Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A Rázd fel a dzsungelt tárgy adományozó még, amikor először kihelyezzük a területre, majd a lejáratot követően a szokásos tulajdonságait élvezhetjük már.

Rázd fel a dzsungelt
    Érési idő: 48:00 óra
    Szükséges szint:
    3.
    Tapasztalatpont: 11.500 tp vagy btp a kihelyezéstől függően + 2 db TP betakarítási bónusz L
    Tárgy mérete:
    1x2
    Kihelyezhető: minden területre, a teliholdas területeket kivéve. (A speciális tulajdonságát elveszített dekor felhőre is kitehető.)
    Learatható: 4-szer

Eventnyereményként került játékba: >>Maja majmok szentélyének napja 2.<<

A másik tárgyról:
    Légi erő

A dekor tulajdonságai:

Érési idő: 48:00 óra
    Szükséges szint: 3.
    Tárgy mérete: 1x2
    Tulajdonságai: szint*100 TP/BTP kihelyezéstől függően és 10%-kal több TP/BTP a fákra 2 órán keresztül, mely minden területen kifejti a hatását
    Kihelyezhető: Főfarm, Szédült szántó, Kerge kert, Erdei tisztás, Baha ültetvény, Kincses sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete, Házi kedvenc futtató, Felhősorok

Hontalanok event nyereménye volt.
    https://board-hu.farmerama.com/inde...ok-event-ideiglenes-gazdaköri-küldetés.17733/

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Köszönöm a részletes választ, akkor már tudom, honnan van 2 db Tp betakarítási bónuszom. Jó hogy vagytok nekünk segítőnek. Minden jót kívánok.

3. kolaci69

kolaci69 Utánpótlás-írogató

Szia
    Azt szeretném megtudni, hogy hol találom a talányos fák és a talányos tenyészetek leírásait. (Melyiknek mi a főnyereménye?)
    Előre is köszi

4. mamarygen

Szia!

Ezeket a linkeket ajánlom:

Más csoportosításban érdemes itt is körülnézni:

Fák a játékban:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/fák-a-játékban.17269/

Ólak(terményes ólak is, állatok és termények is) a játékban:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/

5. kolaci69

kolaci69 Utánpótlás-írogató

6. mamuci44

mamuci44 Fórumlakó

Olyan kérdésem lenne hogy megvettem a szivárványos tp növelőt és nem tudom hogy hol találom?

7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Az 1-es számnál látod, hogy hány darabbal rendelkezel, a 6-os számnál tudod felhasználni.
    Karakterenként aktiválható adott szintre, mely +1 lépést eredményez beadásonként.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. mamuci44

mamuci44 Fórumlakó

Köszi a válasz! További jó munkát!

Othep kedveli ezt.
  9. ica1956

ica1956 Junior szaki

Sziasztok a kérdésem az lenne ,hogy kiváltotam a lajhár összes szobrát és nem találom a lajhár bungalót hol lelhetem meg, és a paradicsomi ajándék mit takar ? Mit kapunk és hol van? A választ előre is köszönöm.

10. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Az alap dekort Lajhártojás. néven találod a menüben a váza ikon alatt. Ez a paradicsomi ajándék!

Elérhető a 7-es kamrában 50 AB-ért 1 db
    Kihelyezhető :
    Főfarm, Szédült szántó, Erdei tisztás, Kerge kert, Bahama sziget, Eső erdő, Kincses sziget, Zuhatagok szigete
    Érési idő : 168:00 óra
    Méret: 1x1
    Amit ad : 4.000 TP/BTP
    Területenként maximum 1 db helyezhető ki.

A lajhártojásból fejlődik ki a Vulkánbungaló

Kihelyezhető : Főfarm, Szédült szántó, Kerge kert, Erdei tisztás, Bahama sziget, Eső erdő, Kincses sziget, Zuhatagok szigete
    Területenként maximum 1 db helyezhető ki.
    Érési idő :
    48:00 óra
    Méret : 1x1
    Amit ad : 2000 TP/BTP + 10% TP/BTP bónusz 60 percen keresztül
    A bónusz minden területen kifejti hatását.

A kifejlődött vulkánbungalóra tudod majd rátenni a fejlesztéseket.

2018.06.20.-án érkezett a Vulkánbungaló 2. szintű fejlesztése:
    Vulkánbungaló 2. szint

Kihelyezhető :
    Főfarm, Szédült szántó, Kerge kert, Erdei tisztás, Bahama sziget, Eső erdő, Kincses sziget, Zuhatagok szigete
    Meglévő vulkánbungalóra lehetséges ráhelyezni, így jobb tulajdonságokkal bír.
    Érési idő :
    48:00 óra
    Méret : 1x1
    Amit ad : 2500 TP/BTP + 15% TP/BTP bónusz 60 percen keresztül

A bónusz minden területen kifejti hatását.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Újdonságok-a-bahamarama-szigeten-2019-02.17771/#post-972970

11. gjozsi44

gjozsi44 Haladó

Szia!
    Köszi a választ, kiástam az egyik területemről és beadtam a bölcs tölgybe. Remélem jól csináltam...igy minden területre hat ha jól értem?

12. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Igen jól érted! Mindenhol kifejti hatását! Már nem kell cipelni területről-területre!

gjozsi44 és KUNCZE kedveli ezt.
  13. tornász2002

tornász2002 Járnitanuló

Találtam a gazdaköriben vadaskert 3, füvészkert 3 feladatsorokat. ez azt jelenti, hogy új vadas- és füvészkerthez lehet hozzájutni? Vagy ha aranybanánért már megvettem, megvehetem még egyszer Farmaranyért is?

14. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A Vadaskert 3 és a Füvészkert 3 feladatsorok nem adnak újabb raktárházat.
    A raktárházak fejlesztéséhez tudsz építési terveket szerezni ezekben a feladatokban.
    Amennyiben a Gazdaboltban még nem vásároltad meg a raktárházakat, akkor érdemes ott körülnézned.
    Természetesen megvásárolhatod az ott felkínált raktárházakat.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  15. Marcsu33

Marcsu33 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni abban,hogy papagájtápot hol tudok őrölni,vagy esetleg venni? Sajnos sehol nem találom. Válaszokat előre köszönöm.

16. mamarygen

Szia!

A szigeten a Maja majmok szentélyében ki kell váltanod a papagáj hozzáférést.

A templomban az alsó sorban ikononként látszik a kamrák sorozata. Ott (balról) az első és a második kamra az érdekelt ebben az esetben.
    Az első kamra elérhetősége ingyenes, automatikusan kiváltott, csak a benne elhelyezkedő szobrokért kell fizetni aranybanánnal.
    (legyél körültekintő, csak azt válaszd, ami feltétlenül szükséges számodra)
    Majd azután lehet a második kamra használatáért fizetned aranybanánnal.
    Ott van a papagáj szobra, amit aktiválnod kell a második kamra középső sorának bal első ikonjában megfelelő aranybanán (AB) mennyiséggel.
    Ha azt a szobrot megszerzed, akkor a szigeten az ól (papagájröptető) megvásárolható a piros kosár alatt.
    Tápot is tudsz majd készíteni ezután, sőt a piacon is vásárolhatsz tápot, állatot is ebből a fajtából.

A szigetről, az ott használható dolgokról az alábbi linkgyűjtemény kattintásával olvashatsz:

Érdemes alaposan áttanulmányozni, majd ha kérdésed van, kérdezni is. :)

Itt a helpes topicban, vagy van csevegő felület is, ahol a Játékostársak osztották, írják a tapasztalataikat.

Ez a csevegő linkje, kattintva ezt a zöld színű címsort, a topicban is vagy, olvashatsz, tájékozódhatsz.
    https://board-hu.farmerama.com/inde...a-változásai-csevegő.2390/page-45#post-974975

.

17. .marcsi55.

.marcsi55. Fórum-zöldfülű

Szép napot kívánok mindenkinek :) Segitséget kérek valahogy elrontotam a vető táblát össze vissza vanak kavarodva .Nem tudom meg csinálni :)

Köszönöm szépen :) D:37058067

18. mamarygen

Szia!

Tedd meg magad, kérlek szépen.

Jobb oldalon a szűrő funkciót érdemes (kell) igénybe venni:
    vetőtábla.png

19. Csiziee

Csiziee Törekvő

Sziasztok! A karneválkirálynő felhősor csak az event lezárását követően lesz aktív? Mert minden megvan, lejátszottam 51 játékot, de nem tudok a felhőre felpakolni! Köszönöm!

20. mamarygen

Szia!

Nem jól gondolod. Amelyik felhőt a karneválos két nyereményből már megszerezted, azt lehet is használni azonnal.

Kérlek, keresd meg, melyik az a felhő, amelyre fel tudod helyezni a tematikus tárgyakat.

Lehetőségek:
    - Összes felhősor kiválasztása a felhősoros csoportokból, majd a nagyítóra kattints. A szűrő felületére írd a felhősor nevét, a rendszer előhozza számodra. (két felhő közül kell választanod, a nevükben ott a megkülönböztető szám is)

- Befejezetlen felhősorok kategóriája is választható. Ott könnyebb lehet a kijelölés, mert kevesebb felhősort tartalmazhat ez a csoport.

- A felhősor egyedi kategóriás csoportját is választhatod, azzal is elérhető a kívánt felhősor.

Karneválkirálynő 2019 felhősor 1.
    • Lezárási idő: 165:00 óra
    • Kategória: Egyéb bónusz sorok
    • Jutalom:
      • farm szint x 3.750 TP
      • 100% TP bónusz a farmos területek aratásakor Hatóidő: 24:00 óra
    • Tematikus felhősor, csak meghatározott dekor elemek helyezhető rá (Csillagvarázs, Karneváltánc, Móka, móka, móka).
    Karneválkirálynő 2019 felhősor 2.
    • Lezárási idő: 23:00 óra
    • Kategória: Haladási sorok
    • Jutalom:
      • farm szint x 550 TP
      • baha szint x 400 BTP
    • Tematikus felhősor, csak meghatározott dekor elemek helyezhető rá (Csillagvarázs, Karneváltánc, Móka, móka, móka).

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/karneválkirálynő-2019-március.17772/#post-972974

Amennyiben nem boldogulsz az egyéni kereséssel, kérlek, add meg a farmnevedet és az ID-számot.
    Ezek segítségével előkereshetjük azt, amit nem találsz magadtól.

-ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.