Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Janata9

Janata9 Junior szaki

Káááár...

2. mnkm

mnkm Fórum mestere

Halihó.

Elkezdtem tenyészteni abban a reményben, hogy kapok pengőt, a tenyész állat mellett látok jelvényt, halaknál pl ízeltlábúak jelvényt, ez pontosan mire szolgál, mire jó?

3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    a különböző jelvények, a holnap véget érő, Maja majmok szentélyének napja 2. - tenyésztős event kellékei!
    Az eventről az alábbi linken tájékozódhatsz:

https://board-hu.farmerama.com/inde...k-napja-2-tenyésztős-event.17698/#post-967882

Írásod alapján nem egyértelmű kaptál-e farmpengőt a tenyésztések után?
    Ha nem, egy ki és belépéssel frissítsd a játékot!

A ma kezdődött farmpengős tenyésztés és luxus bájital akcióról az alábbi linken olvashatsz részletesen:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmpengős-tenyésztés-és-luxus-bájital-akció.17716/

4. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy PSC-vel való fizetési kérdéseket itt feltehetem.-e,
    vagy rögtön a Supportra írjak..? Nem jól vonja a fizetendő összeget, ill. a töredéket mindig
    rajta hagyja a PSC-n...

5. Kékmadár1

Szia!
    Itt is kérdezheted. A Ft. összegeket írhatod de kódokat személyes adatokat nem.

Pontosan mit/miket vásároltál, és milyen áron volt az a banki felületen feltüntetve? Mennyit vontak le? Mennyit kellet volna levonni?

Kérdésed másik részére válaszolva!
    A maradvány összegeket el lehet költeni az utolsó forintig.
    A Paysafecard oldalán elsőként a maradvány összeget tartalmazó kódsort kell beírni! Ha az összeg kevés a vásárláshoz egy új kódablak jelenik meg és kéri a következő kódsort. A második beírt kódsor összege összeadódik az előzővel. És mindaddig ismétlődik ez, amíg nem lesz elég összeg a vásárláshoz.

nyific kedveli ezt.
  6. nyific

Szia!
    Pontosan úgy csinálom, ahogy Te leírtad.... a maradványösszeget nem használja fel...
    most már 3 PSC van nálam forgalomban, mert az előző kettőn maradvány van...
    Beütöm a maradványösszeghez tartozó kódot... aztán a következő maradványösszeghez tartozó kódot,
    és a legvégén - mivel ezek kevésnek bizonyulnak - a hamadik PSC kódot..
    Erre mi történik?... levonja az utolsóból a az egész összeget... és a másik kettőn maradnak a maradványösszegek...
    de ezeket a köv. vásárlásnál majd figyelembeveszi.
    Na hát ez a problémám... a végén majd 10 PSC-t cipelek magammal...

7. Kékmadár1

Köszönöm!
    Ezek szerint nem a levont összeggel volt problémád? Az rendben volt?

Problémád a paysafecard-al van, ami nem a megfelelő cardról vonja az összeget.

Vásároltam már nemegyszer, én és kollégáim is PFC-al, de ilyet még nem tapasztaltunk.

Segíteni ebben sajnos mi nem tudunk. BP.-nak nincs rálátása a pénzügyi közvetítőre. A BP. csak megkapja az összeget.

A paysafecard suppotjának kell írnod az ügyben.

Javaslom hogy ellenőrizd le, darabszám és összeg szerint is, és ments le, az e-mail fiókodban kapott, a vásárlásokat visszaigazoló értesítéseket.
    Szükség lehet rá a supportal történő levelezésedkor.

nyific kedveli ezt.
  8. nyific

Köszönöm. Eddig én sem tapasztaltam hasonlót, pedig mindig csak PSC-t használok a vásárlásoknál..
    Arra gondolsz, hogy a PSC-n lévő email címre írjak??
    Email-t pedig nem kapok a vásárlásokról.... nem tudom miért nem... hírlevelet az eventekről kapok.... és ennyi..

Utoljára szerkesztett: 18.2.19
  9. Kékmadár1

Igen. A PSC-n lévő címre kell írnod.

Biztosan kapsz értesítéseket a vásárlásról. De lehet hogy a spam, vagy más mappába teszi a levelező rendszered. Nézz körül alaposan mindenhol.

nyific és josie kedveli ezt.
  10. nyific

Írtam, már választ is kaptam... vizsgálják....
    Hidd el ismerem a mail fiókomat... egy ideje csak az eventekről jön... játsz..... ezzel... játsz... azzal
    Igaz is, azokat miért nem kapom? ebben tudsz segíteni?

Kékmadár1 kedveli ezt.
  11. Kékmadár1

A játékból belépve a support ablakba, látnod kell az általad megadott e-mail címet. Az értesítéseknek arra a címre kell érkezniük.
    Egyezik ez azzal a címmel ahol keresed őket?

nyific kedveli ezt.
  12. mnkm

mnkm Fórum mestere

6 tenyésztésből sajnos csak 1nél kaptam farmpengőt :( Illetve a gyors választ köszönöm :)

13. nyific

Szia! Igen, mindent megnéztem.... a kéretlentől kezdve a promócióig.... nem jön visszaigazolás a FA vásárlásról.
    Az email címem jó, ezt is ellenőriztem, ahogy Te írtad, support ablak...
    Nem kapok értesítést, és ugye most látszik, hogy bizony most hiányzik...

14. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A bankolási felületen adtál meg korábban email címet?
    Azon a címen is nézted?

nyific kedveli ezt.
  15. nyific

Szia Csocsoovb!
    Az én farmomhoz csak ez az egy email fiók tartozik, nekem nincs is másik fiókom,
    régebben jött is értesítés, most viszont egy jó ideje... csak az eventekről jön... " Adisten nyific gazda!
    Játsz a valter nagy tervei....... " ez a legutóbbi értesítés...
    Ha valahol is megadtam még email címet, csak ezt adhattam meg, semmi mást.

16. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Vélhetően a banki oldalon az "Állapot és felmondás" kapcsoló használatával a személyes adataidat törölhetted valamikor már.

Kép, mely csak illusztráció:
    állapot és felmondás.png

Ez lehet az ok, hogy nem kapsz a paysafecard formával vásárolva visszaigazoló e-mailt.

nyific kedveli ezt.
  17. mamarygen

Szia!

A farmpengős tenyésztési akcióban nem minden tenyésztés alkalmával kapunk farmpengőt.

A hirdetményben ez áll:

Ismertető linkje:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmpengős-tenyésztés-és-luxus-bájital-akció.17716/

18. nyific

Szia! Úgy látszik nem egyszerű az én esetem.... szóval..
    A banki felületen van aktív csomagom...
    A fizetési adataimnál...
    - nem találhatók tárolt fizetési adatok.
    Ez van odaírva....
    Akkor most mi a megoldás.... vagy van egyáltalán??

19. mamarygen

Persze, van megoldás.

Keresd fel a játék supportját, az "Általános kérdések" témát válaszd a farmról megnyitott ablakban.

Részletesen írj arról, mivel szembesültél, milyen gondod adódott. A banki felületedről képmentést is illeszthetsz a levélbe. (kép feltöltött linkje pont megfelelő erre)

Kapsz segítséget, várj kérlek a válaszra.

A levéltitok betartása mellett arra kérlek, ne írj további részletek majd a nyílt fórumra a választ olvasva.

Köszönöm.

nyific kedveli ezt.
  20. nyific

Köszönöm szépen mamarygen.:) Írok a Supportnak..

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.