Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. stefano0606

stefano0606 Aktív író

Köszönöm erre voltam kiváncsi ;) És itt merül fel a problémám . Akkor miért volt az mikor reggel 5 kor beléptem 21 óra 50 perc 22 mp mutatót az óra ???? Ez akkor hogy is van :eek: Ha értelem szerűen akkor kellene induljon mikor belépek igaz ?? Senki ne lépet be.. [​IMG]

2. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Ezzel a problémával a játék supportját keresd fel kérlek, mert mi itt a fórumon nem tudunk Neked érdemi válasszal szolgálni.

A supportot a farmodon keresztül éred el.

Belépést követően az általános témát választva írd le, hogy mi a gondod.
    Kollégáim segíteni fognak a problémád megoldásában.

A supportról az alábbi linket megnyitva tudsz tájékozódni:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

3. Wellwisher

Szia!

A megszerzett dekorok mindegyike különleges tulajdonsággal bír, így először földterületre kell kihelyezni és aratni őket.
    Az ismertető erre vonatkozó részét hoztam Neked:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/karácsonyeste-2018.17515/#post-948608

4. stefano0606

stefano0606 Aktív író

Köszönöm :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.12.18
  5. Wellwisher

Szia!

A supportal folytatott levelezés és annak eredménye nem hozható a fórumra.
    Kérlek, hogy tartsd ezt tiszteletben.

stefano0606 kedveli ezt.
  6. stefano0606

stefano0606 Aktív író

Na ez sem jó .......... Hmmm Boldog Új Évet !!!!

Wellwisher kedveli ezt.
  7. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    A kollégáimmal próbálunk segíteni neked az érdekes kérdés felvetésedben.
    Azt fontos tudnod, hogy az egyedi ajánlatokról nincsen hivatalos információnk. Ezt valamiféle algoritmus a te vásárlási szokásaidból generálja számodra.
    Pár dolgot meg tudunk nézni:
    - mikor indult az akció nálad
    - mikor léptél be (lépett be hozzád valaki)
    - mit tartalmaz az a csomag, amit neked "feldobott" a gép.

Eddigi tapasztalataink szerint az akció akkor indul, amikor a játékos belép a farmjára. Hangsúlyozom, ezek tapasztalatok. Nincs erről hivatalos "papírunk". Amikor a kollégám válaszolt neked, ezt az információt osztotta meg veled.

Azt el tudom mondani megnyugtatásodra, hogy senki nem lépett be a farmodra két órával azelőtt, ahogy ezt te megtetted. Amennyiben ez a félelmed, erre egyértelműen ki tudjuk jelenteni, nem járt idegen a farmodon.

Arra azonban nem tudunk választ adni, hogy miért indult korábban az akció nálad.
    Mivel ilyennel eddig még nem találkoztunk, majd én is jobban oda fogok figyelni a saját akcióimnál, hogy vajon nálam előfordul-e ilyen. Mert ha igen, akkor az ellentmond az eddigi tapasztalatainknak.
    Egy szó, mint 100: korrekt, legjobb tudásunk szerinti tájékoztatást kaptál a fórumon és a suppon is erről.

Bízom benne, hogy ez a problémafelvetés csupán egy érdekes megfigyelésed megosztása volt, és az a bizonyos 2 óra nem jelent számodra semmilyen anyagi hátrányt.

stefano0606 kedveli ezt.
  8. gerendaimarika

gerendaimarika Aktív író

Kérem a segítséget, hogy a felhősorról hogy tudok egy elemet törölni? Köszönöm a fáradozást Boldog Újévet kívánok!

9. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Felhősorról akkor lehet törölni ha nem aktív éppen. (nincs rajta lakat)
    Csak rá kell kattintani a törölni kívánt tárgyra és a kalapács ikonra.
    A paszuly ismertetőjét a zöld feliratra kattintva olvashatod:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-égig-érő-paszuly.592/

10. stefano0606

stefano0606 Aktív író

Szia :) Köszönöm ;) Nem ért anyagi hátrány csak furcsállottam hogy mi van , ilyennel nem találkoztam még pedig kaptam pár ajánlatot már . Megijedtem hogy valaki meg akar lopni :D és beléptek tudtom nélkül :oops: Eredményekben Gazdag Békés Új Esztendőt kívánok minden moderátorunknak ;)

BackOffice kedveli ezt.
  11. Biababa1934

Biababa1934 Utánpótlás-írogató

jó estét,
    új bankkártyám van, töröltem a régi adatait, de most nem tudok hitelkártyára vásárolni, nem ajánlja fel csak minden egyéb módot.
    Fizetés banki fizetés segítségével.
    Fizetés paysafecard segítségével.
    Fizetés Bigpoint GC segítségével.
    így nem akarok venni semmit, csak kártyás fizetéssel. az hova tünt ?
    Gazda: Biababa1934ID: 31579882

12. Wellwisher

Szia!

Egy ki és belépéssel frissítetted a játékot?
    Amennyiben továbbra is fennáll a probléma, akkor a játék supportjának kell írnod.
    A supportot a farmodon keresztül éred el.

Belépést követően az általános témát választva írd le, hogy mi a gondod.
    Kollégáim segíteni fognak a problémád megoldásában.

A supportról az alábbi linket megnyitva tudsz tájékozódni:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

13. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Valami gond van a 0 percezésemmel,már a sírás környékez, de nem jövök rá,hogy mi.Úgy gondolom mindent úgy csinálok mint eddig.Nem most kezdtem, de még ilyen nem történt. Kedves modi.Légy szives nézz már rá és segíts,Köszönöm előre is.
    magdi06 ID: 10570559

14. Szöglet

Szöglet Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Egy picikét érdekesebb kérdést fogok feltenni.
    44-es szintű vagyok, és eléggé hely hiányom van. A tölgyfánál mindent feloldottam már,hogy plusz területeket kaphassak,szóval az már készen van. Mivel eléggé sok szint van ebben a játékban,egyre több új fa és ól lesz aktiválható ugyebár. Nos én már így is majdnem fullon vagyok ólakkal, mivel nem mindegyikből elég 1,és fából sem,és még vár rám legalább 200 szint. Szóval ez a jövőben,hogy lesz megoldható,hogy eleget termeljek növényekből,de egyaránt állatokból,és gyümölcsökből is.Mivel minden gondolom nem fog kiférni :)

15. Biababa1934

eddig ezzel nem volt gond, simán át lehetett írni a bankkártya adatokat, volt Fiókom, most törlés gomb van és semmi lehetőség módosításra. Így nem tudunk venni Party pörgetést :(

16. Wellwisher

Sajnos nekünk nincs lehetőségünk rá, hogy a banki felületedet megvizsgáljuk.
    Ezért kértem az előző válaszomban és kérem is, hogy vedd fel a kapcsolatot a supporttal.

17. Wellwisher

Szia!

Amint meg tudja nézni arra jogosult kolléga hozom a választ.
    Addig is: A gesztenyés felhőt beüzemelted? Karácsonyi süti és Fehér ártatlanság a rekeszben?
    Komforttalaj van kitéve?
    Az üvegházban a nemesített növények rekeszben bent van az a növény, amivel nullázni szeretnél?
    Milyen növénnyel szeretnél nulla percezni?

rozo52 kedveli ezt.
  18. Wellwisher

Közben megérkezett kollégámtól a válasz.
    A gesztenyés felhődet nem aktiváltad.
    Ezt aktiváld és már sikerülni is fog a nullázás.

-ágianyu33- és magdi06 kedveli ezt.
  19. Biababa1934

ok, megtettem csak ez nem a banki felület, hanem egy hiba a megrendelési felületen. Személyes fiók, stb

20. Wellwisher

De, ez a játékhoz tartozó banki felület. Itt olyan személyes adatok vannak tárolva, melyekhez csak nagyon szigorú feltételek mellett lehet hozzáférni.
    Emiatt nekünk erre nincs is jogosultságunk.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.