. 24. órás bónuszok is.
    A bónuszrekeszek felső sorában látható az összes aktív bónusz.
    Az ellenőrzéshez, farmnevedre és ID számodra van szükségünk.

Szíriusz kedveli ezt.
  3. Szíriusz

Szíriusz Törekvő

Úgy látszik későn pótoltam ID: Keusz 55382389

4. Kékmadár1

Munkatársam ellenőrizte.
    A farmodon készült kép alapján egy 6 órás +1 termésbónuszt pörgettél ki. Az ellenőrzés alapján Ma 19:46:04 órakor.
    Sajnos nem 100% bónusz volt.

upload_2018-12-27_21-27-38.png

5. Szíriusz

Szíriusz Törekvő

Köszönöm.

6. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!
    Az enciklopédiában , az üvegháznál kerestem a nővényekhez tartozó bónuszokat amit ki lehet nemesíteni, de nem találom tételesen. Ha ráállok az egérrel nem mutatja meg. Szeretném a táblázatot, ha van ilyen.
    Előre is köszönöm!

7. Kékmadár1

Szia!
    Külön táblázat erről nincs. Az üvegházban az adott növényeknél látod.

De van egy lista a különböző bónuszokról.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/növénynemesítési-tapasztalatok.12057/#post-169370

hagymácska44 kedveli ezt.
  8. hagymácska44

9. Kékmadár1

Ha ráhúzod a bónuszra az egérkurzort, felugró ablakban látható az adott bónusz.

10. hagymácska44

Sajnos ha ráhúzom a meg nem lévő bónuszokra, akkor nem mutatja, már minden szögből próbáltam, de köszi az útmutatást!

11. Kékmadár1

Ha van üres rekeszed ott próbáld, mintha be akarnád tenni a bónuszt. Akkor kiírja pontosan mi az.

12. hagymácska44

Ó, köszönöm és tényleg, a halvány meg nem lévő bónuszoknál működik!
    Jó éjt!

Kékmadár1 kedveli ezt.
  13. tistvan

tistvan Járnitanuló

Sziasztok van egy olyan problémám , hogy végigcsináltam a karácsony este eventet megvan minden de nem tudom kitenni a elhőre

14. stefano0606

stefano0606 Aktív író

Jó reggelt / sziasztok :) Szoktak lenni ezek az "egyéni " akciók ami 24 órára szól Pl FA Munkásokkal vagy más jó kis xy % akció . Ez mikor aktiválodik ? Tudtommal az első belépéskor mikor bemegyek a farmra nem ?

15. stefano0606

stefano0606 Aktív író

Szia :) Ki kell rakni őket először is valamelyik területre , 4 x learatni a 3 kütyüt aztán mehet a felhőre ;)

16. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

17. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Nem feltétlen első belépéskor, lehet reggel belépsz semmi, délután mikor belépsz akkor pedig ott az ajánlat.
    Azonban ezt a rendszer adja, így nem tudjuk megmondani, hogy mikor fogsz kapni egyedi ajánlatot.

18. stefano0606

stefano0606 Aktív író

Nem értjük egymást ;) az nem számit hogy mikor adja lényegtelen . Hanem amikor belépek attól aktiválodik a 24 óra ez a kérdésem , ha 17 órakor lépek be akkor másnap 17 óra , ha 13 órakor akkor másnap 13 óra igaz ? ;)

19. mse54

mse54 Fórum-zöldfülű

Szép napot mindenkinek !
    Segítséget kérnék : A Karácsonyeste 2018 felhősorra nem tudom kitenni az elemeket, pedig a raktárban ott vannak.
    gazda név : mse54 ID:10660530
    Köszi , ha tudtok segíteni

20. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Kollégám távollétében engedd meg, hogy én válaszoljak.
    A rendszer a belépésed pillanatában adja be az ajánlatot, így értelemszerűen abban a pillanatban indul a visszaszámlálás is.
    Tehát, ha Te 17 órakor lépsz be és egy 24 órás ajánlat érkezett, akkor másnap 16:59-ig él az ajánlatod.
    Egyébként az ajánlatból hátralévő idő a hírek felületen pontosan látszik, hisz egy nagy zsebóra billeg a képernyő jobb oldalán, valamint az eventórán, az ajánlatra állítva az egeret, kiírja a hátralévő időt.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.