Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia dancsi82!

Pontosan mikor is váltottad ki?

2. dagyongyi35

dagyongyi35 Fórum-zöldfülű

sziasztok szeretném meg tudni hogyan tudom elkezdeni használni a bahama szigetemet mert semmit nem enged arany banánt hogyan tudok szerezni mert azt kér hogy megnyissa :(

3. Nildia

Szia dagyongyi35!

Ahogy kiváltod a Bahamát csillagokért a Tölgytől, van egy pici területed, ahová ültetni tudsz.
    A Bahamával automatikusan megkapod az első ültethető növényt is.
    Ehhez vetőmagot vagy a piacon, vagy pedig a Bahama felületén található bal oldali menüben a piros kosárra kattintva tudsz vásárolni.
    Elkezded a termelést, és a tapasztalati pontok gyűjtésével léped a szinteket ott is. A Bahama szintlépés után kapsz Aranybanánokat, ezeket az aranybanánokat kell majd a Maja majmok szentélyében elköltened újabb és újabb növényekre, fákra, állatokra. Itt nem szintlépések után kapjuk közvetlenül őket, hanem a szintlépések után kapott aranybanánokkal tetszőlegesen válthatjuk ki őket ( azért sorrendiség itt is van, kamrákon belül például. )

Részletesen az alábbi linkeken olvashatsz a Bahamáról :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bahamarama-avagy-trópusi-farm.5871/

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/maja-majmok-szentélye.700/

4. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Azt kérdezném, hogy hol lehet megnézni - összesítve - hogy a mini eventek mikor voltak 2014-ben. Ha ez nem lehetséges, akkor megkérdezem, hogy "Égig érő paszuly akció" mikor volt? Köszönöm

5. zsebicica

zsebicica Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Egér rakétát hol tudok szerezni???

6. Nildia

Szia Shirkán53!

Az archívumban megtalálhatók a régebbi event időpontok ( több oldalas ) :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/központ-archívuma.295/

Ami pedig még nem került archiválásra, az az Eventeknél látható ( több oldalas ) :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/eventek.273/

Azonban az új fórumra való átállás miatt lehetséges, hogy régebbi ismertetők esetleg kimaradtak.

7. Nildia

Szia zsebicica!

Az Egér rakéta a Bahama szigeti malomban állítható elő a 3 felröppenő felhasználásával.

8. patyika85

patyika85 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.

A kerekkerék party pörgetésben nyertem egy "50% csengőpengő bonusz"-t.
    Ez mire vonatkozik?

Választ előre köszönöm patyi

9. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Csengőpengő bónusz

24 órán át érvényes a megnyerés időpontjától.
    Azokra a tárgyakra érvényes, amelyek CSP-t adnak bizonyos időközönként.
    Nem érvényes a piaci eladásokra.

dalmata10 kedveli ezt.
  10. patyika85

patyika85 Utánpótlás-írogató

köszönöm a választ

11. ntamas

ntamas Aktív író

Sziasztok!
    Az emu csak titokzatos csemetéből fejlődhet? Vagy a Bahamán meg lehet venni ólként?

12. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

13. ntamas

ntamas Aktív író

_tHUNder_ kedveli ezt.
  14. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Sziasztok!.Ha valaki tud segítsen. Nem tudom, hogy miért van, de nálam nagyon sűrűn lefagy a játék. Ki-be kell lépnem, hogy folytathassam a játékot. Már a sütiket is "megettem" és nem tudom, hogy ez miért van. Másnál is előfordul ez a jelenség? Köszönöm előre is a gyors választ.
    Mindenkinek Boldog Új Esztendőt Kívánok!!!

farkasné90 kedveli ezt.
  15. YorkshireAngi

YorkshireAngi Fórum-zöldfülű

BÚÉK kedves gazdatársak!!
    meg tudjátok mondani, mire jó az 50%-os csengőpengőbónusz? Most pörgettem, tippem nincs,mire használhatom.

16. ntamas

ntamas Aktív író

Szia!
    24 órán át azokra a tárgyakra érvényes, amelyek CSP-t adnak bizonyos időközönként, viszont nem érvényes a piaci eladásokra.

17. WildB

WildB Fórum hercege

Szia!

Próbáld ki a ccleaner nevű programot, ami kicsit komplettebb takarítást végez a "sütizésen" felül.
    Itt olvashatsz róla:

18. WildB

WildB Fórum hercege

Szia!

A +50% CSP bónusz pl a CSP-t adó dekorációs elemek esetében fejti ki a hatását, 50%-al több TP-t adnak betakarításkor.
    Piaci eladáskor természetesen nem érvényesül a hatása.

19. vica1961

vica1961 Járnitanuló

Kedves Farmerama Szerkesztőség!

Hoztatok egy olyan játékot a Gazdakörbe, amit nem mindenki tud megcsinálni. Én a 90. szinten vagyok, de én se tudom. Olyan fa terméseket kértek, amit nem lehet megvenni. Csak a farmaranyért vásárolt szerencse fák, ha épp adnak ilyen fát, akkor lesz belőle valami. Én vettem , de sose lett belőle ilyen fám. A piacon árulnak a szomszédok, horibilis összegért. Tehát ez a feladat is csak azoknak jók, akiknek bejött a szerencse. Szomorú, hogy ilyen feladatokat betesztek, és már nem ez az első.
    Köszönöm, hogy hozzá szólhattam :)
    Üdv: vica1961

farkasné90 és ntamas kedveli ezt.
  20. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A feladat állandó, tehát bármikor teljesíthető. A piaci árak majd rendeződnek idővel, és a mostani fák gyümölcsei is kaphatók lesznek, így mindenki teljesítheti majd a feladatot, ha időt és CSP-t szán rá. Csak azért, mert nem mindenkinek van mindenféle fája/fatermése, nem lehet teljesen kivonni a játékból ezeket a gyümölcsöket.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.