Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. katte521

katte521 Járnitanuló

Nem nyugtalankodom, csak nem értettem hogy mi történik. Köszi a gyors választ! :)

2. nagyika5670

nagyika5670 Utánpótlás-írogató

igen mindent meg néztem és nem találóm ID36934228

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Hát lehetséges, hogy nem voltál elég alapos...
    Kollégám megtalálta.

nagyika5670.png

4. Othep

Szia.

Igen, az.
    Képe Neve AlapXLXXL Termés neveTermés pajtaértéke
    [​IMG]Izzó bükkfa06:00 óra
    75 TP
    -03:36 óra
    150 TP
    Izzó falevél 245

5. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    A kérdésem csak az lenne, hogy tegnap is megjelent a Party pörgetés rövid időre megosztásban és ma is.
    Végül is melyik az igazi dátum?

6. Othep

Szia.

Bár rosszul tetted be a képeket, de a válasz igen, két nap is lesz rövid ideig Party pörgetési vásár akció!
    Az időtartamok szűkre szabottak, de érdemes követni az aktuális igényeket.

Május 1. https://board-hu.farmerama.com/inde...s-vásár-rövid-időtartamban.17991/#post-993359
    Május 2. https://board-hu.farmerama.com/inde...s-vásár-rövid-időtartamban.17996/#post-993595

zoldert kedveli ezt.
  7. dodika2007

dodika2007 Utánpótlás-írogató

Sziasztok jó napot mindenkinek el nézést nem tudom ki intézi a afaarmeramát de nagyon szépen kérem valahogy kevesebb legyen már a BÁJITAL mert már annyi van nem lehet eladni hisz mindenkinek rengeteg van köszönöm az intézkedést és remélem lesz a kérésböl valami

8. zoldert

Köszönöm a válaszodat.

9. happyman1980

happyman1980 Fórumszaki

Sziasztok!
    A holnap játékba kerülő lombház dekor csak ott fejti ki hatását ahol ki van rakva vagy a teljes farmon?

10. Othep

Szia.

Az alap TP-t, ami jelen esetben ugye 20.000, ott kapod meg, ahová kiteszed.
    TP-t, ha farmos területre, BTP-t, ha a Bahára.
    A %-os bónusz minden olyan területre kiterjed a farmon, ahová dekort teszel.

11. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Ha reális áron teszed a piacra, akkor megveszik, a tenyésztésekhez rengetegre van szükség. Én rendszeresen vásárolok, de csak akkor amikor számomra kedvező az ára.

Utoljára szerkesztett: 2.5.19
    Kuzdern kedveli ezt.
  12. zoldert

Az óránál a mai napra frissítés után nem jelent meg a Party pörgetés akció, így ez mára akkor elmarad.

13. nagyika5670

nagyika5670 Utánpótlás-írogató

Elnézést kérek közben én is meg találtam köszönöm a türelmeteket szép napot nektek

Othep kedveli ezt.
  14. Othep

jófarmerlány és zoldert kedveli ezt.
  15. A.Márti

A.Márti Járnitanuló

Sziasztok !
    Az én kérdésem is a Lombház dekorra vonatkozik.
    Első 5 fejlesztése csomag formájában lesz megvehető, farmaranyért, első alkalommal.
    Tehát a későbbiekben megszerezhető lesz ez az első 5 fejlesztés eventekben ?
    Vagy ha ez az első 5 fejlesztésem nincs meg, akkor a 6.tól (ami meg már eventben lesz megszerezhető ? ) pakolhatom majd rá az alapra ?
    Vagy ha ez az első 5 csak farmaranyért megvehető, és nekem nincs meg, a többitért már hiába is eventezek ?

16. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves A.Márti!

A fejlesztések függönyként kerülnek a menübe, amikor rápakolod őket az alapra, vagy már fejlesztett dekorra, akkor válnak egységesen XY. szintű fejlesztéssé. Szóval mindegy, hogy az első 5 fejlesztés adott esetben Neked kimarad-e, a játékba eventtel érkező 6. fejlesztést is rögtön rá fogod tudni tenni az alapra.

Egyelőre annyi információnk van, amennyi az ismertetőben megjelent:
    A lombház dekor első 5 fejlesztése csomag formájában
    május 2. (csütörtök) - május 5. (vasárnap) között lesz megvehető első alkalommal.

Mivel első alkalomról van szó, ezért én erősen bizakodnék következő lehetőségben...addig is gyűjtögess, tartalékolj farmaranyat, az eventekből pedig mindenképp szedd ki a fejlesztéseket.

-ágianyu17- kedveli ezt.
  17. Kristály-farm

Kristály-farm Aktív író

Sziasztok! Az eventismertető nincs aktualizálva a 150-es csomaghoz . Azért vásárolható, ugye?

"Akinek 0 Party pörgetése van, 100- as, vagy bármilyen kiszerelésű csomagot vásárolhat.
    - Akinek 45 van - maximum 50 db-os csomagot vásárolhat.
    - Akinek 70 van - maximum az 25 db-os csomagot vásárolhat.

Tehát csak olyan méretű csomag megvásárolható, amit hozzáadva a jelenlegihez nem haladja meg a százat!

Ez nem vonatkozik a bankban, forintért megvásárolt csomagokra."

18. Othep

Szia.

Én nem látok vásárolható 150 db-os csomagot.
    Az eventórára kattintva Te is meggyőződhetsz, mi az aktuális megvehető mennyiség.

19. Kristály-farm

Kristály-farm Aktív író

Akkor az eventismertetőben megadott csomagok nem stimmelnek a valóban megvásárolhatókkal. :) Ott szerepel a 150-es csomag.

Update: megnéztem. Az eventórában is van 150-es csomag. Szóval mégis az első hsz-em az érvényes.

20. Othep

Igen, közben én is rájöttem, hogy azért nem látok 150-es csomagot, mert nem vásárolhatnéka meglevő pörijeim miatt. :)
    Viszont ebben az ismertetőben én látok 150-es csomagot! :)
    https://board-hu.farmerama.com/inde...ek-akciók-ismertetője.10889/page-2#post-36065

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.