Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. FarmerAndie

FarmerAndie Fórumprofi

Szia, nolina! :)

Legközelebb a saját kérdéseddel kezdd, bár tény és való, a rejtélyek mindig izgalmasak. :D Köszi szépen a segítő szándékot! :)

Teljesen ismeretlen a név, biztosan sem levelet, sem semmilyen ajándékot nem váltottunk, cseréltünk. Szomszédok sem voltunk, csibeszomszédok sem. Csak 2 hónapja játszom, annyi emberrel nem kerültem kapcsolatba még, hogy kimenjen a fejemből valaki neve, ami ráadásul nem is hétköznapi név.
    Egy játékostársunktól viszont kaptam olyan tippet, hogy talán jelölt az illető valamikor szomszédnak, de visszavonta a jelölést, viszont így rákerülhettem a listájára. A jelölést pedig azért nem vehettem észre, mert akkor éppen nem voltam a játékban. Ez elvileg lehetséges módja annak, hogy teljesen ismeretlen nemszomszéd, nembaráttól kapjon az ember napi ajándékot. Talán mellékattintott a listáján, így került hozzám egy másnak szánt ajándék. :)

2. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ezt a tippet gyorsan le tudod ellenőrizni.
    Kiválasztasz egy farmot akivel korábban semmilyen kapcsolatban nem voltál még, és bejelölöd szomszédnak. Törlöd a jelölést, majd ellenőrzöd a barátlistádat, felkerült-e rá az illető.

FarmerAndie kedveli ezt.
  3. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

Szia! Az lenne a kérdésem, hogy mikor és hogyan lehetett megszerezni a "Gyógynövények rejtélye felhősor 2."-t. Köszönöm ha megírod.

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

5. FarmerAndie

FarmerAndie Fórumprofi

Szia, Csocso! :)
    Megtörtént és működik. Az egyik szomszédom, akinek több farmja is van, ilyen módszerrel küldött nekem ma reggel pár ajándékot a többi farmjáról, amik nem a szomszédaim. Most léptem be, már itt vártak az ajándékok. A szomszédjelölést viszont, miután azonnal visszavonta, nem jelezte a játék. (A frász jött rám belépéskor, amikor potyogtak vadidegenektől a cuccok, azt hittem, el van a farmom átkozva. Már készültem iderohanni, de szerencsére előbb felbontottam a kedves szomszédasszonytól kapott levelet. :D )
    Szinte 100 % már, hogy így került hozzám tegnap az az ajándék. :)

Utoljára szerkesztett: 30.12.18
  6. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

7. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves gyemant1!

Köszönjük, hogy a kérdéseddel megtiszteltél minket, de sajnos ebben nem mi vagyunk a kompetensek. Nem tudjuk megmondani, hogy XP operációs rendszer alól meddig tudsz belépni a játékba. Fontos tisztázni, hogy a fiókod természetesen sértetlen marad, nem a játék fog kizárni Téged, abba egy másik rendszer alól bármikor be fogsz tudni jelentkezni, de az XP operációs rendszerhez csak bizonyos verziószámig érhető el például böngészőfrissítés és régi böngészőhöz már nem lehet a legújabb FlashPlayert se telepíteni, szóval egy idő után nem fogod tudni elérni a játékot, ahogyan sok mást sem.

Azt is szeretnénk kihangsúlyozni, hogy az XP már egyáltalán nem biztonságos operációs rendszer, évek óta nincs mögötte se support, se frissítések, egy idő után nem a böngészős játékok vagy egyéb oldalak elérése lesz a legnagyobb probléma, hanem a komoly és valós vírusveszély.

gyemant1 kedveli ezt.
  8. katy5757

katy5757 Járnitanuló

érdeklődnék hogy a karácsony este 2018 és a gesztenyés felhősortminden dekorom meg van miért nem tudom be pakolni holott

9. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A dekorok különleges jutalmazó tulajdonsága miatt. Előbb területre kell kitenni őket és 4x learatni a jutalmakat.
    Törlésük után már kirakhatók a felhőre.
    Az alábbi 3+1 dekor mind rendelkezik különleges tulajdonsággal. Ameddig különleges tulajdonsággal rendelkezik NEM rakható fel a felhőre. Mindenképp ki kell helyezni a dekort üres területre, majd törlést követően elveszíti a különleges tulajdonságát.
    Ilyen típusú dekorok működéséről >> ITT<< tudtok olvasni

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/karácsonyeste-2018.17515/#post-948602

A gesztenyés felhősorral kapcsolatban kérnék farmnevet és ID számot.
    Valamint a félreértés elkerülés miatt a Felhősor pontos nevét.

10. Kékmadár1

Szia!
    Nyereményként kaptad a narancs ólat. Egybe van építve az alappal. Üres területre tedd ki kézzel. Lebontás után már szétesik és külön kerül a menübe alap és fejlesztése.

11. Porbaba

Porbaba Haladó

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy a kincseskamrafüggönyt, azt mire kell kirakni?

12. katy5757

katy5757 Járnitanuló

NAGY GESZTENYE FELHŐSOR katy5757ID:15507559

13. Kékmadár1

14. Kékmadár1

15. katy5757

katy5757 Járnitanuló

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.12.18
  16. ilonka48

ilonka48 Utánpótlás-írogató

Szeretném tudni, hogy termelhetek gerebjét, író tollat, illatgyertyát, ha már lemaradtam az eventeknél róla.Segítsetek, köszönöm.

17. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Szegfű nemesitésnél már 6 szor ugyanaz az eredmény 600 szegfűt adott. A legnagyobb rekeszre

18. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves jozseflzr!

Sajnos ezzel nem tudunk mit kezdeni, a nemesítés nagyon véletlenszerűen adja a jutalmakat, vagy éppen a vigaszdíjakat. Próbálkozz tovább és sikerülni fog! :)

Kuzdern kedveli ezt.
  19. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A Gereblyét a Gereblyegyárban tudsz előállítani, ez a Farmexpessz eventben és a Tárgyválogatás eventben volt elérhető.
    Ez a sün terményes ólja.
    Alább találod ezek leírását:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmexpressz-2017-november.15783/
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/tárgyválogatás-2017.15877/
    Jelenleg gazdaköri feladarban juthatsz hozzá:
    - Tök más testvérek gazdakörből szerezhető 1 db

Gereblyegyár

Szükséges: 2 db sün és 1 db süntáp
    Tapasztalatpont: 240 TP
    Trágya mennyisége: 4 db

Tudnivalók az új terményről

Neve: gereblye
    Pajtaértéke: 1.188

Illatgyertyát a Gyertyaöntő műhelyben, írótollat pedig az Írótollkészítő műhelyben lehet előállítani.
    Ezeket a terményes ólakat az "Állatmánia" nevű event alkalmával lehetett megszerezni.
    Az event leírását itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Állatmánia.14659/#post-634770

Gyertyaöntő műhely

Tulajdonságai:
    • Kihelyezhető: Fő farm, szédült szántó, erdei tisztás
    • Szükséges terület: 2x2
    • Szükséges szint: 21
    • Kategória: emlős
    • Érésidő: 32:00 óra
    • Amit ad: 290 BTP, 1x illatgyertya
    • Etetéséhez szükséges: 1x borztáp, 2x borz
    Jelenleg gazdaköri feladatból tudsz hozzájutni ilyen ólhoz:
    Írótollkészítő műhely

Tulajdonságai:

• Kihelyezhető: Fő farm, szédült szántó, erdei tisztás
    • Szükséges terület: 2x2
    • Szükséges szint: 21
    • Kategória: madár
    • Érésidő: 35 óra
    • Amit ad: 320 TP, 1x írótoll
    • Etetéséhez szükséges táp: 1x sastáp, 1x sas
    Jelenleg gazdaköri feladat teljesítésével juthatsz hozzá:
    - Tök más testvérek gazdakörből szerezhető 1 db
    - A sziget hőse gazdakörből szerezhető 1 db

- Művészi felújítás gazdakörből szerezhető 1 db

20. FarmerAndie

FarmerAndie Fórumprofi

Sziasztok!

Már megint keresgélek, de hiába, kérek szépen egy kis segítséget. Van a fórumon olyan táblázat, amiből kiderül, hogy a denevértenyésztésért miket és mennyit kell megtermelni? Nem tudom megnézni, mert zárva van a teliholdas kert. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.