Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. vica1961

vica1961 Járnitanuló

Szia
    Köszi a választ! Igazad van, idő van, mint a tenger. Csak kicsit sok "szerencse fatermést" raktok be egyetlen feladatba. De sebaj, ez is kimarad.

Szia

B.U.É.K!

2. farkasné90

farkasné90 Fórum-zöldfülű

Csatlakozom az előttem hozzászólóhoz!Miért kell ez?Nem mindenkinek van minden titokfából a legújabb!Aranyat se mindenki bír venni!Játszunk ez a lényeg!Nem szabadna annyira arra felé vinni a játékot mármint az anyagiak terén!Ingyenes játék!Ész kell hozzá!Másrészt tényleg lefagy a játék kérdem én van család meg minden!Oké... játszom mert szerettem!Valahogy egyre jobban kiábrándul az ember belőle!re!Miért kell rabszolgává válni?Mért nem megy a játék?Már megint lefagy!Uram bocsá EVENT van!!!Már megint?

vica1961 kedveli ezt.
  3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Ezeknek a terméseknek is kell valami feladatot találni, másképp létük felesleges. A Te döntésed, hogy valamikor belefogsz-e vagy sem.

4. -East17-

Szia!

Mint minden játék, ez is egy gazdasági vállalkozás. Egy cég, dolgozókkal, gépekkel, infrastruktúrával. Vagyis: nulla bevétel = nulla játék. Olyan nem létezik, hogy egy ilyen dolog minden eleme ingyenes. Nézd a filmipart. Mindenki bevételt vár érte, a rendező, a színész, a forgalmazó és a filmszínház is, ugyanis ebből élnek. Tehát nem mehetsz be ingyen, mégsem háborog senki. Az összes online játéknak vannak ingyenesen teljesíthető részei, de bizonyos extrákért fizetni kell, ellenkező esetben nincs cég, nincs játék. A titokfák termései megvehetők a piacon, nem valós pénzért. Használd ezt a lehetőséget. Persze nem hoz azonnali eredményt, de teljesíthető.

Fagyások ellen próbálj meg géptakarítást és internet sebesség ellenőrzést, ugyanis okozhatják ezek is (valamint ajánlott a gépedet és a rajta lévő programokat frissen tartani). Mindezeknek köze van az optimális működéshez.

5. k.kiskati

k.kiskati Utánpótlás-írogató

Szia!
    92-es szinten vagyok, de nincs kökény bokrom, ami nem is lenne baj, de a piacon sem tudom megvenni.
    Hogyan jutok hozzá? A terméshezí? Gondolom a bokor titokfából fejlődik.
    Köszi

6. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A kökény titokzatos csemetéből fejlődik ki.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/titokzatos-csemete-rejtelmei-bahamarama.422/

Azért nem látod még a piacon mert új gyümölcs, ezekre mindig várni kell amíg piacképesek lesznek.

7. ciprus48

ciprus48 Utánpótlás-írogató

Ma reggel óta másodszor fagy le a gépem.....ez nem egyéni hiba!!!!!!!!! Sajnálom,de így van. Jelezzétek a megfelelő helyre. BUÉK.:sleepy:

8. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

9. bence20032003

bence20032003 Fórum-zöldfülű

A szürkület tenyészetnél milyen állatok fejlődhetnek ki?

10. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Szürkületi tenyészet a titokzatos ólak akció fantázianeve. Minden akcióban kifejlődő állatról annak beharangozójában olvashatsz az eventes részlegen.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/eventek.273/

11. Farmama01

Farmama01 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Szeretném megkérdezni, "Kökényt" mikortól lehet vásárolni?
    Farmama01
    ID:18858699

12. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Farmama01!

Amikor új Titokfa vagy Titokállat kerül be a játékba, akkor azok egy pár napig még nem jelennek meg a piacon, nem lehet velük kereskedni.
    Sajnos jelenleg nem tudjuk megmondani, mikor lesznek piacképesek.
    A hozzá kapcsolódó feladat állandó, tehát ráérünk vele.

13. sanka1957

sanka1957 Aktív író

Sziasztok!
    Kökényt hol lehet szerezni?

14. -East17-

Szia!

A legutóbbi titokcsemete akcióban fejlődhetett ki. A termése a közeljövőben lesz piacképes, egyelőre pontosat nem tudunk mondani.

15. VajdicsIstvan

VajdicsIstvan Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Az lenne a kérdésem mogyórovajat hol tudok előállitani .

16. hugineni

hugineni Aktív író

Sziasztok,Kérdezném,Nekem nincs meg a műhelyben a vakond ikon,Hol tudom meg szerezni?

17. Nildia

Szia VajdicsIstvan!

A Bahama szigeten az Elefánt terményes ólja a Mogyorótaposó.
    Ez állítja elő a Mogyoróvajat .

18. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

A baha-n találod a mogyorótaposót, annak terméke a mogyoróvaj. Kell hozzá elefánt+táp.

19. Nildia

Szia hugineni!

A Vakond nem tenyészthető, nincs a Műhelyben előállítható ólja.
    Pontosan milyen vakondos ikont is keresel?

20. hugineni

hugineni Aktív író

Azt amelyikkel,tudok malom lapátot elő állítani,Azt tudom volt egy event.Ott volt a malom lapát,De az event végén ez beváltásra került,Tehát elméletileg el tünt a malomkerék a játékból,De a piacon van,Meg lehet venni,A megrendelők is keresik,Akkor lehet,hogy valamit én néztem el?Figyelemmel kisérem a játékot a 94-ik szinten vagyok,De ez a kerék kérdés meg fogott.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.