Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Köszönöm szépen.

2. hurjapali

hurjapali Utánpótlás-írogató

Sziasztok egy olyan kérdésem lenne a farmpengős vásárlásnál van egy titokzatos láda az mit tud mert nem találtam róla leírást.

3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Ez egy régi játékelem, ami ismét megszerezhető. Októberi gyümölcspiac eventkor került a farmáruda kínálatába:

A különleges kategória csoportban egy régi tárgy is szerepel.
    Ez a titokzatos láda, előző neve a játékban: titokzatos meglepetés volt.
    2014. júniusában találkozhattunk legelőször ezzel a meglepetéssel.
    Ha a tulajdonunkba kerül, 5 óra múlva fedi fel a tartalmát.
    Mi érkezhet belőle?
    Egy dekor tárgy az alábbi felsorolásból!
    Vagy balerina játékóra vagy egyszarvú játékóra vagy körhinta játékóra vagy borkimérés vagy Rudolfó vagy a nublonok visszatérése vagy papírszív vagy balettos tyúk vagy szerencsemalac vagy királyi őrség dekor.
    https://board-hu.farmerama.com/inde...armáruda-kínálata-frissül-2018-október.17228/

A megjelenésekor készült ismertető:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/titokzatos-meglepetés.10724/#post-35779

défg11 kedveli ezt.
  4. FarmerAndie

FarmerAndie Fórumprofi

Sziasztok!
    Tegnap este kaptam egy napi ajándékot egy olyan gazdától, aki nem a szomszédom és privát üzenetet sem váltottunk, sőt, emlékezetem szerint még itt, a fórumban sem találkoztunk. Arra gyanakszom, hogy nem nekem szánta, csak valahogy eltévedt a küldeménye. Próbáltam viszonozni, de természetesen nem tudom, mert sem a szomszédi, sem a barátlistámon nem szerepel, más módot pedig nem ismerek napi ajándék küldésére.
    Mi ilyenkor a teendő? Léteznek "eltévedt" küldemények?

5. Kékmadár1

Szia!
    Eltévedni nem tud az ajándék. De a küldő gazda véletlenül mellé kattinthat a listán, amikor küldi.
    H a viszonozni szeretnéd írj egy levelet és vedd fel a barátlistádra. Utána már tudsz küldeni te is ajándékot neki.

FarmerAndie kedveli ezt.
  6. FarmerAndie

FarmerAndie Fórumprofi

Szia, Kékmadár!

Azért nem értem, mert nem tudott félrekattintani, hiszen ahogy ő nem szerepel nálam semmilyen listán, úgy én sem szerepelhetek nála. Mégis megérkezett a napi ajándék.
    Persze, írok neki, hogy mi történt és viszonzom az ajándékát, csak nem értem a jelenséget. :) Valami bug lehet?

7. Kékmadár1

Biztosan volt levél korábban ha tudott küldeni. De ha csak a listára való felvétel volt a célja a gazdának lehet nem volt érdemi tartalma a levélnek. Lehet csak egy betű volt benne. Simán törölhetted, feledésbe merült vagy már régi volt és magától törlődött a levelezésből.

8. FarmerAndie

FarmerAndie Fórumprofi

Biztosan nem küldött nekem levelet, teljesen ismeretlen a név. Törölni meg csak azokat a leveleket töröltem eddig, amikben szintlépéses gratulációk jöttek-mentek, minden más megvan. Üres levelet pedig nem kaptam, amióta játszom. Teljesen kizárt a lehetősége, hogy tőle ajándékot kaphassak, hacsak nem valami bug van a dologban. Miért is venne fel a listájára egy vadidegen, akivel egyetlen szót sem váltottam eddig? Teljesen illogikus.
    Mindenesetre most jeleztem, hogy ilyen történt, ha esetleg mégis valami bug, akkor legalább tudtok róla, hogy van ilyen. :)

Kékmadár1 kedveli ezt.
  9. .ágicska

.ágicska Utánpótlás-írogató

Szia! Azt szeretném megkérdezni, hogy Rackó ajándékait mikor kaptuk amit most a felhőre lehetne tenni. Mivel áprilistól augusztusig beteg voltam így nem tudtam játszani és mivel nem találom őket nem akarok feleslegesen keresgélni. Köszönöm előre is válaszodat.
    Szia Ági

10. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Ezek Rackó 21. napi belépési ajándékai voltak havonta, 2018. januártól - decemberig.
    Ha van megszakadás a belépési sorozatodban január óta, bizony előfordulhat, hogy nem vetted át valamelyiket.
    Rackó ajándék dekorjai >> ITT <<

Mivel a tavalyi Rackó-dekorokat is meg lehetett kapni a Farmárudában utólag, van rá esély, hogy vagy így, vagy más módon ezeket a dekorokat is meg tudod majd szerezni.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  11. .ágicska

.ágicska Utánpótlás-írogató

Köszönöm a válaszodat, sokat segítettél.

Othep kedveli ezt.
  12. tistvan

tistvan Járnitanuló

Köszönöm a segítséget

13. Biababa1934

Biababa1934 Utánpótlás-írogató

Felvettem a kapcsolatot a supporttal, elindult egy levelezés, de 12:51 óta semmi válasz. Azért nem értem, mert én vásárolni szeretnék, és csak a kártya adataimat kellene megváltoztatni, ez nem fontos a fenntartónak?? letöröltem -újratelepítettem a a Flast, kitakarítottam a gépet, de nem ajánl fel fizetési mód választásokat, csak mert töröltem a régi adatokat a lejárt kártyával. Bukom a FA, szupertáp, party pörgetés vásárlásokat. és több farmról beszélek. Legalább annyi, hogy dolgozunk rajta...de semmi.

14. Othep

Szia.

Melyik supporttal levelezel: A játék supportjával, vagy a Payment supporttal?

15. Biababa1934

Biababa1934 Utánpótlás-írogató

A kék felkiáltójelessel, amit itt javasoltatok, Zoltánnal a másik űrlap kitöltése felesleges volt, mert nem fizettem, és ott nem lehet olyan választ adni, ami a problémámra utalna

16. Othep

Kérlek, nézz körül az e-mail-fiókodban nagyon alaposan.
    A support megválaszolta az összes hozzá beérkezett levelet.

17. rózsa4805

rózsa4805 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! szerdán írtam a szupportba levelet és még nem kaptam választ ez lehetséges ? ID 40925578 .

18. Othep

Szia.

Ha a játék supportjával levelezel, akkor biztosan kaptál már választ.
    Megválaszolták az összes hozzájuk beérkezett levelet, nincs feldolgozandó kommunikációjuk.
    Kérlek, nagyon alaposan vizsgáld át az e-mail fiókodat, Spam mappát is.
    Ha a Payment supportnak írtál, akkor pedig várj a válaszra türelmesen, kérlek.
    Több időbe telhet, míg megérkezik a válasz.
    Bonyolultabbak az ügyeik, Karácsony is volt.

19. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Szia,
    bár nem vagyok Modi, lenne 1-2 ötletem:
    - anno valamit cseréltelek/ajándékoztatok, cserenapon.
    - esetleg kis gazda korodban küldött neked felröpit ajándékba
    - nemrég írták, hogy a Posta kapacitását korlátozzák X db levélre (nem tudom, mennyi), tehát lehet, hogy a legrégebbiek ekkor törlődtek, és ez nem tűnt fel, mivel csak a fölső 10-et látod és az össz db-szám sem jelenik meg sehol
    - bár a neved elég egyedi, véletlenül is felkerülhettél hozzá, elírás miatt
    - csibe korotokban csibeszomszédok voltatok legalább egy rövid ideig és így maradtál meg a listáján
    Bár elvileg a fenitek mindegyike esetén a Te listádon is rajta kéne legyen, de láttunk már érdekes dolgokat.

Amit meg én akartam kérdezni, azt elfelejtettem :( Na, majd reggel.

FarmerAndie kedveli ezt.
  20. gyemant1

gyemant1 Aktív író

Sziasztok. Kellemes Ünnepeket kivánok. Szeretném megkérdezni, hogy tudtok-e arról, hogy az XP- programmal meddig lehet belépni? Nekem ma komoly belépési gondom volt, egész estig nem birtam belépni. Most egy másik gépről irok, amelyiken már a Windows 10 van telepitve.
    Bocsánat a h.irási hibákért, de nem ismerem jól a gépet...
    Amennyiben mégis megnéznétek: a farmnevem: gyemant1 ID:589785
    Köszönöm, és üdvözlök Mindenkit.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.