Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórum ismerője

Köszönöm

2. papageno53

papageno53 Járnitanuló

Sziasztok! Hol tudok előállítani Izzó falevelet és Árnyfény körtét?

3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Az árnyfény körtét az Árnyfény műhely adja, ami a sötétlő szentjánosbogár terményese. Jack boltjában lehet kiváltani, első oldal, legalsó sor, balról a harmadik.

Új terményes ól

Árnyfény műhely
    Elérhető:Jack boltjában kiváltható: 30 Sötétlő szentjánosbogár, 900 Süvöl-tök, 700 Alkonyi árnyvirág, 600 Denevérvirág, 500 Izzó gomba
    Érési idő:3:30 óra
    Termény:1 db árnyfény körte[​IMG]
    Tapasztalatpont:255 TP
    Trágya mennyisége:1 db
    Kihelyezhetősége:Teliholdas terület, Gombaerdő
    Etetéséhez1 db sötétlő szentjánosbogártáp + 1 db sötétlő szentjánosbogár szükséges
    Tárgy mérete:2x2
    Pajtaértéke:2245 CSP

Az izzó falevél az izzó bükkfa termése. Fás válogatásban érkezett hozzánk, de a Reszketés a holdfényben c. gazdaköri utolsó feladatának gyémánt részében is meg lehet szerezni.

SorszámKépeNeveAlapXLXXLTermés neveTermés pajtaértéke
    1.[​IMG]Izzó bükkfa06:00 óra
    75 TP
    -03:36 óra
    150 TP
    Izzó falevél245

Engedély nélkül nyitottál új topikot!
    Kérdésed egy már meglévő segítségkérő topikban kellet volna feltenned.

A topikot zárom.

4. Ági4ever

Ági4ever Fórum-zöldfülű

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.1.19
  5. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Az Alap gyár dekort 500.000 CSP-ért megvásároltad már a Gazdaboltban?

Ezt a megvásárolt Alap gyárat kell kitenned üres földterületre és erre rakhatod a fejlesztéseket, melyek a pajtádban vannak.
    További 10 fejlesztést szintén a Gazdaboltban tudsz kiváltani farmaranyért.
    Kérlek, hogy az alábbi linket megnyitva tanulmányozd a Gyár dekor működésének részletes leírását:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/gyár-dekor-és-fejlesztései.16910/

-ágianyu33- kedveli ezt.
  6. Ági4ever

Ági4ever Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ, még nem vásároltam, , de rajta vagyok ! :)

7. FarmerAndie

FarmerAndie Fórumprofi

Sziasztok!

A mezőgazdasági kupával kapcsolatban szeretnék érdeklődni. (Nem találom a fórumban a leírását.)
    Annyi lenne a kérdésem, hogy az egész területen hat, vagy csak a farm egyes részein? A kerge kertbe raktam.

8. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Csak ahová kitetted - érdemes gyorsan átköltöztetned valahová.
    Ha ki van váltva az élő legenda, oda érdemes betenned:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-erdei-tisztás-ismertetője.2159/

9. FarmerAndie

FarmerAndie Fórumprofi

Szia! :)

Köszi szépen! Most nagyon megfogtatok. Tegnap este váltottam ki a paszulyomat, még nemigen ismerem ki magam benne.
    Mit kell tennem, hogy működjön ez a kupa? A paszulyra kell raknom? Melyik sorba? Vagy a tölgyhöz kell rakni? Nem értem... :( (Közben a másik válasz meg el is tűnt, a paszulyos, pedig lehet, hogy segítene, ha még egyszer elolvashatnám. :( )
    Vagy rossz helyen érdeklődöm? Az a gond? Melyik topikba írjak akkor?

Utoljára szerkesztett: 29.1.19
  10. tutitanya

tutitanya Fórumlakó

Sziasztok!
    a 78-as felhönél véletlenül megvettem a délutáni teázást /pedig nem akartam/ nem lehetne visszacsinálni?
    Csak meg akartam nézni van-e a raktáramban és zsupsz, már 50-60 farmaranyért lett is:oops:

Tudom, én kattintottam rá, csak sajnálom, mert igy semmit sem érek eggyel.

11. _pepe77_

_pepe77_ Utánpótlás-írogató

Megszereztem az elso felhosort de a masodikat mutatja a paszulyon ID szam44363786.Mar a keresovel is probalkoztam es semmi.

12. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A team leader elfoglaltsága miatt a válasz tőlem érkezik.

A kupák milyen módon és hol fejtik ki a hatásukat?

A mezőgazdasági és a tenyésztési kupák által nyújtott bónusz, ami aratáskor a különleges tárgyak megtalálásának esélyét növeli függően a kupa szintjétől (1-15% kupánként), általában az összes betakarításra vonatkozik (szántóföld, ól, fa) és ha egy farmrészen vannak, akkor összeadódnak. Azonban mindkét kupa csak arra a farmterületre van hatással, amely farmterületen ki van helyezve. Tehát ha például mindkét kupa a maximális szinten a szédült szántóra van kitéve, akkor a szédült szántón lévő növényekre és ólak betakarítása után nő az esély összesen +30%-kal, hogy különleges tárgyat találsz. Ha az egyik a normál farmra, a másik a szédült szántóra van kihelyezve, akkor a bónusz megoszlik és +15% - +15% bónuszt nyújtanak arra a farmterületre, ahol ki vannak helyezve.

13. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nem lehet a vásárlást visszavenni. Sajnos.

Ebben az akcióban a kosaras + kék jelű ikon csak azoknál a tárgyaknál jelenik meg, amely nem áll rendelkezésedre. Ezt a vásárlást felajánlja a rendszer.

Kérlek, ismét olvasd el a dekorok vásárlásának kiírását a paszulyos felhősorokhoz:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/tegyük-teljessé-a-felhőket-dekor-vásár-2019-január.17650/

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Kollégám készített egy képet az Égig érő paszulyágadnál a feltöltendő felhősorodról.
    imgpsh_fullsize.png

-ágianyu33- kedveli ezt.
  15. tutitanya

tutitanya Fórumlakó

Köszi a választ, tudom, csak ezt most csunyán benéztem .
    De semmi gond,
    további szép estét!

16. _pepe77_

_pepe77_ Utánpótlás-írogató

koszi szepen sikerult

17. -Tercsi82-

-Tercsi82- Utánpótlás-írogató

Szép jó reggelt mindenkinek! Segítene valaki hogy miért nem működik a nulla percezésem? ID4569454
    mindent kitettem beültettem szupi trágyáztam és a hagymára 2 órát írt ki. Miért?

18. FarmerAndie

FarmerAndie Fórumprofi

Szia, mamarygen!

Így már értem, köszönöm szépen! :) Akkor semmi paszuly, meg az a legenda, egyszerűen csak rakjam ki oda, ahonnan több felröppenőt szeretnék.
    Van a kupákhoz valami ismertető a fórumon? Körülnéztem a GYIK-ban, itt-ott, de nem bukkantam rá.

Utoljára szerkesztett: 30.1.19
  19. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

20. -Tercsi82-

-Tercsi82- Utánpótlás-írogató

Igen minden aktiválva van szerintem,és még sem megy ! Köszönöm a gyors válaszod.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.