Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Bár ez igazából a panaszkönyvbe való lenne, de nem találtam:
    Mivel ma délután is dolgoztam, másfél órám volt este, hogy megszerezzem a Nosztalgiafilmet. Olyan lassan töltött be az új játék, hogy már a hajam téptem. Végül rájöttem, hogy megnyitok egy másik honlapot és a játék indítása után ráváltok, majd vissza, akkor gyorsabb. Macsmeraldát játszottam. De ekkor már alig volt negyed órám. Mellbedobással meglett volna, az utolsó néhány mp-en múlt, hogy nem tudtam kiváltani. Na, ez a méreg, nem a ciánkáli. Igazából szeretném kérni a Modikat, hogy adják meg ezt nekem - természetesen a zsetonok/jegyek, hogy a bánatba hívják a szerzeményeket??? - terhére, mert én úgy érzem, a szerver lassúsága miatt maradtam le róla, nem a saját hibámból. Egyébként is miért kell honlapokat váltogatni ahhoz, hogy tisztességes gyorsasággal működjön egy minijáték? Régebben nem volt ilyen. Az utolsó 1-2 alkalommal figyeltem meg.

2. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves nolina1965!

Áthoztalak ide, mert ez inkább segítségkérő topikba való, mint a Valdis csevegőbe. Moderátor, ha megfeszül se tud senkinek jóváírni semmit, egyszerűen nincs ilyen jogosultságunk. Ez nem a jó szándékunkon (vagy annak hiányán) múlik, egyszerűen tényleg nincs erre lehetőségünk. Nem véletlenül van a legtöbb eventismertető elején is az, hogy senki ne hagyja az utolsó percre a teljesítést, mert ha közbejön valami, utólag nem tudjuk még a megfelelő gazok vagy felröpik, illetőleg a Te esetedben zsetonok / jegyek ellenében sem jóváírni az áhított ajándékot.

Nem kell honlapokat váltogatni a minijáték működéséhez, nem volt ilyen központi hiba, nem volt általános a lassulás. Valdi következő érkezése előtt (és egyébként minden nap végén is) kérlek, takarítsd ki a gépet, töröld a sütiket mindenképpen!

És ne búslakodj, ha ilyen pici hiányzott a dekorhoz, a legközelebbi alkalommal rögtön a kiváltással kezdheted!

3. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Szia, köszi!
    Lehet, h. nem volt általános, de nálam már a múltkor is égedelem lassú volt az egész. A honlapváltás vált be gyorsításra, ne kérdezd, miért. A takarítás-javaslással tele a padlás (bocs), számomra nem ez a megoldás erre. Egyébként szoktam takarítgatni, de csak módjával, mert egy rakás beállítást folyton tönre akar tenni, ami nekem fontos.
    Tegnap (szombaton) és ma reggel is próbáltam játszani, de annyira siralmas eredmények jöttek - és akkor is oly lassan -, hogy feladtam. Se erőm, se időm nem volt várogatni. Egyébként szombaton 7-17 óráig dolgoztam, ma egész délelőtt itthon és 15-20-ig a boltban. Szóval nem nagyon volt időm máskorra hagyni. Igazából lemondtam róla, de aztán, hogy este elég jó lövöldözések voltak, gondoltam, hátha mégis. És pont azért dühítő az a 2 mp, amin múlott, hogy nem sikerült, mert legközelebb egy újabbat szerezhettem volna. Végtelenített játékunkban a TP-szorzós kütyük meglehetős fontossággal bírnak...

4. natúrtáp

natúrtáp Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Egy kitehető dekor iránt szeretnék érdeklődni. A neve: Hálaadás napi vacsora. Valamikor ezer éve adta egy event, azóta, mint csak dekoráció csücsül a farmomon. Azt szeretném tudni, ha törlöm, végleg eltűnik-e, vagy kapott vissza funkciót ugyanúgy, mint a lámpás felvonulás. Kerestem az enciklopédiában, de nem találtam, hogy lenne ilyen nevű dekor.
    Válaszotokat előre is köszönöm!

5. Lenczy

Lenczy Fórum ezredese

Sziasztok! Szeretném kiváltani a Bölcs tölgyön a Kerge kert 1 szintjét, de azt írja, nem érhető el. Lehet, hogy csak magasabb szintű játékosoknak van rá módjuk? 124 a szintem. Választ előre is köszönöm!

6. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!:)
    Kérlek ezt nézd át kicsit! Erdei tisztás #4

Lenczy kedveli ezt.
  7. Lenczy

Lenczy Fórum ezredese

Köszönöm, minden világos!:)

Sali~*.* kedveli ezt.
  8. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!

Igen! A hálaadásnapi vacsora végleg törlődik!
    Rákattintva erre a felugró ablak is figyelmeztet.

9. táti_eszti

táti_eszti Haladó

Sziasztok!
    Most jöttem rá, hogy én ugyan megcsináltam a " Kígyók temploma" eventet, de a a " Karikakígyó"-t nem találom. Már a szemeimet félig kinéztem, azaz minden lehető helyen kerestem, de egyelőre eredmény nélkül. A másik kettő a felhőn csücsül, de ez jól elbújt. Örülnék, ha segítenétek, hogy akadjak rá?!

10. Kékmadár1

Szia!
    Az ellenőrzéshez farmnevet és ID számot kérnék! Ezen adatokat mindig szükségünk van ha valamit keresni, ellenőrizni kell!

11. táti_eszti

táti_eszti Haladó

Bocsánat, pedig tudom, hogy kellenek az adatok!
    táti_eszti, ID: 35048648

12. Kékmadár1

Munkatársam ellenőrizte.
    A kerge kertben van kitéve a karikakígyó dekorod, ott keresd!

Swordfish kedveli ezt.
  13. táti_eszti

táti_eszti Haladó

Köszönöm a segítséget, meg találtam a tekergőt!
    táti_eszti

Swordfish és Kékmadár1 kedveli ezt.
  14. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Szia. Szeretnék megkérni valakit a modik közül, hogy nem lehetne-e utána nézni nálam a gyárfejlesztéseknek. Eddig minden gyárfejlesztés t úgy emlékszem sikerült megszereznem az eventekből, és a kezdetén amikor venni is lehetett megvettem mindet. És most olvastam, hogy ha minden megvan akkor a Valószínűtlen gyár 1 az utolsó aminek meg kell lennie. És nekem viszont csak a Furcsa gyár 10-en áll, holott emlékezetem szerint mindet megvettem amit lehetett és az eventeknél és megszereztem mindet. Húú megint kacifántosan irtam le. Van-e rá mód ezt megnézni valahol?

Gazda: Farm_Tadity_
    ID: 25518752

Utoljára szerkesztett: 25.2.19
  15. Kékmadár1

Szia!
    Sajnos nehezet kérdeztél!
    Az összes eddigi eventet tételesen végig kellene nézni hozzá. Ez rengeteg idő, amire nincs moderátori kapacitás.

A mellékelt linken megtalálsz minden eventet, amiben fejlesztést lehetett nyerni.
    Kérlek nézd végig őket és szűkítsd le a lehetséges eventek körét néhány darabra, ahol előfordulhat hogy nem teljesítetted esetleg.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/gyár-dekor-és-fejlesztései.16910/#post-893995

16. Farm_Tadity_

Köszike. Hát átbogarásztam. Minden eventem kész ami ebben szerepel. A felhők és az ajándékok megvannak mindnél.
    Amiben nem vagyok egészen biztos: az ajándék gyár fejlesztés augusztusban (szerintem megkaptam) de bizonytalan vagyok
    a hiba miatti kompenzáció (szerintem ezt is átvettem) de bizonytalan vagyok
    és a sörfesztivál: az is kész de nem tudom hányas pontig csináltam. A felhőig biztosan megvan (elég könnyű volt) és még tovább is mentem haladási sorban de nem tudom meddig jutottam.
    Ez a három amiben nem vagyok biztos. Igy esetleg könnyebb lenne megnézni ezt a hármat? Ha nem megy akkor nem. Gondolom lesz lehetőség rá majd a későbbiekben, hogy megszerezhessem a hiányzót.

17. Kékmadár1

Szia!
    Munkatársam ellenőrizte.
    A hiba miattit és az ajándékba kapott fejlesztéseket is átvetted. És a sörfesztivál eventben is megszerezted mindet!

Viszont eszembe jutott egy korábbi válaszom, amit tippként írtam munkatársamnak. Meg is találta az ellenőrzőpanelen. A Sütemény a sötétségből 2 a 3-ból event!
    Ott vétettél el egy gyár fejlesztést.
    Nem azt a tortát választottad az 1. vagy a 8. szinten, ami a gyár fejlesztést adta. Így az ott megszerezhető 4 gyár fejlesztésből csak 3 kaptál meg.

Arról hogy pótolhatóak lesznek-e a fejlesztések nincs semmilyen információnk! Még a végére sem értük a megszerzésüknek.

18. Farm_Tadity_

Köszönöm szépen. Értem akkor ott hibáztam. Erre nem is gondoltam. Akkor azt jól benéztem. Még egyszer nagyon köszönöm, és tudom hogy ennyit visszanézni nagy munka volt ezért szivből köszönöm a fáradozásotokat. Jó éjszakát kivánok

Kékmadár1 kedveli ezt.
  19. SAdél

SAdél Fórum-zöldfülű

Miért nem bírok pörgetni normálisan anélkül,hogy kellene vegyek party pörgetést ?

20. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A pörgetéseknél két kategória létezik, ezek a pörgetésnél választhatók ki.

Legközelebb segítségkérő topikban tedd fel a kérdésed. például itt:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...láltál-topicot-Általános-témák-részleg.14196/

Új topikot nyitottál, mely a fórumszabályzat értelmében tilos!

A fórum szabályzata:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-a-fórum-szabályzata.6827/

Ismerkedj meg a fórum felépítésével is:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-fórum-felépítése-és-használata.6864/

A topikot zártam!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.