Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Marcipán31

Marcipán31 Járnitanuló

Köszönöm.

2. .Shinari.

.Shinari. Haladó

üdv.az lenne a kérdésem hogy a krókusz nemesítésem miért nem jön össze? kb 1 hónap alatt egy darab fejlesztés se jött úgy ,hogy töménytelen mennyiségű növényt beraktam már ,más növénynél ilyet nem tapasztaltam..valamit módosítottak a szerencsefaktoron mióta kiderült ,hogy lehet 0 percezni vele?

-csincsike- kedveli ezt.
  3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ennek a növénynek is, mint mindegyik nemesítésnek a folyamata nem számszerűsíthető.

Van, hogy kapunk bónuszt, van hogy sokáig nincs nekünk tetsző eredmény.

A nemesítési téma csevegőjében is olvashatod, sokan kísérleteznek több-kevesebb sikerrel.

Legyél türelmes és kitartó. Lesz eredménye.

4. vénsárkány48

vénsárkány48 Fórumlakó

Szervusztok!
    Kriptamécses kaktusz ajándékként csere napkor küldhető? Nem találok erről ismertetőt. Köszönöm a segítséget.

5. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A legutóbbi cserenapon ajándékozható cserélhető volt! Vélhetőleg a következő alkalommal is cserélhető lesz.
    A nem cserélhető tárgyakról van lista, de arra nincs előzetes garancia hogy az aktuális cserenapon mi cserélhető és mi nem.

Egy aranyszabály: ami szerepel a küldhető tárgyaknál amikor ajándékozni szeretnétek, az küldhető, ami nincs ott, az pedig nem.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ajándékozási-és-kereskedési-nap-cserenap.2741/

6. -csincsike-

-csincsike- Fórumszaki

Ugyanez lenne a kérdésem vadrózsával! Az utolsó két nemesítést az istennek sem adja oda! (persze a lényeget!):(
    Ráment vagy 10 milla csp, lassan 15 ezer növény, és dobálja vissza a nagy semmit!:(

7. Kékmadár1

Szia!
    Gazdatársad kapott választ a kérdésére kollégámtól! Nem tudok én sem mást mondani neked.

Kérlek olvasd el válaszát a zöld feliratra kattintva:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...ános-témák-részleg.14196/page-295#post-967564

8. -csincsike-

-csincsike- Fórumszaki

Értem én, hogy gőzmozdony , de mi hajtja?
    A kérdésem költői volt, inkább csak arra akartam rávilágítani, hogy rossz irányba változtak bizonyos esélyek, legyen az akár kerekkerék, akár gk-i vagy eventnyeremények, vagy akár a nemesítés eredményessége! (az első hét nemesítés normál rend szerint megjött, valahogy a lényeg, a szupertrágyára ható nem akar!)

9. Kékmadár1

Értem!
    De ez egy segítségkérő topik! És írásod nem segítségkérés.
    Szavaid alapján a panaszkönyv topikba való! Az ottani hozzászólások, panaszok továbbításra kerülnek a központ munkatársainak!

Kérlek oda írd meg panaszod.
    A linkre kattintva találod:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/panaszkönyv.14375/

-csincsike- kedveli ezt.
  10. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia!
    Szeretnék segítséget kérni,hogy ma délután 200+20=220 sztápot, 50 db sztrágyát vettem és akkor tán 15 pengőért a Chilei Fenyő vagy Fűzfát is és még egyebeket később is. Én ezt a Chilei ....fát nem találom. Most elbénáztam volna vagy már kiraktam valahová?
    osztrak12 ID 46647915

11. Lejlocska

Lejlocska Törzsjátékos

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hogyha 2 db eventnövény betakarításnövelő bónuszt aktiválok, akkor 8 óra alatt ad +2 növényt vagy 16 órán át ad +1 növényt?
    Köszönöm a segítséget!

12. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Az Eventnövény Betakarításnövelő hatóideje adódik össze, mint a termékéneknél.
    Tehát 2 db indítása esetén +1 növényt kapsz 16 órán keresztül.

.barbi1. és -ágianyu33- kedveli ezt.
  13. Lejlocska

Lejlocska Törzsjátékos

Köszönöm szépen :)

14. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Az ellenőrzés alapján nem váltottál ki a Farmárudában Chilei fenyőt, de más fát sem.

Képernyőkép – 2019-02-09 19:37:26.png

Viszont az Általad felsoroltak mellett egy ládát is kiváltottál.

15. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia Wellwisher!
    Akkor én hiába keresem,ha ki sem váltottam. Elbénáztam akkor.--A ládára és pár sztrágyára emlékszem a végén.
    Nagyon köszönöm segítséged.

16. moncsiárpi

moncsiárpi Haladó

de az mikor lessz,mert már eszem sem tudom hogy mikor vásároltam meg----és ezért várom.

17. Kékmadár1

Szia!
    Mint írtam sajnos nem tudjuk megmondani!
    Sem azt hogy lesz-e egyáltalán újabb szupetráp ajánlat. Sem azt hogy ha igen az mikorra várható!

18. szabados54

szabados54 Utánpótlás-írogató

Sziasztok abba akarom hagyni a játékot idő hiány miatt , hogyan tudnám át adni valakinek , vagy a nálam levő dolgokat átadni a szomszédoknak. / aranypénz, farmpegő, tárgyak, olak fák /

19. Kékmadár1

Szia!
    A farmot tilos elajándékozni!

A farm törlésére van lehetőséged.
    Az alábbi zöld feliratra kattintva olvashatod mi a követendő eljárás!

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/elajándékoznád-a-farmodat.490/

Ólakat, fákat, dekorációs tárgyakat, csak cserenapok alkalmával lehet a szomszédoknak, gazdatársaknak ajándékozni! De farmaranyat, farmpengőt, és néhány más tárgyat még akkor sem.

20. Ármin201104

Ármin201104 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni.A farmomon, a szédült szántón ki van téve sajtgazdaság,mely 12 óránként szedhető be.Még sincs napok óta sajtom.
    Ellenőriztem,aktiváltam,azaz megetettem,s nem inaktív,mivel egerem is van hozzá.
    Miért van ez?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.